Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καινούριο βιντεάκι.Έχουν πει πότε θα βγάλουν το παιχνίδι σε iOS,Android;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Aπό το στρατό είχα να μετρήσω ημέρες, ειλικρινά. (επίσης, δεν ανέφερε για το κέρας με το οποίο κερδίζεις willpower ανάλογα με το πόσους εχθρούς εξουδετερώνεις, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια για έναν γενικό οδηγό όπως εδώ). Δεν ξέρω αν υπάρχουν σχέδια για iOS και Android, για Linux σίγουρα θα βγει. Πρέπει να περάσω από τα fora να ελέγξω αν θα κυκλοφορήσει και σε συσκευές εκτός υπολογιστών. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 To Banner Saga είναι διαθέσιμο πλέον για preload στους backers (λογικά και σε όσους κάνουν preorder) και ενεργοποιείται σε περίπου μιάμιση μέρα. Για το διάστημα αυτό εξακολουθεί να ισχύει το -20% στο Steam για το βασικό παιχνίδι + κάποια extra (1 χαρακτήρα και αντίστοιχα 1 ειδικό αντικείμενο, συν κάποια επιπλέον μουσικά κομμάτια). Πρώτες εντυπώσεις αργά αύριο ή μεθαύριο.
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πάει για αγορά σίγουρα. Δεν ξέρω αλλά έχω μεγάλες ελπίδες για το game.
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Wot I Think: The Banner Saga Το παίξε κανείς;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εκτός κι αν είσαι reviewer, για την επόμενη ώρα κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Οι ως τώρα κριτικές (5/6) είναι 85+. Όχι ότι περιμένω τις κριτικές για να σχηματίσω άποψη για τη συγκεκριμένη δουλειά, την οποία παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλα τα γνωστά site. Το game απλά πρέπει να τα σπαει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παρενθετικά, η μόνη αρνητική -χλιαρή, ορθότερα- κριτική μέχρι στιγμής (3/5 αστέρια, 60% το δίνει το Metacritic) προέρχεται από έναν κύριο που βρίσκει την ιστορία του The Banner Saga βαρετή αλλά του Pandora's Tower "fairly deep". Να πω γουτουφού ή να το αφήσω για αργότερα; Επίσης, με ποιο σκεπτικό δίνουν τα παιχνίδια για review σε ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το εκάστοτε genre, δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν να δώσουν σε εμένα ένα RTS. Προφανώς θα μου αρέσει λιγότερο από ό,τι σε ένα φίλο των RTS, αφού έχω αντιρρήσεις για την όλη προσέγγιση του βασικού μηχανισμού. Τέλος πάντων.
p3tran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 εχμ, στο gaf διαβασα οτι αυτο το game ειναι απο τα παιδια που ητανε παλια η Bioware Austin? αυτο σημαινει οτι εχουνε φτιαξει το old republic. ποτε ανοιγει το download?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στις οκτώ απόψε. Στο μεταξύ, πέρνα λίγο από το επίσημο site να δεις επιπλέον υλικό (αν φορτώσει, έχει πλακώσει πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή). 1
p3tran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το site δε φορτωνει με τιποτα ομως anyway, μιας και το τελευταιο turn based ξυλο που φχαριστηθηκα ητανε το ...gladius στο πρωτο-πρωτο xbox πριν 10+ χρονια, το τσιμπησα. εδω και 5 λεπτα ομως το preload ειναι κολλημενο στο μηδεν, ακριβως οπως το site ειναι κολλημενο στο να μη φορτωνει τιποτα αν διαβασα καλα, εχει και multi ξυλο, σωστα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό (και δωρεάν) σκέλος, το The Banner Saga: Factions. Μαθαίνεις απίθανες τακτικές εκεί, αλλά είναι μόνο unranked και ranked matches. Αξίζει να το δεις, πάντως, γιατί ό,τι και να λέμε, τα απίθανα (ενίοτε λάθη) που κάνει ο άνθρωπος, δεν τα φτάνει η ΑΙ. 1
p3tran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αρα το factions ειναι αλλο game, ξεχωριστο? και αν ναι, παει ο παιχτης μου απο αυτο στο εκεινο? οχι οτι εχει ιδιεταιρη σημασια, απλα θελω online για ..ξυλισω μερικους πολλα-βαρεις απο κατι αλλα threads (πηρε μπρος και το preload τελικα, και ειναι ηδη στο 20%, αρα καλα παμε, just in time που λενε )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι, το Factions είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Εκεί, βλέπεις μια πόλη (πριν την καταστροφή που θέτει το πλαίσιο του singe-player παιχνιδιού) με το Mead Hall, τα Training Grounds κτλ. Φτιάχνεις ομάδες με το λίγο prestige που έχεις στην αρχή και απευθύνεις "πρόκληση" σε αντίστοιχου επιπέδου αντιπάλους (πλέον υπάρχει και αυτόματο σύστημα ειδοποιήσεων για τα ranked games, όταν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι). Οι πολεμιστές εξελίσσονται, όπως και στο παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν ήρωες ούτε ειδικά αντικείμενα. Καθαρή μάχη. Μπορείς να αγοράσεις και κάποια διακοσμητικά στοιχεία (χρώματα στολών, ασπίδων κτλ.) αλλά αυτά είναι για εμφάνιση καθαρά, δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες των πολεμιστών (κοινώς δεν είναι pay to win).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα