Root_Master Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδιά,πέρασα το Windows 8 Consumer Preview X64,Dual-Boot,με Windows 7 Ultimate X64.Αλλά δεν μπορώ να τρέξω τα Windows 7,πάω να τα τρέξω,και με βάζει αυτόματα για επιδιόρθωση,και μου λέει ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί το σφάλμα.Τι να κάνω?
djibril1908 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τα φώτα σας παιδιά !! Sent from my iPhone using Insomnia
djibril1908 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εγώ τα έχω σε διαφορετικό σκληρό Sent from my iPhone using Insomnia
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 για dualboot με διαφορετικους δισκους πραγματικα δεν ξερω γιατι και εγω παλαιοτερα ειχα προβλημα..ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα..παντως αν εχεις εναν δισκο πρεπει να εχεις ξεχωριστο διαμερισμα...root-master αν το εχεις κανει αυτο..δοκιμασε να κανεις ενα repair με το dvd απτα 7
Root_Master Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Είχα κάνει άλλο partition,δοκίμασα και το repair από το DVD των windows 7,τώρα προσπαθώ να δω μήπως έχει πρόβλημα ο bootloader,αν το φτιάξω θα σας πω. Παιδιά το έφτιαξα,το πρόβλημα ήταν ο bootloader,γιατί είχα τα windows 7 στον δίσκο c:/ και τα windows 8 τον μετονόμασε σε G:/.Τελικά το έφτιαξα μέσω του ms-dos ,αλλά γίνεται και με το easy bcd.Σε λίγο θα γράψω έναν οδηγό για την επιδιορθώσει.
djibril1908 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 και σε εμενα εχει αλλαξει το το γραμμα αλλα δεν ηξερα πως να το επαναφερω...
stavros100 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 να ρωτήσω και εγω κατι; εχουν βγει τα windows 8 ελληνικα; πειρατικά
sotiris123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 υπαρχει μηπως καποιος τροπος να τα εχουμε κ τα δυο χωρις να κανουμε αυτη τη διαδικασια??? δεν με πειραζει να κανω απο την αρχη φορματ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα