Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Και έχουμε το trailer με το οποίο ανακοινώθηκε το δεύτερο μέρος του The Banner Saga: Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη ημερομηνία -σε συνέχεια αυτών που λέγαμε περί διαχείρισης του όλου θέματος- απλά δείχνει κάποιες θεματικές που θα ακολουθήσει το 2ο μέρος, σε επίπεδο σύγκρουσης στην ηγεσία των Varl και νέων χαρακτήρων (αναπόφευκτα) για τους ανθρώπους. 1
Tobajara Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 XAXAAAAA!! Στο τελευταίο πλάνο ελπίζω να προσέξατε το Bellower (τον κόκκινο Dredge) με το βέλος μπηγμένο στο στήθος. Πάμε ρε ομάδα!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Aνέβηκε στο Steam χθες το patch με τις εκδόσεις σε Linux (Ubuntu 14.04 LTS) και Steam OS (beta). Προστέθηκε full gamepad support, big picture και κάποιες μικρές βελτιώσεις. Αναλυτικότερα εδώ. Οι 2 από τους 3 της αρχικής ομάδας (ο Alex Thomas δουλεύει πάνω στο Killers and Thieves αυτό τον καιρό) συνεχίζουν με το δεύτερο μέρος. Παραμένει άγνωστο το χρονικό πλαίσιο.
chek2fire Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 περιμένουμε το δεύτερο μέρος πως και πως. Πανέμορφο game!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Προσπαθώ να παραμείνω αισιόδοξος, παρά το ότι η αρχική τριάδα δουλεύει πλέον σε δύο διαφορετικά παιχνίδια, το κενό υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο και, γενικά, η πληροφόρηση με το σταγονόμετρο. Στο πλαίσιο του σταγονόμετρου, 21 δευτερόλεπτα περίπου από ένα cinematic κομμάτι του δεύτερου μέρους, με την υπόσχεση από τους devs πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα: 1
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το '16 το 2 http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-06-the-banner-saga-2-wont-be-released-in-2015-as-expected
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Από τους τρεις βασικούς συντελεστές της Stoic, έχουν μείνει οι δύο. Ο Άλεξ Τόμας έχει αποχωρήσει (περίπου ή τελείως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό) και ετοιμάζει κάτι δικό του (δυστυχώς διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο, από ό,τι έχω καταλάβει) και οι άλλοι δύο, αφού έβγαλαν το παιχνίδι σε κονσόλες και τώρα σε επιτραπέζιο, προχωρούν στο επόμενο μέρος. Το δεύτερο από τα τρία. Το δεύτερο θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα του '15-'16 αν όλα πάνε καλά (διατηρώ επιφυλάξεις) και το τρίτο... βλέπουμε. Να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, ψέματα θα είναι.
Tobajara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ας ολοκληρώσουν τη σειρά με το δεύτερο μέρος τουλάχιστον και δε θα με πειράξει αν είναι ίδιο με το 1 από πλευράς gameplay. Τα όσα αναφέρθηκαν δεν είναι ενθαρρυντικά (αν από τα τρία άτομα έμειναν πρακτικά τα δύο δεν ξέρω αν και τι μπορούμε να περιμένουμε), ενώ διαφώνησα με την επιλογή του επιτραπέζιου γιατί πρόκειται για δαπάνη πόρων και χρόνού. Αν χρειάζονταν χρήματα στο μεσοδιάστημα θα μπορούσαν να βάλουν το Banner Saga σε εκπτώσεις. Στο Steam έχω ξεχάσει πότε μπήκε τελευταία φορά ενώ στο GOG μόλις τώρα μετά από πολύ καιρό. Για να δούμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Στο Steam έχει τώρα μια πολύ καλή έκπτωση, 75% (€4,99) αλλά για μένα το βασικό πρόβλημα είναι πως έχει χαθεί ο προσανατολισμός: τι προσπαθούν να πετύχουν, δηλαδή. Ξεκίνησαν με δύο λειτουργικά, PC και Mac, τώρα έχουν επεκταθεί πρακτικά στα πάντα. Χάνεται χρόνος έτσι, ροή εννοείται πως δεν υπάρχει (πρέπει να ξαναπαίξω το πρώτο για να θυμηθώ και να συνδεθώ με χαρακτήρες και καταστάσεις) και μειώνεται και ο ενθουσιασμός. Τρία χρόνια τώρα στο "σύντομα" και "σύντομα" είμαστε. Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το παιχνίδι αλλά φοβάμαι πως απλώθηκαν πολύ, αχρείαστα. Ή, μάλλον, με λάθος σειρά. Καλά, 80 δολάρια για επιτραπέζιο δεν παίζουν ούτε για πλάκα, συν του ότι και να ήθελα, από προχθές η τράπεζά μου μπλόκαρε κάθε συναλλαγή με το Kickstarter.
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Στο Steam έχει τώρα μια πολύ καλή έκπτωση, 75% (€4,99) αλλά για μένα το βασικό πρόβλημα είναι πως έχει χαθεί ο προσανατολισμός: τι προσπαθούν να πετύχουν, δηλαδή. Ξεκίνησαν με δύο λειτουργικά, PC και Mac, τώρα έχουν επεκταθεί πρακτικά στα πάντα. Χάνεται χρόνος έτσι, ροή εννοείται πως δεν υπάρχει (πρέπει να ξαναπαίξω το πρώτο για να θυμηθώ και να συνδεθώ με χαρακτήρες και καταστάσεις) και μειώνεται και ο ενθουσιασμός. Τρία χρόνια τώρα στο "σύντομα" και "σύντομα" είμαστε. Μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το παιχνίδι αλλά φοβάμαι πως απλώθηκαν πολύ, αχρείαστα. Ή, μάλλον, με λάθος σειρά. Καλά, 80 δολάρια για επιτραπέζιο δεν παίζουν ούτε για πλάκα, συν του ότι και να ήθελα, από προχθές η τράπεζά μου μπλόκαρε κάθε συναλλαγή με το Kickstarter. i don't know the question but the answer is bitcoin... και τους ρίχνεις ένα περιποιημένο κολοδάχ.. στις τράπεζες και στα capital control τους
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Aυτό προϋποθέτει να γίνεται δεκτό το bitcoin και, από ό,τι είδα, pledge μέσω KS μόνο με κάρτες (Visa, Mastercard, American Express και Discover) γίνεται. Τέλος πάντων, αυτό παρενθετικά στο θέμα μας.
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κρίμα, το πρώτο της σειράς ήταν καλοφτιαγμένο με ωραία ιστορία/gampeplay + artwork και ανυπομονούσα για το 2ο, αλλά και γω από τότε το έχω ξεχάσει και το hype έχει εξασθενήσει.
Gilmaru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παρότι απλό στο gameplay, είναι από τα αγαπημένα μου κυρίως λόγος story και συνολικής ατμόσφαιρας. Σίγουρα θα το ξαναπαίξω πριν το 2ο μέρος. Την πρώτη φορά το έπαιξα και με τα δύο διαφορετικά endings και δεν είμαι σίγουρος ακόμη σε πιο θέλω να καταλήξω πριν αρχίσω το 2ο..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι "είδηση" για το παιχνίδι, αλλά γέλασα. Κι από το να το βάλω στις "αστείες εικόνες", νομίζω καλύτερα εδώ: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα