Προς το περιεχόμενο

The Banner Saga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Στους backers (ενδεχομένως να υπάρχει και ανοιχτή πρόσκληση στα fora του Banner Saga ή/και του Steam, δεν το έχω διασταυρώσει) στάλθηκε και πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη beta. Έχουν αλλάξει σημαντικά όπως λένε τις μάχες, και θέλουν feedback.

Να θυμίσω πως όσοι στήριξαν το παιχνίδι στο 50+ tier, θα πάρουν το 2ο και 3ο μέρος αυτόματα.

Ευκαιρία να επιστρέψω στο πρώτο μέρος, να θυμηθώ λίγο την ιστορία. Παράδειγμα αποφυγής του πώς χειρίζεσαι ένα episodic παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να τους θυμώσω, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και ο κόσμος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήρθε το 6σελιδο NDA, λίγο μετά και ο κωδικός. Ταχύτατη ανταπόκριση.

Εντωμεταξύ, ξανάρχισα πριν από ένα μήνα το πρώτο, να θυμηθώ τι και πώς, με τη δουλειά το άφησα στη μέση, προσπάθησα να το πιάσω νωρίτερα σήμερα, το απόλυτο κενό. Πού ήμουν, τι έκανα...

Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τις σκηνές με τους διαλόγους, ήταν με διαφορά το πιο αδύναμο κομμάτι του παιχνιδιού.

Για να δούμε τι θα δούμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα save από το προηγούμενο θα παίζουν. δλδ θα μπορείς να φορτώσεις ότι έχεις κάνει στο προηγούμενο και να παίζεις κάπως την συνέχεια του με όποιους χαρακτήρες έχεις σώσει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Nαι, τα save ισχύουν και επηρρεάζουν αντίστοιχα την εξέλιξη της ιστορίας στο δεύτερο μέρος: ποιοι χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι, δηλαδή.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω πια τα saves οπότε θα πρέπει να το ξαναπαίξω από την αρχή.

Όχι πως με ενοχλεί πολύ βέβαια, απλά ήμουν αρκετά ικανοποιημένος από το προηγούμενο save state μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι save είχα από το πρώτο ήταν συμβατό, απλά (για λόγους ροής της ιστορίας) αν κάποιος χαρακτήρας "έκλεισε" κάτω από level 3 στο πρώτο, προάγεται αυτόματα σε 3 στο δεύτερο μέρος ώστε, αν θέλει κάποιος να τον χρησιμοποιήσει, να μπορεί.

Δημοσ.

Ωραίο παιχνιδάκι ήταν το πρώτο και σίγουρα θα το τιμήσω και αυτό , αλλά καθυστέρησε πολύ να βγει ρε γαμώτο. 

Και φυσικά έχω ξεχάσει τα πάντα απο τότε..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, σίγουρα, και έχει συζητηθεί κατά κόρον στα διάφορα fora όπου μετέχουν οι developers.

Αδίκησαν την προσπάθειά τους, νομίζω, με όλη αυτή την καθυστέρηση. Πάντως, και να μην είχαν αργήσει τόσο, ένα "φρεσκάρισμα" για το σενάριο δεν θα βλάψει, και θα εκτιμηθούν καλύτερα και ορισμένα στοιχεία του δεύτερου μέρους.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινε αγορά και από μένα από G2A που νομίζω έχει την καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής στα 17 δολάρια μαζί με το shield και χωρίς φπα :P.

Θα γίνει εγκατάσταση σήμερα asap. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει linux client. 

• Super Moderators
Δημοσ.

To βρήκα συντομότερο σε διάρκεια, αλλά συνολικά πολύ ανώτερο από το πρώτο.

Βέβαια, έχει το πλεονέκτημα ότι πλέον η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι ωριμότεροι και πατάνε στα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος. Ένα "πλήρες" RPG στον κόσμο του TBS θα ήταν κάτι το εξαιρετικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...