Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια..καποιο καλο προγραμμα που να κανει dvd create? το dvdflick δεν μου αρεσει για κανενα λογο..πολυ αργο στο encode της ταινιας..το devede μου εβγαζε προβλημα στην εκδοση για windows..to free dvd converter ειχα προβλημα με τον ηχο αλλα η ταινια επαιζε μια χαρα και μερικες φορες ο ηχος επαιζε..και το vso convertxtodvd εχει λιγο χαλια ποιοτητα..καποιο καλυτερο παιζει? ας μην ειναι free..

Δημοσ.

Ο χρόνος κωδικοποίησης εξαρτάτε σχεδόν αποκλειστικά από τον υπολογιστή σου. Για να γίνει πιο γρήγορα πρέπει να έχεις πιο γρήγορο επεξεργαστή ή να πάρεις κάποια κάρτα επιτάχυνσης βίντεο αλλά αυτές κοστίζουν πάρα πολύ.

Δεν γίνεται και πιο γρήγορα και πιο καλά, θα πρέπει να διαλέξεις το ένα από τα δύο, δυστυχώς!

Δημοσ.

χμμμ ενταξει δεν εχω και τουμπανο desktop αλλα ουτε και αρχαιο..εναν 4πυρινο amd phenom εχω στα 2.6 εναν σκληρο 500αρη 7200rpm 16mb cache μια γραφικων gigabyte geforce9800gt 1gb και (x2)2gb ram kingston dual channel...και τα 7 home premium x64 sp1...θα ξαναδοκιμασω το freemake και αν δω παλι κουφα με τον ηχο θα γυρισω στο convertx

Δημοσ.

Πρέπει να δεις τα χαρακτηριστικά της αρχικής ταινίας με το mediainfo,βασικά τα fps σε ενδιαφέρουν,πρέπει η μετατροπή να γίνει με τα ίδια fps για να μην έχεις αποσυγχρονισμούς τα προγράμματα δεν το ελέγχουν από μόνα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...