Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν καλησπέρα.Έχω στο σπίτι μου ένα μηχάνημα εγγραφής με 8 κάμερες, η εγκατάσταση αυτή είναι περίπου 6 χρονών και δεν έχει κάποια σύνδεση με pc.Έβαλα στο Pc κάρτα tv και στο input της έβαλα την εικόνα από τις κάμερες και τώρα έχω εικόνα στο pc μου.Εγώ όμως θέλω να συνδεθώ μέσω κάποιου προγράμματος στο pc αυτό από το χωριό μου από άλλο pc για να βλέπω τι γίνεται σπίτι μου.το έκανα με το team viewer συνδέθηκα κανονικά αλλά δεν έδειχνε την εικόνα από τις κάμερες.Μπορώ να στείλω εικόνα βίντεο απο το ένα pc στο άλλο και αν ναι πώς.ξέρει κανείς κάτι για αυτό;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από stelios5a
Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα.Έχω στο σπίτι μου ένα μηχάνημα εγγραφής με 8 κάμερες, η εγκατάσταση αυτή είναι περίπου 6 χρονών και δεν έχει κάποια σύνδεση με pc.Έβαλα στο Pc κάρτα tv και στο input της έβαλα την εικόνα από τις κάμερες και τώρα έχω εικόνα στο pc μου.Εγώ όμως θέλω να συνδεθώ μέσω κάποιου προγράμματος στο pc αυτό από το χωριό μου από άλλο pc για να βλέπω τι γίνεται σπίτι μου.το έκανα με το team viewer συνδέθηκα κανονικά αλλά δεν έδειχνε την εικόνα από τις κάμερες.Μπορώ να στείλω εικόνα βίντεο απο το ένα pc στο άλλο και αν ναι πώς.ξέρει κανείς κάτι για αυτό;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αυτο που πηγες να κανεις με το teamviewer οντως δεν γινεται και οφειλεται στο οτι η vnc συνδεση μεταξυ των 2 δεν "πιανει" το video output. Το επαθα και εγω προσφατα

Μια σκεψη για το τι μπορεις να κανεις. ΔΕΝ την εχω δοκιμασει γιατι με το συγκεκριμενο pc ειχα αγανακτησει πραγματικα και τα παρατησα. Μεχρι και το web interface που ειχε η εφαρμογη για τις καμερες ηταν gtp.

Μπορεις να εγκαταστησεις το vlc και να του πεις να δειχνει το σημα της καμερας. Μετα, μπορει αυτο να το κανει broadcasting και εσυ να συνδεεσαι σε αυτο απο μακρια και να το δεις σαν stream με καποιον media player.

Δημοσ.

Φίλε μου θα το δοκιμάσω τώρα να σου πω αν γίνεται.ωραία η ιδέα σου πάντως, ευχαριστώ.

Τώρα το έψαξα και από ότι βλέπω δεν ξέρω που να κάνω streaming την εικόνα για να την δώ στο internet.Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω αυτό?

Δημοσ.

Αυτο που πηγες να κανεις με το teamviewer οντως δεν γινεται και οφειλεται στο οτι η vnc συνδεση μεταξυ των 2 δεν "πιανει" το video output. Το επαθα και εγω προσφατα

μηπως γινεται με το Logmein? ειναι αντιστοιχο προγραμμα αλλα αρκετα καλυτερο.

Δημοσ.

@VasKag

Δεν δοκιμασα με logmein, δοκιμασα ομως με vnc σκετο (tightvnc) και δεν γινοταν να στειλει εικονα ουτε τοπικα (συνδεση απο το ενα pc στο αλλο)! Γιαυτο λεω οτι ειναι προβλημα της vnc συνδεσης μεταξυ των 2. To logmein κανει vnc συνδεση, οποτε...

Καποιος ειχε προτεινει να δοκιμασω την remote desktop συνδεση που εχουν τα windows απο τη μανα τους. Δεν το εκανα, γιατι τοτε τα ειχα ηδη παρατησει.

@stelios5a

Η μονη καμερα που εχω πλεον ειναι μια χαλασμενη της trust, η οποια βγαζει αθλια εικονα. Αν θες, μπορω να γραψω οδηγιες για το πως θα το κανεις μεσω vlc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...