Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας. βρήκα σtην αρχική σελίδα του site www.partodosto.gr (site ανταλλαγών) το Tivoli CD Radio Combo. Είναι πολύ γνωστό σαν μηχάνημα απλά σε μια φωτογραφία του, είδα ότι έχει μόνο ένα ηχείο. Μπορεί κάποιος να μου πει, δεδομένου ότι με τα ίδια λεφτά (600 ευρώ) μπόρω να αγοράσω ηχοσύστημα ολόκληρο, αν η ποιότητα του ήχου αξιζει για τα λεφτα του? Βέβαια μπορώ και να το ανταλλάξω, αλλά θεωρείται καλή η τιμή του;

Δημοσ.

Αν θες να αγοράσεις κάτι σε Tivoli, αγόρασε μόνο το Tivoli Audio Model One. Αν μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις και άλλα, χάνεται η μαγεία της Tivoli.

Καλύτερα μην αγοράσεις τίποτα τότε...

Δημοσ.

Ύστερα από λεπτομερέστερη έρευνα που έκανα κατέληξα ότι έχεις δίκιο. Το model one πιστεύω είναι σε καλή τιμή. Δεν με πείθει το δεύτερο ηχείο για να δώσω την διπλάσια τιμή περίπου και να πάρω το model two.

Και το combo είναι πάρα πολύ ακριβό. Ξεφεύγει τελείως. Σε αυτά τα λεφτά παίρνω ένα καλούτσικο home cinema. Βέβαια θα χάσω τη “μαγεία” της tivoli! Ίσως μπορούμε να πούμε ότι τα προϊόντα της είναι κόσμημα, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετά πρακτικά.

Η πρόκληση της ανταλλαγής βέβαια είναι και αυτό κάτι. Με μετρητά δεν το αγοράζω. Η δυνατότητα να το ανταλλάξω μέσω του συγκεκριμένου site είναι που με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά.

Δημοσ.

Ξέρω γω! Ποιος θα ήθελε να το ανταλλάξει και με τι? Μάλλον μου κάνει μόνο για πώληση!

ps Ο ήχος του Model One δεν παίζεται. Κάνει τους άλλους να χαζεύουν μόνο και μόνο ο συνδιασμός

μέγεθος/σχεδίαση/ποιότητα ήχου

Αν αλλάξει οτιδήποτε απο τα παραπάνω απλά χάνεται η μαγεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...