Προς το περιεχόμενο

The Banner Saga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Έμαθα τι έγινε (βασικά, έχει βουήξει ο τόπος) και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα τις διεκδικήσεις της King.

Πιστεύω θα κάνουν πίσω, τους κράζουν από παντού. Συν του ότι ξύπνησαν και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια με τη λέξη Saga μέσα και μπορεί στο τέλος να έχουν τα καμάρια της King τα τρεχάματα.

Άκου Candy Crush Saga...

• Like 2
Δημοσ.

Απλα ο,τι καλυτερο σε PC game κυκλοφορησε τον τελευταιο καιρο!

Το εχω ηδη τερματισει 3 φορες και σκεφτομαι να το ξαναπαιξω γιατι σιγουρα εχω αφησει και αλλα options που δεν τα ειδα.

Οποιοσδηποτε λατρης των Rpgs/strategy/turn based/και φυσικα καλου story οφειλει να το παιξει χθες κιολας!!

Δημοσ.

το πηγα μεχρι το σημειο που περιμενουμε τη μαγισσα τη φυλη του μαγου και εχασα τους περισσοτερους followers γιατι ειχα ξεμεινει απο προμηθειες και εκνευριστηκα και το παρατησα...σπαστηκα καποια στιγμη και πατησα wait πολλες φορες, μεχρι να καταλαβω οτι δεν θα ερθει...μλκια που δεν εχει κανονικα save...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά 99% έχει save αμέσως πριν μπεις στη βυθισμένη πόλη.

Επίσης, το κατάλαβες κι εσύ, χειρίστηκες λάθος την κατάσταση, όμως το παιχνίδι δε σε κρατάει από το χέρι: αν θέλεις να κρατήσεις το καραβάνι σε ένα μέρος χωρίς τρόφιμα, δε θα σε εμποδίσει. Είσαι ελεύθερος να το κάνεις και απλά θα υποστείς τις συνέπειες.

Δημοσ.

το ξερω οτι εκανα λαθος, το θεμα μου ειναι οτι δεν ειμαι διατεθιμενος να συνεχισω το παιχνιδι μετα το λαθος μου, ουτε να το ξαναρχισω απο την αρχη...για αυτο λεω πως θα προτιμουσα κανονικο save system...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά:

Δε σου κάνει save 2 λεπτά πριν κάνεις το λάθος; Έχει save και πιο πίσω, πριν από σημαντικές σκηνές, δες ποιο σε βολεύει.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά:

Δε σου κάνει save 2 λεπτά πριν κάνεις το λάθος; Έχει save και πιο πίσω, πριν από σημαντικές σκηνές, δες ποιο σε βολεύει.

omg ειμαι ηλιθιος...δεν ειχα προσεξει οτι εχει load, παντα εκανα κατευθειαν resume...

:fear:

ευχαριστω

και εχει ωραια ιστορια, ελεγα οτιι θα ηταν κριμα να μην το πηγαινα ως το τελος

Δημοσ.

Work on The Banner Saga 2 will commence

The Banner Saga seems to have been both a critical and, crucially, a commercial success. Developer Stoic announced to followers on Facebook last night that work on a second instalment in the planned trilogy will commence.

"The three of us at Stoic want to give a heart-felt thank you to all the fans who have supported us by playing The Banner Saga," it began. "We've gotten so many messages about personal experiences with the game that we've been quite honestly blown away. We didn't set out to make a game for everybody, but the people who like it have been incredibly, overwhelmingly supportive, far beyond what we had expected.

"Aside from the relief that comes with knowing that we'll be able to keep working at Stoic for a long time to come, what has been really rewarding is the individuals who write to us saying things like 'No game has ever been more worthy of the title 'Saga','" Stoic added, digging in the ribs of the King 'Saga' trademark palaver.

"The feedback we've gotten from players and reviewers has really been taken to heart. We've already put out the first patch fixing issues reported by players about bugs and balance and after a short hiatus we'll be coming back to work on the next game in the trilogy. If there's one complaint we've heard over and over, it's that the story isn't done.

"In short," the post concluded, "we couldn't ask for more, thanks to you."

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λύθηκε η διαφωνία με την King του Candy Crush Saga για την ονομασία του παιχνιδιού και το trademark των λέξεων "banner".

http://stoicstudio.com/stoic-update

Ε, δεν είναι και η πιο ενημερωτική ανακοίνωση, αλλά είναι πολύ καλό που η εταιρία μπορεί να ονομάσει το παιχνίδι της όπως θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...