Προς το περιεχόμενο

SimCity [2013]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να επανελθω στο θεμα για  καποιον που εχει την απορια αν παρουσιαζει προβληματα, και θελει να το αγορασει..

δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα disconect Η ΚΑΠΟΙΟ αλλο bug.. ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει ποτε και κατα την γνωμη μου  εθιστικο πραγματικα παιχνιδι  για οποιον του αρεσει αυτου του ειδος παιχνιδιων!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Βασικά λίγες μέρες έχει που είπαν θα αρχίσουν να τα υποστηρίζουν.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9729407.page

Αυτό πήρε το μάτι μου http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1no3f5/mod_central_train_station/

Το παιχνιδι, ανα 20 λεπτα κρασαρει. Επισης το loading κανει κοντα στα 10 λεπτα, παρολλο που εχω ssd. Φταιει οτι ειναι απο τον θειο; Αξιζει να το αγορασω;

Με το loading time, τι παιζει; Ποση ωρα κανει; Οχι για να αρχισεις καινουριο παιχνιδι, αλλα για να συνεχισεις ηδη υπαρχον. Επισης, εαν υπαρξει θεμα με τους servers ή πεσει το ιντερνετ, σταματαει και το παιχνιδι;

Γενικα τι αρνητικα υπαρχουν;

Μπορω να βολευτω με θειο ή οχι; Και τελος, ακομα και αυθεντικο, χρειαζομαι το origin;

Ακομα και οταν το εχεις προχωρησει αρκετα και υπαρχουν πολλα κτιρια;

Χρειαζεται απαραιτητα ιντερνετ για να δουλεψει; Και τι γινεται εαν κολλησουν οι σερβερ;

ΦΙΛΕ πολυ το κουραζεις B) ..παιζει μια χαρα τουλαχιστον σε μενα με forthnet  12mbit. 

και στην τελικη δεν καταλαβα εχουμε αρχισει να μιλαμε για πειρατικο software και το επιτρεπουν οι mods?? 

βρε που παμε ΠΟΥ ΠΑΜΕ  :X

Ακομα και οταν το εχεις προχωρησει αρκετα και υπαρχουν πολλα κτιρια;

Χρειαζεται απαραιτητα ιντερνετ για να δουλεψει; Και τι γινεται εαν κολλησουν οι σερβερ;

ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ το θελει αναγκαστικα! και εννοειται δημιουργεις λογαριασμο απο origin!

Αν κοπει το ιντερνετ,σου δινει περιθοριο να παιξεις κανενα τεταρτο.Αν δεν εχει επανερθει θα σε πεταξει εξω και τζαμπα επαιζες.Αν επανερθει απλα θα σωθει στους σερβερς τους οτι εκανες μεσα στο διαστημα του τεταρτου και ολα καλα.

Οσο για το loading.Ειναι σφαιρατο.Καλα τα λεει ο dennis :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...