Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα λαπτοπάκι εδώ και 4 και χρόνια το Dell Xps m1330 και σκέφτομαι να του κάνω μια αναβάθμισουλα μιας και έχει αποδειχθεί σκύλος πραγματικός!Δεν έχει χρειαστεί ποτέ τίποτα.Το έχω για ταινίες,ίντερνετ,εφαρμογές κειμένων και εξεργασίας κάποιων φωτογραφιών και μερικά παιχνιδάκια όπως το Football manager και καποια classic strategys και adventures.

Τα specs του

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T7250 2GHz (Merom, 65nm, 2048kB Level 2 Cache)

Chipset Intel GM965 (800MHz FSB, Southbridge 82801HBM (ICH8-ME))

RAM 2X1GB (DDR2, PC5300@667MHz) Module Name Hynix HYMP112S64CP6-Y5

GPU Intel GMA X3100

HDD Toshiba 250 GB 2.5" στις 5400rpm

Αυτό που σκέφτομαι είναι να του βάλω 2 δυάρες μνήμες (σύνολο 4 ram δλδ) και να του αλλάξω τον σκληρό με έναν SSD 128gb

Από σας θα ήθελα προτάσεις για τις μνήμες και τον σκληρό(ειδικά για τις μνήμες ποιες δυάρες θα είναι συμβατές με το σύστημα του?)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλές προτάσεις να σαι καλά boy.Οι σκληροί θα πέσουν κι αλλο παιδιά?Μέχρι το καλοκαίρι πως το βλέπετε?

Δημοσ.

Αυτό που σκέφτομαι είναι να του βάλω 2 δυάρες μνήμες (σύνολο 4 ram δλδ) και να του αλλάξω τον σκληρό με έναν SSD 128gb

Από σας θα ήθελα προτάσεις για τις μνήμες και τον σκληρό(ειδικά για τις μνήμες ποιες δυάρες θα είναι συμβατές με το σύστημα του?)

Το έχω και εγώ από τότε που βγήκε και πράγματι είναι σκυλί... Εγώ το πήρα με 3gb μνήμη και δεν πήγα στα 4 γιατί έτσι κιαλλιώς χρησιμοποιώ win7 32bit (άλλωστε και από τη χρήση που κάνω πρέπει να παίζει ελέυθερη γύρω στο 1 gb). Εσύ έχει 64αρια windows για να πας στα 4?

Για τον δίσκο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις έναν 7200rpm με 320gb +, εγώ άλλαξα τον 5400 που είχε με 7200 και είδα λίγο καλύτερους χρόνους (ή τέτοια αίσθηση πήρα anyway), αλλά το να πας σε ssd σε ένα λίγο παλιό μηχάνημα με 800fsb και μνήμη 667 μου φαίνεται λίγο overkill... άσε που τα 128gb θα σου φανούν λίγα σε σχέση με τα 250 που έχεις τώρα...

Προφανώς δική σου η απόφαση και τα χρήματα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...