Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να χτυπήσεις τέτοιες τιμές, πρέπει ως κατάστημα να αγοράζεις μεγάλες ποσότητες. Άρα πρέπει και να πουλάς μεγάλες ποσότητες. Η Ελλάδα είναι μικρή αγορά. Και πλέον και «φτωχή» αγορά. Άρα πρέπει να φτιάξεις κατάστημα που να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Και φτάνοντας σε αυτό το επίπεδο, διαπιστώνεις προβλήματα με τους προμηθευτές σου και τα logistics. Τα οποία προβλήματα υπάρχουν διότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά.

Φαύλος κύκλος. :rolleyes:

Δεν ισχύει αυτό που λες στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί ακόμα και με τιμές λιανικής να τα αγόραζε,όπως τα αγοράζουμε και εμείς εδώ μέσα άλλωστε θα τα αγόραζε σε τιμές 1/3 από ότι πουλάνε εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά Ελληνικά μαγαζιά χρεώνουν τρελά ποσά και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα έξοδα για να κρατηθεί ένα Ελληνικό μαγαζί είναι τεράστια (Τρελά ενοίκια, Ασφάλιση, ΦΠΑ, φόρος εισοδήματος,δημοτικά τέλη κτλκτλ). Το οποίο σε καμία περίπτωση πάντος δεν δικαιολογεί τις τρελές τιμές που χρεώνουν εδώ.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν υγρα φακων σε μικρο μπουκαλι; Το θελω για ταξιδι να μην πιανει χωρο πολυ.

υπάρχουν και συνήθως αν τους ζητήσεις σε κάποιο κατάστημα και έχουν το δίνουν δωρεάν.

ζήτα απλά υγρό φακών ταξιδιού! (πολλοί βέβαια λένε ότι δεν έχουν ενώ στην πραγματικότητα θα δώσουν μόνο εάν αγοράσεις και κανονικό μπουκάλι και πάλι εφόσον το ζητήσεις)

Δημοσ.

Στην ελλάδα αν το ψάξεις.... υπάρχουν ηλεκτ.καταστήματα που έχουν φακούς με 46 ευρώ την εξάδα.Αν βάλεις δηλαδή 2εξαδες θα σου βγουν...92 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα..

Προτιμα κ λίγο ελληνικα.. Και τα υγρα εδώ είναι 6,90 με 7,40 το οπτιφρεε κ 14,50 τα 2 ρενου..

Ψαξτο !!

Τώρα είδα τους φακούς κ βγαίνουν 46,90 το πρώτο κουτί κ το επόμενο με 45 ευρώ...

Σ Ελληνικό site

Lenshop.gr

Κ το οπτιφρε το είχε 6.90 και το ανέβασε

το ρενου 8,5 ευρώ...

Το ρενου 8.90...

Δημοσ.

Στην ελλάδα αν το ψάξεις.... υπάρχουν ηλεκτ.καταστήματα που έχουν φακούς με 46 ευρώ την εξάδα.Αν βάλεις δηλαδή 2εξαδες θα σου βγουν...92 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα..

Προτιμα κ λίγο ελληνικα.. Και τα υγρα εδώ είναι 6,90 με 7,40 το οπτιφρεε κ 14,50 τα 2 ρενου..

Ψαξτο !!

Τώρα είδα τους φακούς κ βγαίνουν 46,90 το πρώτο κουτί κ το επόμενο με 45 ευρώ...

Σ Ελληνικό site

Lenshop.gr

Κ το οπτιφρε το είχε 6.90 και το ανέβασε

το ρενου 8,5 ευρώ...

Το ρενου 8.90...

Συγνωμη αλλα αν μιλας για τους φακους τους οποιους ξεκινησε το θεμα τοτε οταν στην τιμη της μιας 6αδας παιρνω δυο πως να πρωτιμησω Ελληνικα;

Δημοσ.

Προτιμα κ λίγο ελληνικα..

Καλώς ήρθες.

Εγώ αγόρασα δύο εξάδες με 55€. Εσύ μου λες να προτιμήσω ελληνικά και να δώσω... 92€. Αν ήταν 5 ευρώ η διαφορά, άντε 10, θα συμφωνούσα. 67% επιβάρυνση δεν την σηκώνει το πορτοφόλι μου, ούτε το μυαλό μου.

Αν του χρόνου έχουμε δραχμές και κατασκευάζουμε καλούς και φθηνούς φακούς επαφής στην Ελλάδα, τότε θα τους προτιμήσουμε.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω θεμα! Δε γνωριζα για πολλα σαιτ με τορικους και ετσι πηρα απο http://www.welovelenses.com/en/products/?q=&t%5b%5d=15&s=bm και συγκεκριμενα http://www.welovelenses.com/en/contact-lenses/toric/air-optix/air-optix-for-astigmatism-3-lenses.html και απο οτι βλεπω τους πληρωσα παραπανω.. Γιατι σε μερικα λινκς που βαλατε βρηκα ιδια τιμη με 6 φακους ανα πακετο

Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για toric lenses, έχω μυωπία και λίγο αστιγματισμό (νομίζω <1) αλλά μια ζωή χρησιμοποιώ τους κανονικούς φακούς.

Υπάρχει αντιληπτή διαφορά απο τη μετάβαση σε toric?

Δημοσ.

Τοτε γιατι να πας σε τορικους; Ρωτα και κανενα μαγαζι με οπτικα ή οφθαλμιατρο. 

@nrg_polini δε θα το ελεγα τοσο.. Τους ιδιους φακους http://www.opticaldirect.gr/show.asp?id=301#.UTo4fdZTbTo τους πηρα απο πανω 22€ το πακετο.. Αλλο 66€, αλλο 46€.

Δημοσ.

Ναι μια χαρά.

και το βράδυ; (φώτα αντίθετα κινούμενων οχημάτων, σήμανση κλπ)

Ναι και το βράδυ μια χαρά, ίσως επειδή είναι μικρός ο αστιγματισμός και έχω συνηθίσει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...