Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

ΜΕ το nero burning rom διαβαζει κανονικα τα CD και περναει τα cda κομματια , στην λειτουργια audio cd. Με το ashampoo FREE, δεν διαβαζει τα cda κομματια , μου δειχνει οτι δεν υπαρχει φάκελος/φακελοι στο DVD drive. Επισης παρατηρησα οτι και αν παω στο <<ο υπολογιστης μου>> πάλι δεν ανοιγει με αριστερο διπλο κλικ, θελει δεξι ->ανοιγμα για να ανοιξω και να δω τα cda κομματια. Υπαρχει καμια σκεψη ή προταση; Το ashampoo δεν ειναι για μενα απλα επειδη εχει ελληνικο μενου και απλοική μορφη βολευει άτομο που δεν <<το χει>> και πολυ με την τεχνολογια ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων συνφορουμιτες !! :)

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι rip music ή να αντιγράψεις ένα CD;

Περιέγραψέ το καλύτερα γιατί έτσι όπως τα έγραψες δεν βγαίνει νόημα.

Δημοσ.

Καλησπερα!

ΜΕ το nero burning rom διαβαζει κανονικα τα CD και περναει τα cda κομματια , στην λειτουργια audio cd. Με το ashampoo FREE, δεν διαβαζει τα cda κομματια , μου δειχνει οτι δεν υπαρχει φάκελος/φακελοι στο DVD drive. Επισης παρατηρησα οτι και αν παω στο <<ο υπολογιστης μου>> πάλι δεν ανοιγει με αριστερο διπλο κλικ, θελει δεξι ->ανοιγμα για να ανοιξω και να δω τα cda κομματια. Υπαρχει καμια σκεψη ή προταση; Το ashampoo δεν ειναι για μενα απλα επειδη εχει ελληνικο μενου και απλοική μορφη βολευει άτομο που δεν <<το χει>> και πολυ με την τεχνολογια ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων συνφορουμιτες !! :)

Παναή ξηγήσουυυ...

Δημοσ.

θελω να κανω μια επιλογη απο διαφορα cd μουσικης ωστε το αποτελεσμα να το γραψω σε audio cd . στο nero κανονικα παταω audio cd ,βαζω στο drive το σιντι που θελω,περναω το τρακ1 πχ και το τρακ 2 ,το βγαζω , βαζω κ αλλα με τον ιδιο τροπο και μετα παταω εγγραφη,βαζω ενα κενο σιντι και μου το γραφει. το ασαμπου οταν βαζω το σιντι1 πχ τοτε μου το δειχνει ως κενο φακελο , ενω ο υπολογιστης διαβαζει κανονικα τα κομματια οπως και το nero διαβαζει κανονικα...

Δημοσ.

Θεωρώ οτι και με το Nero η διαδικασία όπως την κάνεις είναι λάθος. Για να σου το κάνει όπως το περιγράφεις, προφανώς τη στιγμή που σέρνεις τα κομμάτια σου τα κάνει rip κάπου (άντε βρές το που) ώστε να μπορέσει να τα αναγνώσει κατά την εγγραφή.

Αυτό που σου προτείνω είναι να κάνεις rip τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν σε έναν φάκελο (έχει επιλογή για rip music και το ashampoo burning studio) και μετά να δημιουργήσεις ένα νέο CD μουσικής και να τα μεταφέρεις όλα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...