grek77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Έχω εναν εξωτερικό δίσκο WD My Book 1ΤΒ. Το συγκεκριμένο δίσκο τον έχω δοκιμάσει να το συνδέσω με Windows Vista Premium 64bit αλλά δεν τον βλέπω στον Υπολογιστή μου (Τον βλέπω στη διαχειριση συσκευών).Τον συγκεκριμένο δίσκο τον έχω συνδέσει και με άλλο σταθερό υπολογιστή αλλα με Windows Vista Premium 32bit και τον βλέπω κανονικά εκεί.Τι πρεπει να κάνω κάτι για να τον βλέπω στον υπολογιστή με τα Windows Vista Premium 64bit?
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 My Computer/Δεξί κλικ/Manage/Disk Management και δες αν είναι ενεργοποιημένος...
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ...και γενικά μέσα απ' τη διαδρομή που σου έδωσε ο Tζιμ, προσπάθα να του δώσεις ένα γράμμα, D: , E: κλπ - όποιο είναι διαθέσιμο (δεξί κλικ πάνω στον δίσκο στο παράθυρο της Διαχείρισης, και "αλλαγή γράμματος", ή κάπως έτσι).
grek77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 My Computer/Δεξί κλικ/Manage/Disk Management και δες αν είναι ενεργοποιημένος... Βλέπει ενα δισκο αλλά με σύστημα αρχείων Raw όπως φαινεται και στο συνημμένο.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Που σημαίνει ότι ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Αν δεν έχει αρχεία που χρειάζεσαι συνέχισε σε διαμόρφωση...
grek77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Που σημαίνει ότι ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος. Αν δεν έχει αρχεία που χρειάζεσαι συνέχισε σε διαμόρφωση... Του έδωσα όνομα Η: μέσα απο τη διαχείριση δίσκου και είναι OK τωρα!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Του έδωσα όνομα Η: μέσα απο τη διαχείριση δίσκου και είναι OK τωρα!!! washcloud rulez: ...προσπάθα να του δώσεις ένα γράμμα, D: , E: κλπ - όποιο είναι διαθέσιμο Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!
Nick_5920 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα και είμαι σε απόγνωση. Τrέχω windows 7, αγόρασα ένα σκληρό 320GB SATA σε USB case, του έκανα διαμόρφωση κανονικά σε NTFS, του έδωσα γράμμα Κ σαν όνομα, τώρα τον συνδέω και ενώ στη διαχειριση δίσκων τον βλέπω κανονικά, δεν το βγάζει στον υπολογιστή μου. Κάνω δεξί κλικ στη δαιχείριση δίσκων για του δώσω ένα γράμμα ως όνομα και δεν μου δίνει καν την επιλογή. Τι να κάνω; Είναι επίγον το πρόβλημα καθώς χρειάζομαι τον εξωτερικό για τη δουλειά μου!
Boltaz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα και είμαι σε απόγνωση. Τrέχω windows 7, αγόρασα ένα σκληρό 320GB SATA σε USB case, του έκανα διαμόρφωση κανονικά σε NTFS, του έδωσα γράμμα Κ σαν όνομα, τώρα τον συνδέω και ενώ στη διαχειριση δίσκων τον βλέπω κανονικά, δεν το βγάζει στον υπολογιστή μου. Κάνω δεξί κλικ στη δαιχείριση δίσκων για του δώσω ένα γράμμα ως όνομα και δεν μου δίνει καν την επιλογή. Τι να κάνω; Είναι επίγον το πρόβλημα καθώς χρειάζομαι τον εξωτερικό για τη δουλειά μου! Απο διαχειρηση δισκων σε αφηνει να τον κανεις format ?
Nick_5920 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Απο διαχειρηση δισκων σε αφηνει να τον κανεις format ? Όχι ρε φίλε και έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω. Τον δοκίμασα σε 4 laptop και σε όλα έχει την ίδια αντίδραση.
Boltaz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Όχι ρε φίλε και έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω. Τον δοκίμασα σε 4 laptop και σε όλα έχει την ίδια αντίδραση. Αν εχει εγγυηση πηγαινε τον εκει που τον αγορασες / δοκιμασε με αλλα καλωδια / μετασχηματιστη / σε linux ... Αν δεν εχει εγγυηση και εχεις γνωσεις , ανοιξε το κουτι του σκληρου και βαλε τον εσωτερικο σε ενα pc και δες ...
Nick_5920 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Tον έβαλα στο laptop μου για να κάνω εγκατάσταση windows και κάνει το ίδιο... ό δίσκος φαίνεται σε καλή κατάσταση στη διαχείριση δίσκων και στο biοs, δεν πιστεύω ότι έχει πρόβλημα. Αν ψάξεις θα δεις πολλούς με αυτό το πρόβλημα σε 7άρια. To θέμα είναι τι κάνω τώρα...
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε να τρέξεις το HP USB storage format tool μπας και τον δει, και αν τον δει, φόρμαρέ τον με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα