veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ένας φίλος μου εχει το παραπανω netebook και το προβλημα ειναι οταν σνοιγει την καρτα δικτυου η βαζει καποιο usb κρασσαρει.Το προβλμμα αυτο του εκανε στα ξαφνικα.Το antivarious δεν βρηκε τιποτα.Το netbook τρεχει κανονικα μονο σε ασφαλη λειτουργεια.Τι γινεται? ευχαριστω
ss13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ένας φίλος μου εχει το παραπανω netebook και το προβλημα ειναι οταν σνοιγει την καρτα δικτυου η βαζει καποιο usb κρασσαρει.Το προβλμμα αυτο του εκανε στα ξαφνικα.Το antivarious δεν βρηκε τιποτα.Το netbook τρεχει κανονικα μονο σε ασφαλη λειτουργεια.Τι γινεται? ευχαριστω Σε κανονική λειτουργία δεν μπαίνει καθόλου ; Βγάζει κανένα μήνυμα ;
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μπαινει κανονικα.οχι δεν βγαζει καποιο μηνυυμα απλα οταν ανοιγω το wifi η βαζω καποιο usb κολλαει το λαπτοπ.την δευτερα θα το εχω και σπιτι μου.
ss13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μπαινει κανονικα.οχι δεν βγαζει καποιο μηνυυμα απλα οταν ανοιγω το wifi η βαζω καποιο usb κολλαει το λαπτοπ.την δευτερα θα το εχω και σπιτι μου. Αν βάλεις το wifi μόνο κολλάει ;
Boltaz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Λογικα κανει fail τους drivers του wifi/usb δοκιμασε να κανεις Update τους drivers ... Μπορει καποιο προγραμμα / virus να χρησιμοποιει τους drivers για να συνδεθει με ιντερνετ ... Κανε scan και με αλλα προγραμματα ...
sdfun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το μοντέλο αυτό είναι γνωστό ότι είναι ελαττωματικό...Με μία μέση χρήση βγάζει κανά χρόνο.Μετά δεν bootarei σωστά, μία ανοίγει, μία δεν ανοίγει, βγάζει μαύρη οθόνη και βγάζει μήνυμα, κλπκλπ.
veteranos123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το λαπτοπ εφτιαξε με τις ενημερωσεις.Ειχε να του κανει ενημερωσεις 1,5 χρονο
sdfun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το netbook αυτό πιστεύω έχει κατασκευαστικό "θεματάκι".Δε νομίζω ότι είναι θέμα ενημερώσεων.Δεν θέλω να κάνω χαλάστρα σε κανέναν αλλά έτσι είναι.Μία πρόχειρη αναζήτηση στο google θα δείξει ότι έχω δίκιο.
sdfun Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Το λαπτοπ εφτιαξε με τις ενημερωσεις.Ειχε να του κανει ενημερωσεις 1,5 χρονο !! Eίναι σαν να λες φίλε, ότι έχεις ένα αυτοκίνητο με προβληματική μηχανή, και με ένα καλό πλύσιμο, έφτιαξε! Το μοντέλο αυτό δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως "καλοριφέρ"! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από sdfun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα