arham Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ acer aspire 6920 Με 16" οθόνη.Χθες η οθόνη μου έσπασε και έψαχνα για να την αλλάξω.Καταλαβα όμως οτι οι 16αρες οθόνες εχουν καταργηθεί πλεον και οσα κομματια εχουν μεινει κανουν 250...οπως καταλαβαίνετε δεν παω για κατι τετοιο.Εδω ερχετε λοιπον η ερωτηση μου,γίνετε να μπεί στο Laptop αλλη οθονη πχ 15,6" και να παιξει?Απο θέμα σύνδεσης εννοω?
ss13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ acer aspire 6920 Με 16" οθόνη.Χθες η οθόνη μου έσπασε και έψαχνα για να την αλλάξω.Καταλαβα όμως οτι οι 16αρες οθόνες εχουν καταργηθεί πλεον και οσα κομματια εχουν μεινει κανουν 250...οπως καταλαβαίνετε δεν παω για κατι τετοιο.Εδω ερχετε λοιπον η ερωτηση μου,γίνετε να μπεί στο Laptop αλλη οθονη πχ 15,6" και να παιξει?Απο θέμα σύνδεσης εννοω? Δε νομίζω να γίνεται , άλλη οθόνη δεν έχεις να το λειτουργείς με εξωτερική οθόνη ; Πιο μοντέλο είναι ; Αυτό είναι ; http://www.skroutz.gr/s/52532/Acer-Aspire-6920G-834G32Bn.html Καλώς όρισες !!
arham Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Nαι αυτο ειναι.Το εχω συνδέσει στη 32" τηλεόραση αλλα το θέμα μου είναι οταν ταξιδεύω δεν θα μπορω να το λειτουργήσω :/ Καλος σας βρήκα !
ors_86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ acer aspire 6920 Με 16" οθόνη.Χθες η οθόνη μου έσπασε και έψαχνα για να την αλλάξω.Καταλαβα όμως οτι οι 16αρες οθόνες εχουν καταργηθεί πλεον και οσα κομματια εχουν μεινει κανουν 250...οπως καταλαβαίνετε δεν παω για κατι τετοιο.Εδω ερχετε λοιπον η ερωτηση μου,γίνετε να μπεί στο Laptop αλλη οθονη πχ 15,6" και να παιξει?Απο θέμα σύνδεσης εννοω? H οθόνη του φορητού σου είναι η LTN160AT01-001. Πολύ σωστά ανέφερες ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα, όμως ακόμα υπάρχει, σε αυτή και αντικαταστάτες (συμβατά μοντέλα). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης της LCD οθόνης του φορητού σου με LED, με την χρήση κατάλληλου αντάπτορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα