Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω την κάρτα που βλέπετε στην υπογραφή μου (Club 3D Radeon HD 6950 2gb Battlefield 3 Edition).

11826_me.jpg

Ξέρετε αν μπορώ να την flash-άρω σε 6970 και πως? Η κάρτα έχει BIOS Switch (#1 #2).

Επίσης αν flash-άρω θα ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες? Επίσης με εγγύηση τι παίζει?

Δημοσ.

Μπορει και ναι.καπου ειχα διαβασει πριν κανενα 6μηνο οτι flashαρεται αυτη.

επισης εδω ειναι ολα αυτα που θα κανεις Link το οποιο εχει και τις club3d μεσα οτι εχουν καποια επιτυχια.

Δοκιμασε το.δεν χανεις τιποτα.δεν παιζει τιποτα με την εγγυηση.εαν δεν πετυχει το γυρνας στο default bios και ξαναπερνας το bios που ειχες.

Απο θερμοκρασιες εαν δεν αλλαξεις τα ρευματα σε αυτα της 6970,οι διαφορες θα ειναι ελαχιστες.

Δημοσ.

Εγώ θα flash-άρω το BIOS #1 έτσι?

Επίσης στο link λέει:

Download HD 6970 BIOS. The Sapphire one I linked to will work on all reference design cards from any vendor.

Η κάρτα μου όμως δεν είναι reference πρέπει να βρω το BIOS της Club 3D 6970.

Και τέλος ισχύει αυτό:?

6950 Flashed = 6970?

Δημοσ.

Εγώ θα flash-άρω το BIOS #1 έτσι?

Επίσης στο link λέει:

Η κάρτα μου όμως δεν είναι reference πρέπει να βρω το BIOS της Club 3D 6970.

Και τέλος ισχύει αυτό:?

6950 Flashed = 6970?

Δεν πειραζει και εαν δεν βρεις το bios το reference που λες.κατεβασε το bios που σου δινει απο εκεινο το site.Αυτο το bios ξεκλειδωνει shaders και ανεβαζει τα ρολογια σε αυτα της 6970 αλλα χωρις να πειραξει τα ρευματα.

Μπορει να μην εχει το reference cooler αλλα στο ξαναλεω,καπου ειχα διαβασει οτι flashαρεται αυτη.

Ισχυει το 6950 flashed = 6970,ναι.εαν ξεκλειδωσουν οι shaders και τα ρολογια πανε στα 880-1375 ειναι ιδιες μετα.εαν δεν ξεκλειδωσουν οι shaders,μικρο το κακο.ανεβαζεις μονος σου τα ρολογια με καποιο προγραμμα οπως το msi afterburner και οι διαφορες σε συγκριση με την 6970 θα ειναι της ταξεως του 5%.

Δημοσ.

Α οκ!

Βασικά βρήκα το BIOS της Club 3D 6970 αυτό είναι:

http://www.techpowerup.com/vgabios/92854/Club3D.HD6970.2048.101222.html

Και αυτό είναι που έδινε το site:

http://www.techpowerup.com/vgabios/89592/Club3D.HD6970.2048.101124.html

Ποιο να κατεβάσω? Επίσης δεν μου πες ποιο BIOS να flash-άρω το 1 ή το 2?Η δεν έχει νόημα?

Δημοσ.

Δοκιμασε με το 1 και εαν δεν γινει δοκιμασε και με αυτο της club3d.

Αυτο με το ποιο bios να flashαρεις.κοιτα τι λεει το link,Make sure the BIOS switch on the card is set to the 1 position (pictured further down if you don't know where it is).

Ετσι και αλλιως μονο το ενα απο τα 2 μπορεις να flashαρεις.το αλλο δεν γινεται να το πειραξεις.

Edit:ξεκινα με το bios της club3d

Δημοσ.

ΜΗΝ βαλεις BIOS απο 6970.

αυτες εχουν διαφορετικα timmings και διαφορετικα V στις μνημες, και κινδυνευεις να σου μεινει στο χερι καποια στιγμη.

να βαλεις ενα BIOS απο 6950 που απλως της ξεκλειδωσαν τα εξτρα shaders

και μετα κανεις μονος σου overclocking στον πυρηνα και στις μνημες, ωστε να πιανει τα ρολογια της 6970 ή και μεγαλυτερα, αλλα με τα timmings και τα V τα δικα της (6950) στις μνημες, ωστε να μην κινδυνευεις να τις "καψεις".

Εγω εχω Sapphire και εβαλα BIOS απο Asus 6950, για να μπορω με το Asus smartdoctor να ξεκλειδωσνω τα ορια στο CCC και να κανω απο εκει το o/c

επειδη το megaupload εκλεισε, αν το θες, πες μου να σου το ανεβασω καπου αλλου.

Δημοσ.

Το bios απο το link επανω δεν πειραζει ρευματα και γυρναει μονο του τα ρολογια σε αυτα της 6970.

Για αυτο της club3d που βρηκε,δεν ξερω.αλλα ισχυουν αυτα που λες.

Δημοσ.

Άρα τι να κάνω? Sorry αν γίνομαι κουραστικός απλά δεν θέλω να παίξω με την τύχη μου/της κάρτας...

Να κατεβάσω το BIOS που προτείνει το TechPowerUp να τελειώνω?

Δημοσ.

Ναι.και μετα βλεπεις.δεν θα παθει τιποτα η καρτα σου απο την στιγμη που εχει το διακοπτακι για ν ατην ξαναφλασαρεις οπως ηταν.απλα φροντισε να σωσεις το υπαρχον bios που εχει ηδη η καρτα.

Δημοσ.

Το έχω ήδη σώσει και η κάρτα είναι στο BIOS #1...

Κατέβασα το BIOS που προτείνει το TechPowerUp οπότε ξεκινάω...

Αποτυχία...

Μου έβγαλε error Subsystem ID mismatch...

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό...

Μου έβγαλε verified όπως έλεγε και το link αλλά όταν έκανε reboot δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη...

Το έβαλα στο BIOS 2 και δουλεύει κανονικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...