adams24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 καλησπέρα παιδιά είχα ένα πρόβλημα με το ίντερνετ οτε conex με τα λίγα με τα πολλά μου είπαν να δοκιμάσω άλλη μπριζα τηλεφώνου να δούμε αν τρέχει σωστά η μπριζα τηλ του δωματίου ήταν παλιού τύπου πήρα καινούρια την έβαλα σύνδεσα μόνο το ρουτερ εκεί και φαίνεται να τρέχει οκ. το πρόβλημα μου είναι άλλο τώρα στην άλλη μπριζα που εχω το σταθερό τηλ μου το βγάζει σε παλμικό και όχι τονικό ενώ το εχω στο Τ... πριν περάσω την νέα μπριζα που σας είπα δούλευε κανονικά τονικό και μίλησα με τον οτε και λένε να αλαξω συσκευή εσείς τι λέτε?
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 και εμενα ο οτε τα ιδια μου ελεγε, ειχα αλλαξει 2 φορες πριζα στο δωματιο ειχα λλαξει ποσα φιλτρα και μου ειπανε και το κορυφαιο στο τελος "αλλαξε τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου" και ξεκινησα και γελαγα, φυσικα και τον εκοψα και πηγα HOL και βρηκα την υγεια μου!
slr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το αν το τηλέφωνο σου συμπεριφέρεται σαν τονικό ή παλμικό είναι καθαρά θέμα της συσκευής και ΟΧΙ της μπρίζας ή της τηλεφωνικής γραμμής. Δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης μήπως λέει κάτι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα