brisa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδια εχω μια απορια που μπορει να σας φανει πολυ χαζη, αλλα νταξει.. μπορει λοιπον να μου εξηγησει καποιος που ακριβως κανει καποιος μια σελιδα που τελειωνει απλα σε ".gr" ή ".com", εννοω δηλαδη οτι οπως εδω η σελιδα ειναι "www.insomnia.gr", δεν εχει πριν απο το ".gr" καποια αλλη λεξη απο το site που γινεται το host, οπως στο e-blogger gια παραδειγμα με την καταληξη ".blogspot.com". πως γινεται αυτο βρε παιδια?
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δεν είναι τόσο απλά,δεν φταίει το που την φτιάχνεις(αν και δεν ξέρω αν στο blogspot μπορείς να το κάνεις) γενικά πληρώνεις για το domain name π.χ. www.onoma.gr και κάνεις και της απαραίτητες ρυθμίσεις στην εταιρία φιλοξενίας(host) έτσι ώστε το όνομα να συνδέετε με την σελίδα σου.
brisa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν είναι τόσο απλά,δεν φταίει το που την φτιάχνεις(αν και δεν ξέρω αν στο blogspot μπορείς να το κάνεις) γενικά πληρώνεις για το domain name π.χ. www.onoma.gr και κάνεις και της απαραίτητες ρυθμίσεις στην εταιρία φιλοξενίας(host) έτσι ώστε το όνομα να συνδέετε με την σελίδα σου. α, καταλαβα... πρεπει να πεσει ο παρας...χαχαχαχα σ'ευχαριστω που μου απαντησες... ξερετε μηπως καποιο αξιοπιστο site για host που να πληρωνεις, αλλα τουλαχιστον να πιανει τοπο? και γενικα ποσο μπορει να ειναι το κοστος το μηνα περιπου? και πως γινεται να κανεις διαφημιση μεσα στο site σου?
wbgclient Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πρέπει να αγοράσεις δικό σου domaine σε κατάληξη .com ή .gr Αν κάνεις μία έρευνα στο Google γράφοντας αγορά domaine .com για παράδειγμα θα σου βγάλει μία λίστα με εταιρίες από τις οποίες μπορείς να αγοράσεις το domaine που επιθυμείς. Στν περίπτωση του blogger σου παραχωρείται δωρεάν domaine για αυτο το λόγο υπάρχει η κατάληξη blogspot.com Τα domaine .com είναι φθηνότερα από τα .gr γενικά.
matrod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 α, καταλαβα... πρεπει να πεσει ο παρας...χαχαχαχα σ'ευχαριστω που μου απαντησες... ξερετε μηπως καποιο αξιοπιστο site για host που να πληρωνεις, αλλα τουλαχιστον να πιανει τοπο? και γενικα ποσο μπορει να ειναι το κοστος το μηνα περιπου? και πως γινεται να κανεις διαφημιση μεσα στο site σου? Η καλύτερη εταιρία web hosting παγκόσμιος (αν και θα βρεθούν πολλοί που θα το αμφισβητήσουν αυτό) είναι η Go Daddy με διαφορα. Το μονο πρόβλημα είναι ότι η Go Daddy είναι αμερικανικη εταιρία οποτε άμα υπάρξει κάποιο θέμα με την ιστοσελίδα σου και δεν ξέρεις καλά αγγλικά θα έχειs πρόβλημα στην εξυπηρέτηση. Τώρα αυτό που σου προτείνω εγώ είναι το Papaki.gr είναι η καλύτερη ελληνική εταιρία web hosting και επειδή είναι ελληνική οποιο πρόβλημα και να υπάρξει θα σε βοηθήσουν άμεσα. Γνώμη μου πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα