u_n_f Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αν και η κάθε εκτίμηση είναι πολύ προσωπική, ναι είναι εμφανώς πολύ καλύτεροι από τους απλούς purevision που είχα δοκιμάσει παλιότερα. Αν και θεωρώ επίσης πολύ καλούς του acuevue OASYS (15νθήμεροι) τους οποίους όμως μόνο στο εξωτερικό βρίσκω με τη μεγάλη καμπυλότητα. Στους φακους επαφης (10 χρονια χρησστης) η εκτιμηση ειναι 99% προσωπικη! ΑΛΛΑ υπαρχει και το 1% το οποιο επιβαλει παντοτε μα παντοτε να προτιματε επωνυμους κατασκευαστες! Ειναι το μοναδικο προιον το οποιο πρωσοπικα εχω την συγκεκριμενη αποψη περι επωνυμου κατασκευαστη! Γενικα δοκιμαζεται μαρκες για να βρειτς αυτους που σας ταιριαζουν βλεπετε πως οι τιμες απο εξωτερικο ειναι εξαιρετικες! Τα εγχωρια καταστηματα δαγκωνουνε ασχημα σε πολλες περιπτωσεις και εχουν αρχισει να προωθουν στις χαμηλες τιμες αγνωστου ταυτοτητας private brands και ανωνυμους κατασκευαστες! Το discountcontactlenses για τους soflens toric δινει πολυ καλη τιμη κατω απο το contactforlenses ομως απο Αμερικα υπαρχει ο κινδυνος του τελωνειου καθως σε τετοιου ειδους αγορες το προιον ερχεται δηλωμενο! Επισης οι Αμερικανικοι πρεπει να ειναι οντως 15μεροι γιατι νομιζω στο δικο μου κουτακι εγραφαν monthly. @ nelios & downhill οι δικοι σας τι εγραφαν ; υ.γ. Για πειτε τωρα που θα φρουμε οικονομικο υγρο καθαρισμου σε ποσοτητα να ψωνισουμε γιατι δεν εχω βρει κατι αξιολογο και παιρνω απο 1 - 2 καταστηματα οπτικων εδω στη Θεσσαλονικη.
nellos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Στο κουτι εμενα δεν γραφει κατι. Θα ανεβασω φωτο αργοτερα Sent from my iPhone using Insomnia
aGka8l Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 η ζωη του φακού μπορει να κρατήσει λίγο παραπάνω αν τους ξεπλένεται με φυσιολογικό ορο για φακους επαφης.Εχει γυρω στα 3 ευρώ απο φαρμακείο!εγω τους κραταω περιπου 45 μερες , εχω φιλους που τους βγαζουν ομως και στους 2 μηνες. Προσωπικά μετά απο τους Vision της Focus (η συσκευασια τους ηταν σαν αρκουδάκι χαχ) δεν μπορώ να πω οτι εχω βρει κάποιον αλλο φακο να με βολευει τοσο στο ματι! δυστυχώς μου παν οτι καταργηθηκαν .
bakass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 παιδια εγω εχω σωθει με τους acuevue OASYS..... ειναι οι μονοι που δεν με κουραζουν και περασαν και το τεστ του στρατου περυσι....! βεβαια εδω τους πληρωνω 32 ευρω το κουτακι με τους 6.. τους εχετε βρει πουθενα εξω σε καλυτερη τιμη??
grmaster2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 που τους βρίσκεις ελλαδα τους αστιγματικους oasys με 32ε το κουτάκι?
bakass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 22€/κουτάκι από εδώ + 6 € αποστολή πηγα για παραγγελια εκει νωριτερα καθως ειχα δει το link αλλα ειδα τοα μεταφορικα και ειναι μικρη διαφορα απο ελλαδα τωρα... που τους βρίσκεις ελλαδα τους αστιγματικους oasys με 32ε το κουτάκι? ρωτησα τιμη για τους απλους...αστιγματικους δεν εχω παρει ακομα καθως η τιμη ξεφευγει..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Για Acuvue Oasys with Hydraclear δείτε και εδώ.
nikgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλή προσφορά ο Αβράμης. Αν είχε και την καμπυλότητα 8,80 θα ήταν η 1η μου επιλογή!
bakass Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 επειδη δεν εχω το κουτι, αυτοι που αγοραζουμε απο εδω ειναι με την μικροτερη καμπυλοτητα? στην πραξη η διαφορα ειναι αισθητη?
fonzi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φοράω φακούς εδώ και 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια τους μαλακούς τους παίρνω μέσω internet και πληρώνω περίπου τα μισά σε σχέση με Ελλάδα. Επίσης, διαθέτουν νέους φακούς που εδώ εμφανίζονται στην αγορά με καθυστέρηση >3 μηνών. Τελευταία ψωνίζω από Γερμανία (Lenscatcher) διότι τα αγγλικά καταστήματα είδα ότι άρχισαν τα ψιλο-κολπάκια. Την πάτησα 1-2 φορές, ζήτησα επιστροφή των χρημάτων από ebay, και τουλάχιστον γλύτωσα τα λεφτά... Συμβουλή απόλυτη στους φακούς δεν υπάρχει. Είναι πολλοί παράγοντες κάθε φορά που πρέπει να σκεφτεί κάποιος. Και σίγουρα να επισκέπτεται και οφθαλμίατρο τακτικά! Ο αστιγματισμός είναι πολύ ύπουλη ιστορία. Μπορεί πχ να υπάρχει κερατώκονος που δεν έχει διαγνωστεί. Για να βεβαιωθείτε αν οι φακοί προορίζονται για 15 ή 30 ημέρες καλό είναι να μην βασίζεστε στα καταστήματα αλλά να ψάχνετε στις σελίδες των κατασκευαστών. Πάντα έβλεπα διαφορές μεταξύ καταστημάτων (ή μεταξύ ευρώπης-αμερικής) στην περιγραφή. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος καθαρισμού. Αν χρησιμοποιείτε πχ υπεροξείδιο οι φακοί καθαρίζονται πολύ καλύτερα και κρατάνε περισσότερο. Υπάρχει site που δείχνει την αποτελεσματικότητα όλων των υγρών καθαρισμού σε σχέση με κάθε μάρκα φακού. Κάντε μια αναζήτηση πριν αγοράσετε υγρό. Ενα αρκετά σημαντικό κριτήριο είναι η αεροπερατότητα. Μεγαλύτερο ποσοστό σημαίνει πολύ πιο ξεκούραστο φακό που μπορεί ίσως να βγάλει και τη νύχτα πάνω στο μάτι χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα λόγω έλλειψης οξυγόνου στο μάτι. Πάντα βέβαια καλό είναι να το ελέγχετε με οφθαλμίατρο και να μην ενεργείτε μόνοι σας. Σε αστιγματικούς έχω βρει πολύ καλούς (τους έχω δοκιμάσει όλους μάλλον) τους biofinity toric.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ... Υπάρχει site που δείχνει την αποτελεσματικότητα όλων των υγρών καθαρισμού σε σχέση με κάθε μάρκα φακού. Κάντε μια αναζήτηση πριν αγοράσετε υγρό. ... Είναι ευκολο να μας δώσεις το site αυτό? [Ξεκίνησα για 1η φορά να φωράω φακούς πριν λίγες ημέρες (με 6.0 μυωπία και 0.25 αστιγματισμό και στα 2 μάτια) και μάλλον θα καταλήξω στους 15ήμερους ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR® Plus. Έχω και 8.4 καμπυλότητα και δεν μπορούσα με την καμία να βάλω κάτι μηνιαίους Bausch & Lomb Soflens 59.]
cyprolens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Οι biofinity της cooper vision κατασκευάζονται από το υλικό aquaform το οποίο αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία μιας και είναι φυσικό προϊόν. Σαν φακός επαφής θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους που κυκλοφορούν παγκοσμίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις