Προς το περιεχόμενο

SimCity [2013]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα θελα και μια αλλη αποψη απο καποιον που εχει παιξει αρκετα το παιχνιδι!!

Το παιχνίδι το παίζω από την 2η εβδομάδα που βγήκε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κρασαρίσματα κλπ.

Είναι πιο δύσκολο μιας γιατί υπάρχει ο περιορισμένος χώρος, σε συνάρτηση με το κυκλοφοριακό, θα πρέπει να σκεφτείς που, και  πως θα φτιάξεις την ρημοτομία της πόλης. Μαζί φυσικά και οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πολιτών, και η επίδραση που έχουν οι διπλανές πόλεις στην πόλη που παίζεις. (Από εγκληματικότητα, μέχρι commuters και shoppers).

Όσον αφορά τον περιορισμένο χώρο, καθ αυτό, δεν γεμίζει και πολύ γρήγορα. Έχεις τουλάχιστον 5-8 ώρες για να καλύψεις το έδαφος, και μετά αρχίσεις να αλλάζεις την μορφή της πόλης, γιατί όπως αυξάνεται ο πλυθισμός, ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και κατεβαίνουν οι φυσικοί πόροι.

π.χ. Ξεκινάς με μία πόλη που έχει ορυχεία, και μόλις αυτά στερέψουν, το ρίχνεις στο πετρέλαιο, μόλις και αυτό στερέψει, το ρίχνεις στον τουρισμό. Και έχω μία τέτοια πόλη που έχω παίξει πάνω από 36 ώρες το τελευταίο δίμηνο.

Παράλληλα θα δεις ότι μία πόλη δεν είναι αρκετή για να στηριχθεί μόνη της, αν είσαι σε "private region". Οπότε ξεκινάς δεύτερη πόλη και μοιράζονται υπηρεσίες (σχολεία κλπ), και ούτω καθεξής.

FYI Βγαίνει ένα update (7) με περισσότερα εργαλεία για δρόμους, τούνελ κλπ μέσα στο μήνα.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου με επεισες.. ειχα παιξει αρκετα τα προηγουμενα simcity 2000-3000 το προηγουμενο 4 καθολου και πιστευω πως πρεπει να εχουν περασει οι παιδικες ασθενειες αυτης της εκδοσης αν ειμαστε αισιως στο 7ο update...

τωρα τι διαφορετικο εχει απο την προηγουμενη εκδοση εκτος απο τα γραφικα δε ξερω..  ελπιζω να το ανακαλυψω..  

Δημοσ.

Τελικά από τον θείο δεν παίζεται ε;

Καλύτερη τιμή που θα μπορούμε να το βρούμε;

Με το pc που έχω στην υπογραφή μου παίζει;

Όχι πειρατικό δεν παίζει (ευτυχώς). 

Πιστεύω πως ναι παίζει στο PC σου. . Εδώ το παίζω στο laptop.

Δημοσ.

Τελικά από τον θείο δεν παίζεται ε;

Καλύτερη τιμή που θα μπορούμε να το βρούμε;

Με το pc που έχω στην υπογραφή μου παίζει;

Αν ψαχτεις κάτι θα βρεις, αλλιώς αγόρασέ το για να γλιτώσεις τον πονοκέφαλο με τις πολλές ρυθμίσεις που θέλει για να τρέξει σωστά.

Δημοσ.

Αν ψαχτεις κάτι θα βρεις, αλλιώς αγόρασέ το για να γλιτώσεις τον πονοκέφαλο με τις πολλές ρυθμίσεις που θέλει για να τρέξει σωστά.

χλωμο να παιξει ..οσο και να ψαξτει..

Δημοσ.

Όντως υπάρχει ένας "εξομοιωτής"  :-D

Απλά είναι ακόμα σε beta φάση και λείπουν κάποια πράγματα, και φυσικά όλα τα online features δεν δουλεύουν...soon. :devil:   

Δημοσ.

Προτιμώ να το αγοράσω αλλά φοβάμαι μην έχει τίποτα προβλήματα και πάνε τζάμπα τα λεφτά.

44.5 το έχει στο σκρουτζ, πολλά είναι. Θα περιμένω να πέσει στο 30άρι.

ή καμια προσφορά.

Δημοσ.

Προτιμώ να το αγοράσω αλλά φοβάμαι μην έχει τίποτα προβλήματα και πάνε τζάμπα τα λεφτά.

44.5 το έχει στο σκρουτζ, πολλά είναι. Θα περιμένω να πέσει στο 30άρι.

ή καμια προσφορά.

εγω μια φορα το πηρα τελικα , στα 30 ευρω αντι 45 γιατι πηγα 2 παιχνιδακια  μεταχειρ. για ps3 χε χε public rules!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...