Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπεριζω.εχω το εξης προβλημα.

οταν τρεχω τον google chrome με ας πουμε 2 youtube facebook αντε και κανα 2 ακομα σαιτ μου βγαινει συνεχεια παραθυρακι οτι ο υπολογιστης μ εχει χαμηλη εως ελαχιστη μνημη ραμ.και παταω οκ παω να ανοιξω ενα παιχνιδακι που εχω δεν ξερω εαν τα κανει και με αλλα αλλα ειναι ενα που ανοιγει στον chrome και μετα παιζει εξω απο αυτον σαν browser game περιπου.μου πεταει σφαλμα και μου κρασαρουν 2-3 tabs στο chrome οπως και το παιχνιδι.μετα μ βγαινει ενα αλλο παραθυρακι π λεει οτι δεν γινετε να γραψει στην θεση ταδε στην μνημη.οταν κλεινω και ανοιγω το πισι μ βγαζει κατι για αρχειο σελιδοποιησης (330μβ)

επεισης απο τον τασκ μανατζερ η μνημη ειναι περιπου στο 70%

εχω win 7 64 bit

2gb ddr2 ram

ιο δεν εχω το τσεκαρα τι παιζει?

Δημοσ.

Το αρχείο σελιδοποίησης αν δεν το πείραξες αποκλείεται να είναι 330mb. Αν στο ξαναβγάλει πόσταρε εδώ το μήνυμα. Κατά τα άλλα με 2gb μνήμη πολύ κακώς έβαλες τα windows 7 (και ακόμα χειρότερα τα 64bit).

Ή προσθέτεις 2GB RAM ή γυρνάς στα xp.

Δημοσ.

Το αρχείο σελιδοποίησης αν δεν το πείραξες αποκλείεται να είναι 330mb. Αν στο ξαναβγάλει πόσταρε εδώ το μήνυμα. Κατά τα άλλα με 2gb μνήμη πολύ κακώς έβαλες τα windows 7 (και ακόμα χειρότερα τα 64bit).

Ή προσθέτεις 2GB RAM ή γυρνάς στα xp.

Διαφωνώ. Μια χαρά είναι τα 7-64 με 2Gb

Δημοσ.

το εγραψα ^_^

μετά. Κατά τα άλλα σου απάντησα παραπάνω.

Διαφωνώ. Μια χαρά είναι τα 7-64 με 2Gb

Και γω διαφωνώ και σου λέω ότι και με 1GB είναι οκ. B)

Δεν είναι γυναίκα ρε συ να πούμε το υποκειμενικό μας γούστο. Αντικειμενικά δεν πάει καλά το μηχάνημα με αυτόν τον συνδυασμό. Αν εσένα σε ικανοποιεί μάλλον έχεις πάρα πολύ χαμηλές απαιτήσεις.

Δημοσ.

και ομως τοσο μ βγαζει 330 και το κοιταξα γτ μ το ειχε ξαναβγαλει πριν κατι μηνες

θεωρω οτι εχουν πολυ καλη δουλεια τα win 7 καθως οταν ειναι σε idle εχω 20% περιπου χρηση και 1-2% στον επεξεργαστη οποτε μια χαρα μ καθοντε

Δημοσ.

παιδια καλησπεριζω.εχω το εξης προβλημα.

οταν τρεχω τον google chrome με ας πουμε 2 youtube facebook αντε και κανα 2 ακομα σαιτ μου βγαινει συνεχεια παραθυρακι οτι ο υπολογιστης μ εχει χαμηλη εως ελαχιστη μνημη ραμ.και παταω οκ παω να ανοιξω ενα παιχνιδακι που εχω δεν ξερω εαν τα κανει και με αλλα αλλα ειναι ενα που ανοιγει στον chrome και μετα παιζει εξω απο αυτον σαν browser game περιπου.μου πεταει σφαλμα και μου κρασαρουν 2-3 tabs στο chrome οπως και το παιχνιδι.μετα μ βγαινει ενα αλλο παραθυρακι π λεει οτι δεν γινετε να γραψει στην θεση ταδε στην μνημη.οταν κλεινω και ανοιγω το πισι μ βγαζει κατι για αρχειο σελιδοποιησης (330μβ)

επεισης απο τον τασκ μανατζερ η μνημη ειναι περιπου στο 70%

εχω win 7 64 bit

2gb ddr2 ram

ιο δεν εχω το τσεκαρα τι παιζει?

Κατέβασε αυτό

http://www.piriform.com/speccy

Summary ( περίμενε να δημιουργηθεί η αναφορά )- File - Save as Text file

επιλέγεις το desktop να αποθηκευτεί η αναφορά , μετά επιλέγεις και μας δίνεις την αναφορά

, εμένα μου το κάνει αλλά όταν τρέχω πολλά video ταυτόχρονα ( win 7 32 bit ultimate 2 gb

ram ) αλλά στρώνει μετά , εσύ τι σελίδες ανοίγεις και τι προγράμματα ταυτόχρονα ; :eek:

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρείς εσύ και γω. Τα 2gb είναι η ελάχιστη μνήμη για τα 7-64bit. Λίγο να τα φορτώσεις, τέρμα.

Κατα τα άλλα πήγαινε:

Έναρξη -> πίνακας ελέγχου -> σύστημα και ασφάλεια -> σύστημα -> ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους (στα αριστερά σου)

και στο παραθυρο που θα ανοίξει πάτα στις επιδόσεις το κουμπί ρυθμίσεις. Μετά στο νέο παράθυρο πάτα "για προχωρημένους" και δώσε ένα screenshot.

θεωρω οτι εχουν πολυ καλη δουλεια τα win 7 καθως οταν ειναι σε idle εχω 20% περιπου χρηση και 1-2% στον επεξεργαστη οποτε μια χαρα μ καθοντε

Kαι γω 20% έχω σε idle και έχω 8GB ram. Άρα μάλλον αυτό δεν είναι δείκτης.

Δημοσ.

ενα ενα θα τα κανω και σας δειχνω

@δεινοσαυρος το θεμα δεν ειναι τι λενε τα πατζουρια το θεμα ειναι να με εξηπηρετουν και αφου εγω κανω ανενοχλητος τις δουλειες μ δεν παν να λενε 1 τερα εγω 2 εχω με 2 θα δουλευω :-D

Δημοσ.

Ναι αλλά απ ότι φαίνεται δεν κάνεις την δουλειά σου. Αν την έκανες δεν θα άνοιγες θέμα με τίτλο "κρασάρει ο κόσμος". Κατά τα άλλα τα πατζούρια και το 1 tera ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν χρηζουν σοβαρής απάντησης.

Δημοσ.

Προσπάθησε να το βάλεις χειροκίνητα στα 2048 MB (και στα δύο πεδία θα συμπληρώσεις αυτήν την τιμή) πάτα εφαρμογή, οκ και κάνε επανεκκίνηση. Μετά πήγαινε πάλι να δεις τι λέει.

Δημοσ.

Όχι. Τόση θα ήταν και η προεπιλογή των windows που για κάποιο λόγο άλλαξε (όση ram έχεις δηλαδή). Καντο και στείλε screenshot.

Ουσιαστικά τα windows θα χρησιμοποιούν ενα κομμάτι του δίσκου σαν ram. Επειδή όμως η ταχύτητα του δίσκου δεν είναι μεγάλη, οι καθυστερήσεις δεν θα σταματήσουν (τα κρασαρίσματα το πιθανότερο να σταματήσουν).

Για να λύσεις το πρόβλημα σωστά έχεις δύo επιλογές: ή xp ή αλλα 2gb ram.

Δημοσ.

εφτιαξε

βασικα μηπως φταιει το οτι ειχα πολυ λιγο χωρο στον c: που ειναι τα windows (και απο οτι ειδα απο εκει περνει τον χωρο) δλδ ειχα περιπου 1μιση γκιγκα ελευθερο και πηγα να το βαλω οσο μ πες και μ λεει δν εχω αρκετο χωρο,αδειασα 14 γκιγκα και τωρα μπορω.παιζει ρολο αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...