Προς το περιεχόμενο

The Banner Saga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και έχουμε το trailer με το οποίο ανακοινώθηκε το δεύτερο μέρος του The Banner Saga:

Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη ημερομηνία -σε συνέχεια αυτών που λέγαμε περί διαχείρισης του όλου θέματος- απλά δείχνει κάποιες θεματικές που θα ακολουθήσει το 2ο μέρος, σε επίπεδο σύγκρουσης στην ηγεσία των Varl και νέων χαρακτήρων (αναπόφευκτα) για τους ανθρώπους.

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

XAXAAAAA!!

Στο τελευταίο πλάνο ελπίζω να προσέξατε το Bellower (τον κόκκινο Dredge) με το βέλος μπηγμένο στο στήθος.

Πάμε ρε ομάδα!

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Aνέβηκε στο Steam χθες το patch με τις εκδόσεις σε Linux (Ubuntu 14.04 LTS) και Steam OS (beta). Προστέθηκε full gamepad support, big picture και κάποιες μικρές βελτιώσεις. Αναλυτικότερα εδώ

Οι 2 από τους 3 της αρχικής ομάδας (ο Alex Thomas δουλεύει πάνω στο Killers and Thieves αυτό τον καιρό) συνεχίζουν με το δεύτερο μέρος. Παραμένει άγνωστο το χρονικό πλαίσιο.

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθώ να παραμείνω αισιόδοξος, παρά το ότι η αρχική τριάδα δουλεύει πλέον σε δύο διαφορετικά παιχνίδια, το κενό υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο και, γενικά, η πληροφόρηση με το σταγονόμετρο.

Στο πλαίσιο του σταγονόμετρου, 21 δευτερόλεπτα περίπου από ένα cinematic κομμάτι του δεύτερου μέρους, με την υπόσχεση από τους devs πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα:

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από τους τρεις βασικούς συντελεστές της Stoic, έχουν μείνει οι δύο. Ο Άλεξ Τόμας έχει αποχωρήσει (περίπου ή τελείως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό) και ετοιμάζει κάτι δικό του (δυστυχώς διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο, από ό,τι έχω καταλάβει) και οι άλλοι δύο, αφού έβγαλαν το παιχνίδι σε κονσόλες και τώρα σε επιτραπέζιο, προχωρούν στο επόμενο μέρος. Το δεύτερο από τα τρία.

Το δεύτερο θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα του '15-'16 αν όλα πάνε καλά (διατηρώ επιφυλάξεις) και το τρίτο... βλέπουμε.

Να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, ψέματα θα είναι. 

Δημοσ.

Ας ολοκληρώσουν τη σειρά με το δεύτερο μέρος τουλάχιστον και δε θα με πειράξει αν είναι ίδιο με το 1 από πλευράς gameplay. Τα όσα αναφέρθηκαν δεν είναι ενθαρρυντικά (αν από τα τρία άτομα έμειναν πρακτικά τα δύο δεν ξέρω αν και τι μπορούμε να περιμένουμε), ενώ διαφώνησα με την επιλογή του επιτραπέζιου γιατί πρόκειται για δαπάνη πόρων και χρόνού. Αν χρειάζονταν χρήματα στο μεσοδιάστημα θα μπορούσαν να βάλουν το Banner Saga σε εκπτώσεις. Στο Steam έχω ξεχάσει πότε μπήκε τελευταία φορά ενώ στο GOG μόλις τώρα μετά από πολύ καιρό.

Για να δούμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο Steam έχει τώρα μια πολύ καλή έκπτωση, 75% (€4,99) αλλά για μένα το βασικό πρόβλημα είναι πως έχει χαθεί ο προσανατολισμός: τι προσπαθούν να πετύχουν, δηλαδή.

Ξεκίνησαν με δύο λειτουργικά, PC και Mac, τώρα έχουν επεκταθεί πρακτικά στα πάντα. Χάνεται χρόνος έτσι, ροή εννοείται πως δεν υπάρχει (πρέπει να ξαναπαίξω το πρώτο για να θυμηθώ και να συνδεθώ με χαρακτήρες και καταστάσεις) και μειώνεται και ο ενθουσιασμός. Τρία χρόνια τώρα στο "σύντομα" και "σύντομα" είμαστε.

Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το παιχνίδι αλλά φοβάμαι πως απλώθηκαν πολύ, αχρείαστα. Ή, μάλλον, με λάθος σειρά. Καλά, 80 δολάρια για επιτραπέζιο δεν παίζουν ούτε για πλάκα, συν του ότι και να ήθελα, από προχθές η τράπεζά μου μπλόκαρε κάθε συναλλαγή με το Kickstarter. 

Δημοσ.

Στο Steam έχει τώρα μια πολύ καλή έκπτωση, 75% (€4,99) αλλά για μένα το βασικό πρόβλημα είναι πως έχει χαθεί ο προσανατολισμός: τι προσπαθούν να πετύχουν, δηλαδή.

Ξεκίνησαν με δύο λειτουργικά, PC και Mac, τώρα έχουν επεκταθεί πρακτικά στα πάντα. Χάνεται χρόνος έτσι, ροή εννοείται πως δεν υπάρχει (πρέπει να ξαναπαίξω το πρώτο για να θυμηθώ και να συνδεθώ με χαρακτήρες και καταστάσεις) και μειώνεται και ο ενθουσιασμός. Τρία χρόνια τώρα στο "σύντομα" και "σύντομα" είμαστε.

Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το παιχνίδι αλλά φοβάμαι πως απλώθηκαν πολύ, αχρείαστα. Ή, μάλλον, με λάθος σειρά. Καλά, 80 δολάρια για επιτραπέζιο δεν παίζουν ούτε για πλάκα, συν του ότι και να ήθελα, από προχθές η τράπεζά μου μπλόκαρε κάθε συναλλαγή με το Kickstarter. 

i don't know the question but the answer is bitcoin...

και τους ρίχνεις ένα περιποιημένο κολοδάχ.. στις τράπεζες και στα capital control τους :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Aυτό προϋποθέτει να γίνεται δεκτό το bitcoin και, από ό,τι είδα, pledge μέσω KS μόνο με κάρτες (Visa, Mastercard, American Express και Discover) γίνεται.

Τέλος πάντων, αυτό παρενθετικά στο θέμα μας.

Δημοσ.

Κρίμα, το πρώτο της σειράς ήταν καλοφτιαγμένο με ωραία ιστορία/gampeplay + artwork και ανυπομονούσα για το 2ο, αλλά και γω από τότε το έχω ξεχάσει και το hype έχει εξασθενήσει.

Δημοσ.

Παρότι απλό στο gameplay, είναι από τα αγαπημένα μου κυρίως λόγος story και συνολικής ατμόσφαιρας.

Σίγουρα θα το ξαναπαίξω πριν το 2ο μέρος. Την πρώτη φορά το έπαιξα και με τα δύο διαφορετικά endings και δεν είμαι σίγουρος ακόμη σε πιο θέλω να καταλήξω πριν αρχίσω το 2ο..  :unsure:

• 3 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι "είδηση" για το παιχνίδι, αλλά γέλασα. Κι από το να το βάλω στις "αστείες εικόνες", νομίζω καλύτερα εδώ:

Iver_zpsww9h5udi.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...