Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω έναν calculator τέτοιου τύπου (Link). Λογικά αυτό γίνεται με javascript και επειδή δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό που θέλω αν μπορείτε να μου πείτε λίγο προς τα που να κινηθώ...

ΥΓ. όταν φτιάξεις το δέντρο όπως θες σου έχει και link, το link του δέντρου το έχει αποθηκεύσει ο κατασκευαστής σύμφωνα με τους πιθανούς συνδυασμούς ή υπάρχει κάποιος κώδικας που το ετοιμάζει....

Δημοσ.

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο εργαλείο στον Firefox που λέγεται Firebug.

Ένα από αυτά που κάνει το Firebug είναι να σου λέει όπου έχεις το ποντίκι τον κώδικα που έχει γραφτεί.

Έτσι, αυτό που έδωσες στο link δεν είναι τίποτα άλλο από ένα table με tr και td.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο εργαλείο στον Firefox που λέγεται Firebug.

Ένα από αυτά που κάνει το Firebug είναι να σου λέει όπου έχεις το ποντίκι τον κώδικα που έχει γραφτεί.

Έτσι, αυτό που έδωσες στο link δεν είναι τίποτα άλλο από ένα table με tr και td.

Ναι το έχω κάνει και το έχω δει, αλλά αυτό είναι μόνο για τον σχεδιασμό όχι και στο προγραμματισμό! (εκτός αν κάνω λάθος)

Δημοσ.

Ωραία βάζεις ένα background στο table, βάζεις και σε κάθε td ένα image και είσαι έτοιμος.

Εσύ τι παραπάνω θες;

Αν πατήσεις τις εικονούλες αναβαθμίζονται 1-2-3 και σου έχει παραμέτρους ανα 4 upgrades σε κάθε row να πηγαίνεις από κατω αυτό είδα πως το κάνει με js αλλά πως; Πως λέγεται;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι κάτι έτοιμο. Το έχει φτιάξει ο ίδιος.

Εάν δεις τον κώδικα έχει αρκετά js που καλεί...

Εάν δεν γνωρίζεις καθόλου js και jquery άστο. Βρες κάτι άλλο που να του μοιάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...