Προς το περιεχόμενο

The Banner Saga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω αυτό τον καιρό το game και μπορώ να πω ότι είναι μια φοβερή rpg εμπειρία. Πολύ καινοτόμο gameplay πανέμορφο story και στα strategy στοιχεία που έχει για την διαχείριση της ομάδας είναι φοβερά. Σε κάθε βήμα καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις κάτι που το έχουν υλοποιήσει πάρα πολύ καλά.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανέλπιστα καλό game και είναι κάτι που ειλικρινά δεν το περίμενα να με καθηλώσει τόσο πολύ και να μου δώσει τόσο έντονα το στοιχείο της προσπάθειας επιβίωσης μέσα στον παγωμένο και σπαραγμένο από πόλεμο κόσμο του.

Κάνεις συνέχεια έναν αγώνα επιβίωσης της ομάδας σου με κρίσιμες αποφάσεις σε κάθε σου βήμα και με ένα story να ξεδιπλώνετε αριστουργηματικά σε κάθε σου βήμα. Πάρα πολύ καλό game

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έπος ήταν αυτό!! Τρελάθηκα ιδίως στο τέλος και έπεσε αυτή η απίστευτη μουσική και με αποτελείωσε! Τρομερό story σε game

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
Δημοσ.

Το soundtrack είναι γενικά καταπληκτικό. Αγαπημένο μου κομμάτι το ανατριχιαστικό Cut with a Keen Edge Sword.

Πραγματικά πώς τα καταφέρνουν κάτι indie studios σαν τη Stoic και τη Supergiant να βρίσκουν τόσο ταλαντούχους συνθέτες?

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραιο παιχνιδι, βαζει λιγο το μυαλο σε λειτουργια,

καθως σου δειχνει ουσιαστικα τη σημασια και τις προεκτασεις των επιλογων σου σε πολλα επιπεδα.

Βεβαια θα προτιμουσα να σε προφυλαζε απο το να σπαταλας reown σε ασημαντους χαρακτηρες

και να σου τονισει καπως οτι πρεπει να εκπαιδευσεις και την μικρη , (δεν θυμαμαι ονομα τωρα)

γιατι στην τελικη μαχη μου ηταν ακομη lvl 1 :(

Δημοσ.

Εγώ όλους τους τοξότες τους είχα lvl up γιατί γρήγορα κατάλαβα πόσο χρήσιμοι ήταν στις μάχες ακόμα και την κόρη του τύπου. Οι archer είναι νομίζω σε αυτό το game οι ποιο θανατηφόροι χαρακτήρες που έχεις γιατί μπορούν και κάνουν φοβερό dmg στις armor από αποστάσεις ασφαλείας με τελικά τους varl να τους καθαρίζουν μετά σαν ψωμί. Πολλές φορές σε κρίσιμες μάχες ενώ είχα χάσει τους varl μου μπορούσα και καθάριζα την μάχη μόνο με τους τοξότες. Και ο mender φυσικά κάνει φοβερό dmg ιδίως σε melee στις armor αλλά πέφτει και αυτός σαν ψωμί με δύο hit.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό που θα ήθελα είναι φυσικά μια συνέχεια του asap και multiplayer. Νομίζω οι μάχες του είναι ότι πρέπει για να παίζεις online.

• Like 1
Δημοσ.

Για multiplayer υπάρχει το Banner Saga: Factions, που αν δεν κάνω λάθος παρέχεται μαζί με το παιχνίδι και είχε κυκλοφορήσει ανεξάρτητα μερικούς μήνες πριν το release για να δουν οι backers περί τίνος επρόκειτο. Βλεπω τώρα πως είναι free to play, οπότε βουρ :)

http://store.steampowered.com/app/219340/?l=greek

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To Factions είχε κυκλοφορήσει σαν proof of concept αρχικά και για να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που τελικά βελτιώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στο single player.

Είναι δωρεάν, αν και υπάρχουν κάποια αντικείμενα προς πώληση, αλλά έχουν καθαρά αισθητικό χαρακτήρα, δεν επηρεάζουν τη μάχη.

Yπόψη, για ομάδες που βασίζονται πολύ σε τοξότες, ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης είναι ο Backbiter, αλλά θέλει προσοχή στην τοποθέτησή του για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Δημοσ.

Πως μου έχει ξεφύγει αυτό? Απλά έγινε install με την μια και αν θέλει κανείς να παίξουμε κανα ματσάκι :)

To Factions είχε κυκλοφορήσει σαν proof of concept αρχικά και για να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που τελικά βελτιώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στο single player.

Είναι δωρεάν, αν και υπάρχουν κάποια αντικείμενα προς πώληση, αλλά έχουν καθαρά αισθητικό χαρακτήρα, δεν επηρεάζουν τη μάχη.

Yπόψη, για ομάδες που βασίζονται πολύ σε τοξότες, ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης είναι ο Backbiter, αλλά θέλει προσοχή στην τοποθέτησή του για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Με τοξότες λέω να δοκιμάσω να παίξω είναι φοβερά χρήσιμη class στο game.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Που στο καλο είναι το sequel?!?!?
Δεν μπορω να περιμενω αλλοοο!!!

Και το κακο στην περιπτωση είναι ότι δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τιποτα, ουτε εχουν δωσει καποιο release date!! :(((

• Super Moderators
Δημοσ.

Aναλώνονται σε ports (κυκλοφόρησε ή κυκλοφορεί σύντομα η έκδοση για PS4) και το έχουν αφήσει το θέμα.

Υποτίθεται ότι πηγαίνει για Μάιο του '15. Εγώ φοβάμαι μήπως πρώτα θα δούμε το Bedlam (που πατάει στη μηχανή του Banner Saga και πάει για Σεπτέμβριο του '15) και μετά το δεύτερο μέρος, δεν μπορώ να φανταστώ πώς, μέσα Νοεμβρίου, έχοντας μόνο το σενάριο και κάποιες γενικές κατευθύνσεις έτοιμες, θα έχουν σε 7 μήνες έτοιμο ένα δεύτερο μέρος, μεγαλύτερο, πλουσιότερο και συνθετότερο από ό,τι το πρώτο.

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για το πόσο καλά πάει το port για iPad. Υποστήριξα ένα παιχνίδι για PC, και έχουμε φάει το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον να μας λένε για κονσόλες και tablets.

Δημοσ.

Aναλώνονται σε ports (κυκλοφόρησε ή κυκλοφορεί σύντομα η έκδοση για PS4) και το έχουν αφήσει το θέμα.

Υποτίθεται ότι πηγαίνει για Μάιο του '15. Εγώ φοβάμαι μήπως πρώτα θα δούμε το Bedlam (που πατάει στη μηχανή του Banner Saga και πάει για Σεπτέμβριο του '15) και μετά το δεύτερο μέρος, δεν μπορώ να φανταστώ πώς, μέσα Νοεμβρίου, έχοντας μόνο το σενάριο και κάποιες γενικές κατευθύνσεις έτοιμες, θα έχουν σε 7 μήνες έτοιμο ένα δεύτερο μέρος, μεγαλύτερο, πλουσιότερο και συνθετότερο από ό,τι το πρώτο.

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για το πόσο καλά πάει το port για iPad. Υποστήριξα ένα παιχνίδι για PC, και έχουμε φάει το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον να μας λένε για κονσόλες και tablets.

Αυτό ακριβως!! Εχω ξενερωσει τα μεγιστα να ακουω για το iPad port, αλλα για το θεμα που με βασανιζει (δηλαδη το sequel) τιποτα... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...