Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε!ειμαι στα προθυρα αλλαγης οθονης.

ειμαι κατοχος αυτης M2362DP-PZ 23" εδω και περιπου ενα χρονο αλλα επειδη ειναι τηλεοραση σκεφτομαι να την δωσω στους γονεις μου για το δωματιο..και εχω ψιλοψηθει να την αλλαξω!!ικανοποιημενος ειμαι χωρις να ξερω περι input lag κτλ..σκεφτομαι λοιπον να παρω η την περιβοητη Dell U2412M,αλλα σκεφτομαι και αυτη για 3d DM2350D-PZ Cinema 3D 23"...Η πολυ απλα να παω σε κατι φθηνοτερο οπως ειναι αυτη LG Electronics IPS235V-BN 23¨(που εχω δει οτι φοραει και το πανελ της dell) η σε αυτη LG Electronics W2443T-PF 24¨ που απλα ειναι ομορφη και φθηνη!!ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

+1 στην dell και από μένα. Οι 3d δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και η άλλη που πόσταρες δεν μπαίνει σε σύγκριση γιατί είναι 100 ευρώ φτηνότερη από την dell. Ανάλογα με το μπάτζετ σου πράττεις.

Δημοσ.

σιγουρα οι dell ειναι ολα τα λεφτα απλα ελεγα και για την ποιοτητα των αλλων!!και για την ηδη υπαρχουσα φυσικα!!αν υπαρχει λογος να την αλλαξω..δεν εχω παραπονο!!

Δημοσ.

Είπες ότι θα την δώσεις στους γονείς σου. Αν δεν ισχύυει αυτό, δεν βλέπω κάποιον λόγο να την αλλάξεις αν δε χρειάζεσαι 16:10 και 1920 x 1200. H dell θα έχει καλύτερη χρωματική απόδοση και θα είναι πιο ξεκούραστη σε βάθος χρόνου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει το κόστος για κάποιον που έχει ήδη μεγάλη οθόνη. Κατα τα άλλα θα δεις διαφορά αλλά αν περιμένεις κάποιο θαύμα σε σχέση εμ αυτήν που έχεις τώρα θα απογοητευτείς. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Δημοσ.

καλα δεν καιγομαι να τους την δωσω απλα το σκεφτομαι επειδη εχω διαβασει τα καλυτερα γι αυτες τις οθονες!!με το 16:10 τι θα αλλαξει?εννοειται πως δεν περιμενω να δω θαυματα,απλα μερικες φορες η ηδη υπαρχουσα με κουραζει μερικες φορες και που δεν ειχα παλιοτερα που ειχα μια 19αρα...αμα ειναι πιο ξεκουραστη ειναι πολυ βασικος παραγοντας για την αγορα της!!απο θεμα lag θα δω διαφορες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...