Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τεχνολογικο προιον αλλα υπαρχει ιδιαιτερο ενδιαφερον απο πολλους συμπασχοντες συμφορουμιτες!

Μιλαμε για υποκατηγορια φακων επαφης το κοστος των οποιοων ειναι σημαντικα υψηλοτερο απο τους απλους μυωπικους.

Πολλοι μαλιστα μυωπες οπως και εγω χρησιμοποιουν φακους επαφης χωρις αστιγματισμο για να αποφυγουν το επιπλεον κοστος.

Βρηκα λοιπον το παρακατω Αγγλικο καταστημα Link το οποιο δινει 6 ζευγαρια με 38.99 λιρες + 6 λιρες μεταφορικα = 52€!

Εκπληκτικη τιμη για τορικους επωνυμους φακους και μαλιστα Bausch & Lomb.

Μαλιστα η τιμη ειναι ιδια εδω και κατι μηνες οποτε και τους ειχα παρει.

υ.γ.1. Μην σας μπερδεψει η εικονα που παραθετει το καταστημα "SofLens 66 Toric", η συσκευασια οπως κυκλοφορει και στην Ελλαδα ειναι αυτη Link

σαν "66" κυκλοφορουσαν καποια στιγμη στην Αγγλια.

υ.γ.2. Δειτε τιμες στην Ελλαδα για να καταλαβετε!

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για 4.75 μονο αστιγματισμο ειναι ιδια η τιμή; 6 ζευγαρια means 6 μήνες ακριβως ή τραβάνε κανενα παραπάνω;

Οι τιμές στους αστιγματικούς φακους ειναι απαγορευτικές στην ελλάδα για αυτό και εδω και χρόνια προτιμούσα ακριβά γυαλία αλλα τωρα το ψιλοσκέφτομαι...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον u_n_f τσιμπάω δυο εξάδες (μια για κά8ε μάτι) γιατι όντως οι τιμή που αγοράζω ακριβώς τους ίδιους είναι περίπου x3!!!

Δημοσ.

Έτσι... εδώ 6 ζευγάρια έχουν από 120-150€ εκτός αν βρει κανείς κάποια προσφορά...

Ξερει κάποιος τίποτα για ημερήσιους τορικούς?

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή!

Εψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.reviewcen...iews258619.html

Ελπίζω να τους πρόλαβες και να μην παρήγγειλε κανείς...

Από εμένα πάντως +1 για την ενημέρωσηexclamation.png

Edit :

Παιδια απο εδω

http://www.feelgoodcontacts.com

εχει μονιμως τις ιδιες τιμες με τα μεταφορικα οποτε γιατι να τρεχετε????

Τσεκάρετε και εδώ...

Δημοσ.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός όπως αποδεικνύεται.

Προσωπικά έχω πάρει 3 φορές ημερήσιους φακούς επαφής από το http://www.cyprolens.com.cy με δωρεάν αποστολή. Και τις 3 φορές έκαναν ακριβώς μια βδομάδα να μου παραδοθούν ως συστημένο δέμα από τον ταχυδρόμο στα χέρια μου.

Είδα πως και για τορικούς έχει καλύτερες τιμές από τα καταστήματα της Ελλάδας και επειδή είναι 100% αξιόπιστο κατάστημα από την εμπειρία μου σας το προτείνω.

Οι 6 τορικοί φακοί Softlens 66 κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ οι 3 σιλικόνης υδρογέλης air optix aqua κάνουν 30 ευρώ.

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή!

Εψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.reviewcentre.com/reviews258619.html

Η αληθεια ειναι πως αν το εβλεπε και εγω πριν παραγειλω δεν θα επερνα ποτε!

Αλλα ηδη φοραω φακους απο την δευτερη μου παραγγελεια 2 6αδες παλι 6 Months supply!

Επισης εχω ψωνισει και για φιλη χρωματιστους φακους και επισης ολα καλα!

Εννοειτε πως καλης ποιοτητας φακους δεν τους φοραω ποτε μονο ενα μηνα! :mrgreen: Τουλαχιστον 2!

Τωρα για τον χρονο αποστολης εμενα εκαναν περι τις 15 - 20 ημερες αλλα δεν ειμαι αντιπρωπευτικη παραγγελια για οι βαθμοι μου ειναι αστα να πανε οποτε το ανεμενα!

Κοιταξτε και εδω μηχανη αναζητησης φακων στην Αγγλια Link ετσι βρηκα το cantactforlenses

Δημοσ.

παίδες, εγώ ψωνίζω τους ίδιους φακούς (softlens66) από Visiondirect εδώ και 7-8 χρόνια. Παραγγέλνω 4 κουτάκια (12 μήνες) με 80-90 Ευρώ περίπου (ανάλογα με την ισοτιμία). Επίσης με τελωνείο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, παρόλο που αναγράφεται η τιμή στο πακετάκι! (έχω παραγγείλει άπειρες φορές)

Αυτό που πάντα είχα απορία είναι γιατί το site αναφέρει ότι οι φακοί είναι 1-2 εβδομάδων και όχι μηνιαίοι. Στην Ελλάδα τους πουλάνε σαν μηνιαίους.

Επίσης είχα ρωτήσει τον οφθαλμίατρο αν παρατείνεται η ζωή τους, αν δεν τους φοράω, πχ. τον είχα ρωτήσει: αν τους βάζω μόνο 2-3 φορές τη βδομάδα, μπορώ να τους κρατήσω πάνω από μήνα?" και μου είχε πεί "ναι".. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..

Edit: απ'ότι είδα, το www.discountcontactlenses.com είναι λίγο φτηνότερο. Κι εκεί όμως αναφέρει ότι είναι 2 εβδομάδων οι φακοί κ όχι μηνιαίοι

Δημοσ.

και γω φίλε ψωνίζω πολύ καιρό από www.discountcontactlenses.com δεν είχα ποτέ πρόβλημα όλα μια χαρά τους softlens 66 toric παίρνς 45 ευρω 6 ζευγάρια μαζί με μεταφορικά . κάνουνε κανά μήνα να έρθουνε αλλά δεν με νοιάζει

Δημοσ.

Αν και εσείς αναφέρετε μόνο τορικούς φακούς, κάθε site από τα άνω που αναφέρονται μπορεί να έχουν πολύ καλές τιμές σε συγκεκριμένες μάρκες φακών. Γιαυτό κάθε φορά θέλει ψάξιμο. Να έχεις δηλαδή πάντα 5-6 site για έλεγχο προσφορών.

Πληροφοριακά τις τελευταίες φορές ψώνισα από Πορτογαλία http://www.opticalinstitute.com με μόνο 6% ΦΠΑ τους Purevision2 στη μισή τιμή από αυτή της Ελλάδας. Παράδοση σε 1 εβδομάδα και εντός Ευρώπης.

Αν ήταν λίγα ευρώ πιο ακριβά στην Ελλάδα σίγουρα θα τους έπαιρνα από εδώ για να μη στέλνουμε και τα λεφτά μας έξω, αλλά εδώ μιλάμε για τεράστιες διαφορές.

Δημοσ.

Αν και η κάθε εκτίμηση είναι πολύ προσωπική, ναι είναι εμφανώς πολύ καλύτεροι από τους απλούς purevision που είχα δοκιμάσει παλιότερα. Αν και θεωρώ επίσης πολύ καλούς του acuevue OASYS (15νθήμεροι) τους οποίους όμως μόνο στο εξωτερικό βρίσκω με τη μεγάλη καμπυλότητα.

Δημοσ.

εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω όλον αυτό το ν καιρό που ψωνίζω. Πως είναι δυνατόν το ίδιο μοντέλο φακών αλλλού να το πουλάνε για μηνιαία αντικατάσταση και αλλού για αντικατάσταση κάθε 2 βδομάδες.. Μπορεί να μου εξηγήσει καποιος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...