alet Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 thanks για το feedback ψηνομαι για το Πασχα να το χτυπήσω το παιχνιδι ειδικα για τη φαση multiplayer,αλλά με αυτα που δαβαζω το τρεναρω ακομα ...
Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Multiplayer παίζω σε δύο regions, είναι πρόκληση, αλλά έχει και πλάκα. Και όλοι φιλικοί. Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν την διακύμανση τιμών στα προϊόντα, ώστε να μπορούμε να φτιάχνουμε και trade cities. Μία συμβουλή. Άσε χώρο για να μπορείς να περάσεις γραμμές τρένου περιφερειακά από τον χάρτη. Όταν έχεις το χρήμα και στήσεις σιδηρόδρομους, ο πληθυσμός θα εκτιναχθεί, χωρίς να έχεις κυκλοφοριακό. Και ανεβάζει και αριθμό των commuters, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα εργοστάσια, και να βγάζεις περισσότερο χρήμα.
The_Sheep Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 το amazon.com το εχει σε digital dl κοντα στα 30 ευρω αλλα δεν επιτρεπει εκτος αμερικης. Αν βρω κανεναν proxy και καταφερω να κανω την παραγγελια το παιχνιδι θα λειτουργει μετα κανονικα εστω και αν ειμαι εκτος αμερικης? Γνωριζει κανεις?
Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι λένε αρκετοί. Μάλιστα πολλοί αγόρασαν μέσω proxy από Ινδία, που ήταν στην μισή τιμή όταν βγήκε.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Παίζει κανείς σας;Το κέρδισα το παιχνίδι και μπήκα europe east 2
zisis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγω παιζω ακομα και ειμαι europe west 1.Σου προτεινω να παιξεις private region για αρχη για να μην εχεις παρατραγουδα απο αλλες πολεις (πολυ crime για παραδειγμα).Εγω σπαζομαι οταν ξεκιναω region με πολλα διαφορετικα ατομα και μπαινει ο αλλος...φτιαχνει μια πολη δυο δρομους και μετα την κανει abandon...ενω καμια φορα ο αλλος κανει claim μια πολη και δεν ξεκιναει να την χτιζει ποτε.Και τρωνε τζαμπα σποτς στο region.Γιαυτο πλεον παιζω μονο με "premades" ή τελειως μονος μου με πολλαπλες cities δικες μου.Αν θες να ρωτησεις κατι για το game ευπροσδεκτα.Το origin μου ειναι Zisis_GR σε περιπτωση που ερθεις καποτε στον σερβερ μου
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγω παιζω ακομα και ειμαι europe west 1.Σου προτεινω να παιξεις private region για αρχη για να μην εχεις παρατραγουδα απο αλλες πολεις (πολυ crime για παραδειγμα).Εγω σπαζομαι οταν ξεκιναω region με πολλα διαφορετικα ατομα και μπαινει ο αλλος...φτιαχνει μια πολη δυο δρομους και μετα την κανει abandon...ενω καμια φορα ο αλλος κανει claim μια πολη και δεν ξεκιναει να την χτιζει ποτε.Και τρωνε τζαμπα σποτς στο region.Γιαυτο πλεον παιζω μονο με "premades" ή τελειως μονος μου με πολλαπλες cities δικες μου.Αν θες να ρωτησεις κατι για το game ευπροσδεκτα.Το origin μου ειναι Zisis_GR σε περιπτωση που ερθεις καποτε στον σερβερ μου ναι καταλαβαίνω τι λες και λογικό,δεν θα μπω σε κανέναν ακόμα πάνω,μέχρι να μάθω το παιχνίδι,και μιας και είμαι και στρατό ακόμα,θα ήταν άσκοπο να φορτωθώ σε κάποιον πάνω.. Σε έκανα add πάντως.
Apoll Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Είναι η καλύτερη λύση. Και μην παίξεις sandbox που θεωρώ λίγο cheating. Μετά από μια διακοπή εβδομάδων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μπήκα σε ένα φρέσκο region χτες βράδυ, και παρατηρώ ότι το παιχνίδι παίζει πολύ καλά με το Update 5. Έφτιαξα πόλη 120,000 κατοίκων χτες το απόγευμα, και συνήθως μόλις περνάγα τους 75,000 άρχιζα να την ξαναχτίζω σιγά σιγά για να αντιμετωπίσω το κυκλοφοριακό. Τίποτα από αυτά. Τ junctions συνεχίζουν να δουλεύουν καλά, και το νέο AI στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάνει θαύματα. xtrmsnpr μερικές συμβουλές. α) απέφυγε να έχεις Χ διασταυρώσεις. Μόνο Τ. β) μην χτίζεις ακριβώς επάνω στα όρια του χάρτη που προτείνει το grid. Άσε χώρο για να βάλεις περιφεριακά σιδηροτροχιά ώστε να έχεις πλήρη κάλυψη αργότερα με τρένα σε όλη την πόλη, χωρίς να γκρεμίζεις. γ) προσπάθησε να μάθεις να χειρίζεσαι το SGT mod. (θα το βρεις στο simtropolis.com). Ακόμα και ένα δρόμο να τραβήξεις με αυτό, θα σε βοηθήσει πολύ στο να λύσεις το puzzle του κυκλοφοριακού προβλήματος. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρειαστείς. Και για ότι θες εδώ είμαστε. Παίζω στον EU West 2.
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Potential Feature Changes in SimCity Survey http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1hjg25/potential_feature_changes_in_simcity_survey/
daidalos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 καλημερα ! Να επανελθω στο θεμα , διαβασα καποια πραγματα για το παιχνιδι επειδη θελω να το αγορασω σημερα , θα ηθελα την αποψη σας απο ατομα που το εχουν.. αξιζει τελικα?? εχει αναπτυχθει καλυτερα απο τα προηγουμενα της σειρας ??? τα οποια προβληματα με servers υπαρχουν ακομα?? τι ειναι αυτο που σας ''ξενιζει'' εκτος απο το ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρεπει να ειμαι ον λινε για να παιξω ??? οι χαρτες ειναι οντως τοσο μικροι η εγω το εχω καταλαβει λαθος απο τα βιντεο στο youtube που εχω ηδη δει.. ?? ευχαριστω εκ των προτερων..
The_Sheep Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 και εγω περιμενα και το πηρα πριν απο καμια 10αρια μερες στα 21 ευρω digital πολλα προβληματα/κρασαρισματα , πολυ μικρος ο χωρος για να κανεις πολη, bugs Μην το παρεις.
daidalos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εγω το βρηκα απο το public 45 ευρω, αλλα ακομα το σκεφτομαι και το ψαχνω.. , εσυ απο που το πηρες digital?? παιζει ρολο τι γραμμη adsl εχεις??
supermario29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εγω το βρηκα απο το public 45 ευρω, αλλα ακομα το σκεφτομαι και το ψαχνω.. , εσυ απο που το πηρες digital?? παιζει ρολο τι γραμμη adsl εχεις?? 45 ευρω;;; Πολλα χρηματα γι' αυτο το παιχνιδι. Δες καλυτερα εδω : http://cdkeyprices.com/
daidalos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 θα θελα και μια αλλη αποψη απο καποιον που εχει παιξει αρκετα το παιχνιδι!! 45 ευρω;;; Πολλα χρηματα γι' αυτο το παιχνιδι. Δες καλυτερα εδω : http://cdkeyprices.com/ βασικα καποιο site με paysafe εχετε να προτεινετε ψαχνω και δεν βγαζω ακρη...
supermario29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 θα θελα και μια αλλη αποψη απο καποιον που εχει παιξει αρκετα το παιχνιδι!! βασικα καποιο site με paysafe εχετε να προτεινετε ψαχνω και δεν βγαζω ακρη... Ποια site δεχονται paysafe δε γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα