Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Bέβαια παίζει ρόλο και τεράστιο μάλιστα. Δεν είχε χώρο και αναγκαζόταν να μειώσει το pagefile. Γενικά αυτά τα 14gb ελεύθερα κράτα τα.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Bέβαια παίζει ρόλο και τεράστιο μάλιστα. Δεν είχε χώρο και αναγκαζόταν να μειώσει το pagefile. Γενικά αυτά τα 14gb ελεύθερα κράτα τα. Ακριβώς. Όσο για τα 2 gb, άλλη η δουλειά που κάνεις εσύ κι εγώ, εμένα δε μου φτάνουν τα 4 και οι 4 πυρήνες, και άλλο για ενα φλας παιχνιδι να χρειάζεσαι το τέρας μηχάνημα.. Κατα τα άλλα, τα 7ρια παίζουν υποφερτά και στο νετμπουκ μου με τα 2 gb. Αλλά γούστα είναι αυτά
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αυτό σου εξήγησα παραπάνω αλλά μάλλον δεν το ανέπτυξα σωστά και ισως δεν το κατάλαβες. Δεν είναι γούστα. Είναι πραγματικότητα. Αν η μνήμη του επαρκούσε και καθόλου page file να μην είχε το μηχάνημα δεν θα κολλούσε. Προφανώς η μνήμη γέμιζε και δεν υπήρχε και page file. Αν με το επαρκούν εσύ εννοείς ότι τρέχουν, ναι τρέχουν. Και με 1gb τρέχουν. Κατά τα άλλα τα minimum requirements δεν βγαίνουν για πλάκα. Και ο γενικoς κανόνας έιναι ότι για να είσαι εντάξει πρέπει να είσαι πάνω από τα mr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα