Tmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έρχεται το Banner Saga 2 στις 19 Απριλίου. http://store.steampowered.com/app/281640/ 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στους backers (ενδεχομένως να υπάρχει και ανοιχτή πρόσκληση στα fora του Banner Saga ή/και του Steam, δεν το έχω διασταυρώσει) στάλθηκε και πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη beta. Έχουν αλλάξει σημαντικά όπως λένε τις μάχες, και θέλουν feedback. Να θυμίσω πως όσοι στήριξαν το παιχνίδι στο 50+ tier, θα πάρουν το 2ο και 3ο μέρος αυτόματα. Ευκαιρία να επιστρέψω στο πρώτο μέρος, να θυμηθώ λίγο την ιστορία. Παράδειγμα αποφυγής του πώς χειρίζεσαι ένα episodic παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να τους θυμώσω, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και ο κόσμος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ήρθε το 6σελιδο NDA, λίγο μετά και ο κωδικός. Ταχύτατη ανταπόκριση. Εντωμεταξύ, ξανάρχισα πριν από ένα μήνα το πρώτο, να θυμηθώ τι και πώς, με τη δουλειά το άφησα στη μέση, προσπάθησα να το πιάσω νωρίτερα σήμερα, το απόλυτο κενό. Πού ήμουν, τι έκανα... Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τις σκηνές με τους διαλόγους, ήταν με διαφορά το πιο αδύναμο κομμάτι του παιχνιδιού. Για να δούμε τι θα δούμε.
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τα save από το προηγούμενο θα παίζουν. δλδ θα μπορείς να φορτώσεις ότι έχεις κάνει στο προηγούμενο και να παίζεις κάπως την συνέχεια του με όποιους χαρακτήρες έχεις σώσει?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Nαι, τα save ισχύουν και επηρρεάζουν αντίστοιχα την εξέλιξη της ιστορίας στο δεύτερο μέρος: ποιοι χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι, δηλαδή.
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω πια τα saves οπότε θα πρέπει να το ξαναπαίξω από την αρχή. Όχι πως με ενοχλεί πολύ βέβαια, απλά ήμουν αρκετά ικανοποιημένος από το προηγούμενο save state μου.
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 νομίζω τα έχω στο cloud του steam τώρα εύχομαι κάπως αυτά τα save να είναι συμβατά με την νέα έκδοση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ό,τι save είχα από το πρώτο ήταν συμβατό, απλά (για λόγους ροής της ιστορίας) αν κάποιος χαρακτήρας "έκλεισε" κάτω από level 3 στο πρώτο, προάγεται αυτόματα σε 3 στο δεύτερο μέρος ώστε, αν θέλει κάποιος να τον χρησιμοποιήσει, να μπορεί.
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ωραίο παιχνιδάκι ήταν το πρώτο και σίγουρα θα το τιμήσω και αυτό , αλλά καθυστέρησε πολύ να βγει ρε γαμώτο. Και φυσικά έχω ξεχάσει τα πάντα απο τότε.. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, σίγουρα, και έχει συζητηθεί κατά κόρον στα διάφορα fora όπου μετέχουν οι developers. Αδίκησαν την προσπάθειά τους, νομίζω, με όλη αυτή την καθυστέρηση. Πάντως, και να μην είχαν αργήσει τόσο, ένα "φρεσκάρισμα" για το σενάριο δεν θα βλάψει, και θα εκτιμηθούν καλύτερα και ορισμένα στοιχεία του δεύτερου μέρους. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ένα review για το παιχίνδι: https://www.youtube.com/watch?v=9G4fwWiI86M Συνολικά λέει ότι είναι μια απο τα ίδια, απλα βελτιωμένο σε κάποιους τομείς. Το οποίο μου ακούγεται καλό,
Tobajara Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, και θα το αγοράσω σίγουρα με το που βγει στο GOG.
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έγινε αγορά και από μένα από G2A που νομίζω έχει την καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής στα 17 δολάρια μαζί με το shield και χωρίς φπα . Θα γίνει εγκατάσταση σήμερα asap. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει linux client.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 To βρήκα συντομότερο σε διάρκεια, αλλά συνολικά πολύ ανώτερο από το πρώτο. Βέβαια, έχει το πλεονέκτημα ότι πλέον η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι ωριμότεροι και πατάνε στα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος. Ένα "πλήρες" RPG στον κόσμο του TBS θα ήταν κάτι το εξαιρετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα