Dare-Devil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα έχω εδώ και περιπου 4 μήνες ένα πισι . Το πρόβλημα μου έχει ως εξής απο την στιγμή πυο κανα updates τους drivers της nvidia κάθε μερα μια φορα τουλάχιστον γίνεται διακοπή και επανεκκίνηση του προγράμματος οδήγησης. Πέρα απο αυτό το πισί απο μόνο του μου έχει παγώσει εντελώς 2 φορές και μετα απο λίγο έκανε μόνο του ρεσταρτ. Χθες όμως εκει που διάβαζα το φορουμ το adsl πέφτει μαυρίλα στνη οθόνη. Το μυνημα που μυο βγαλε η οθονη είναι οτι δνε υπάρχει σήμα. Κανω ρεσταρτ το pc και κόλλησε στην logo screen των bios. Μετα απο πολλα ρεσταρτ τελικα αφήνοντας το 2 λεπτά κολλημενοσ την logo screen έκανε boot τα windows. Απο τότε όσες φορές έχω ανοίξει το pc κάθεται κολλημενο κανα 2-3 λεπτο στην logo screen των bios και ύστερα φορτώνει τα windows (όταν η αναμονή του στην logo screen δεν ήταν ούτε 2 sec) .Τους drivers τους εκανα update στην νεοτερη εκδοση αφου είχα την προτελευταια αλλα κανένα αποτέλεσμα. Μυρίζομαι κάρτα γραφικών Το μοντέλο που έχω είναι MSI GTX 560TI Twin Frozr 2/ OC CPU I7 2600K M/B GIGABYTE με to Z68 chipset Κανένας καμια ιδέα με το τί συμβαίνει? Ως πρώτη φάση είναι θέμα hardware? Ως δεύτερη τι λέτε να φταίει? Ευχαριστώ!
TakisStathis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα έχω εδώ και περιπου 4 μήνες ένα πισι . Το πρόβλημα μου έχει ως εξής απο την στιγμή πυο κανα updates τους drivers της nvidia κάθε μερα μια φορα τουλάχιστον γίνεται διακοπή και επανεκκίνηση του προγράμματος οδήγησης. Πέρα απο αυτό το πισί απο μόνο του μου έχει παγώσει εντελώς 2 φορές και μετα απο λίγο έκανε μόνο του ρεσταρτ. Χθες όμως εκει που διάβαζα το φορουμ το adsl πέφτει μαυρίλα στνη οθόνη. Το μυνημα που μυο βγαλε η οθονη είναι οτι δνε υπάρχει σήμα. Κανω ρεσταρτ το pc και κόλλησε στην logo screen των bios. Μετα απο πολλα ρεσταρτ τελικα αφήνοντας το 2 λεπτά κολλημενοσ την logo screen έκανε boot τα windows. Απο τότε όσες φορές έχω ανοίξει το pc κάθεται κολλημενο κανα 2-3 λεπτο στην logo screen των bios και ύστερα φορτώνει τα windows (όταν η αναμονή του στην logo screen δεν ήταν ούτε 2 sec) .Τους drivers τους εκανα update στην νεοτερη εκδοση αφου είχα την προτελευταια αλλα κανένα αποτέλεσμα. Μυρίζομαι κάρτα γραφικών Το μοντέλο που έχω είναι MSI GTX 560TI Twin Frozr 2/ OC CPU I7 2600K M/B GIGABYTE με to Z68 chipset Κανένας καμια ιδέα με το τί συμβαίνει? Ως πρώτη φάση είναι θέμα hardware? Ως δεύτερη τι λέτε να φταίει? Ευχαριστώ! Τόσο που καθυστέρησα να σου απαντήσω, μάλλον το έλυσες το πρόβλημα. Είχα το ίδιο, και τελικά μου έκανε reinstallation η αντιπροσωπεία.
Dare-Devil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τόσο που καθυστέρησα να σου απαντήσω, μάλλον το έλυσες το πρόβλημα. Είχα το ίδιο, και τελικά μου έκανε reinstallation η αντιπροσωπεία. Όχι φίλε μου δεν το χω λύσει ακομα! Οταν λες reinstalation? Καινουρια καρτα γραφικών??
Boltaz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλυτερα να ξεκινησεις απο το δευτερο προβλημα ... Να βρεις γιατι κολαει οταν μπουταρει ... Αφαιρεσε οτι συσκευες εχεις συνδεσει εξωτερικα στο κουτι (εκτος πληκτρολογιο , ποντικι) , ανοιξε το κουτι και βγαλε τα καλωδια απο τον σκληρο δισκο (δισκους) , cd rom / αφησε μια ram στην μητρικη (αν παλι κολαει δοκιμασε αλλη) / κανε reset το bios / ελενξε τις καλωδιωσεις ... Χωρις σκληρο σε 2-5 sec πρεπει να σου εμφανισει μυνημα οτι δεν βρισκει σκληρο / λειτουργικο , τοτε εισαι οκ ... Αν παλι κολαει τραβα μια photo και ποσταρε την ... *Αν εχεις αλλη καρτα γραφικων δοκιμασε την ...
Dare-Devil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλυτερα να ξεκινησεις απο το δευτερο προβλημα ... Να βρεις γιατι κολαει οταν μπουταρει ... Αφαιρεσε οτι συσκευες εχεις συνδεσει εξωτερικα στο κουτι (εκτος πληκτρολογιο , ποντικι) , ανοιξε το κουτι και βγαλε τα καλωδια απο τον σκληρο δισκο (δισκους) , cd rom / αφησε μια ram στην μητρικη (αν παλι κολαει δοκιμασε αλλη) / κανε reset το bios / ελενξε τις καλωδιωσεις ... Χωρις σκληρο σε 2-5 sec πρεπει να σου εμφανισει μυνημα οτι δεν βρισκει σκληρο / λειτουργικο , τοτε εισαι οκ ... Αν παλι κολαει τραβα μια photo και ποσταρε την ... *Αν εχεις αλλη καρτα γραφικων δοκιμασε την ... Λοιπόν! Τελικα βρήκα τι συμβαίνει . Στα BIOS εκει μου λεει για τις συνδεδεμενες συσκευές master και slave Όλα τα channels μου που δεν εχουν συνδεδεμενες συσκευες ήταν στο auto. Αποτελεσμα το pc κατα το boot aργουσε γιατι εψαχνε για συσκευες στα channels και δεν τις εβρισκε αφου δεν υπηρχαν. Εκανα disable τα channels .Το προβλημα λυθηκε κανονικα boot γρηγορα οπως και πριν. ΑΛΛΑ για μενα ειναι περιεργο. Τα bios ΠΟΤΕ δεν τα είχα πειραξει και ολο αυτο το προβλημα με την αργη εκκινηση δημιουργηθηκε ξαφνικα όταν το πισι μου την ωρα που εκανα surfing στο ιντερνετ ξαφνηκα εσβησε η οθονη και το κανα restart. Πώς το εξηγείται αυτο? Πως χωρις να πειραξω τιποτα στα bios αρχησε να αργει απο το πουθενα? Απορυθμίστηκαν μόνα τους τα bios?? Καμια λογική εξήγηση ρε παιδια? Περα απο αυτο ως τώρα το πισι μου έχει κρασαρει μονο του 2 φορες και έχει κανει ρισταρτ. .... Πως εξηγουνται ολα αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα