Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/7053-SimCity Κλασσικά.
remalis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Χαχαχα, από τότε που έγινε ο χαμός περίμενα το επεισόδιο τον Yahtzee πως και πως... Πέθανα στο γέλιο..
Apoll Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αχαχαχαχα! Οι τυποι στην ΕΑ εχουν ξεφυγει! Δινουν free dlc εναν σταθμο της Nissan! Δηλαδη δινουν ως DLC μια διαφημιση απο την οποια βγαζουν χρηματα.. Ο,τι και να πει καποιος ειναι λιγο. Ζητω η ΕΑ.Το Sim City Societies, είχε βενζινάδικα της ΒΡ, Sim 2 & 3 αντίστοιχα από ΤΟΥΟΤΑ κλπ. Δεν βλέπω κάπου το περίεργο, ιδίως αν βάζει χρώμα στο παιχνίδι. Τέτοια placements από McDonalds κλπ θα δώσουν χαρακτήρα στις πόλεις. FYI Πολλοί που το έβαλαν, είδαν ότι πολλά από τα αμάξια, άλλαξαν σε Leaf. (θα το βάλω όταν πάω σπίτι).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τελικά μπορώ να το αγοράσω τώρα το παιχνίδι?Λύθηκαν τα προβλήματα?
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τρεξτε!!!Καταπληκτικο dlc απο την εταιριαρα που λεγεται ΕΑ! Ιδου! Και ειναι τζαμπα! : http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9416786.page Αχαχαχαχα! Οι τυποι στην ΕΑ εχουν ξεφυγει! Δινουν free dlc εναν σταθμο της Nissan! Δηλαδη δινουν ως DLC μια διαφημιση απο την οποια βγαζουν χρηματα.. Ο,τι και να πει καποιος ειναι λιγο. Ζητω η ΕΑ. Για μένα έχει φάει άκυρο αυτό το game. Εύχομαι με την αλλαγή ceo να αλλάξει νοοτροπία η EA γιατί έχει διαλύσει μεγάλα ονόματα και game στον χώρο. 2
Apoll Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τελικά μπορώ να το αγοράσω τώρα το παιχνίδι?Λύθηκαν τα προβλήματα? Αν εννοείς τα προβλήματα με την σύνδεση των σέρβερς, ναι έχουν φτιαχτεί από την πρώτη εβδομάδα. Για άλλα προβλήματα, δεν έχω ιδέα σε τί αναφέρεσαι. Έχω κάψει 150 ώρες μέχρι τώρα.
zisis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τρεξτε!!!Καταπληκτικο dlc απο την εταιριαρα που λεγεται ΕΑ! Ιδου! Και ειναι τζαμπα! : http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9416786.page Αχαχαχαχα! Οι τυποι στην ΕΑ εχουν ξεφυγει! Δινουν free dlc εναν σταθμο της Nissan! Δηλαδη δινουν ως DLC μια διαφημιση απο την οποια βγαζουν χρηματα.. Ο,τι και να πει καποιος ειναι λιγο. Ζητω η ΕΑ. Το βγαλανε σε dlc και οχι σαν πατς σε περιπτωση που δεν γουσταρεις να το βαλεις στο game σου για τον αλφα η τον βητα λογο. Τα πηρανε απο την nissan,αρα πρεπει να μπει.Οποιος θελει το βαζει.Τζαμπα στο δινουνε αλλωστε. Να πεις οτι θα το πληρωσεις,οκ κραξε.(που και παλι...αμα δεν γουσταρεις, μην πληρωνεις) αλλα ετσι να κραξουμε γιατι ειναι της μοδας...εχει καταντησει γελοιο. haters gonna hate. 1
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Έχουν διαμορφώσει πάλι κάποια sites τη βαθμολογία τους από οτι πήρε το μάτι μου.Ποιός ασχολείται με αυτούς θα μου πει κανείς βέβαια... Α και το παιχνίδι θα το δίνουν δώρο με την αγορά κάποιου AMD apu.
Apoll Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όταν πολλές ιστοσελίδες & reviews διαμόρφωναν τις βαθμολογίες τους προς τα κάτω. Γίνονταν πρωτοσέλιδα. Τώρα που πολλά από τα ίδια site διαμορφώνουν τις βαθμολογίες προς τα πάνω, δεν μιλά κανείς. Όλοι στην μούγκα. Επίσης όσοι πάνε στο Άμαζον, και διαβάζουν μόνο όλους όσους έχουν confirmed purchase (το έχουν πάρει το παιχνίδι αποδεδειγμένα) τις τελευταίες 3 εβδομάδες, θα δούν ότι δίνουν 3-5 αστέρια στο παιχνίδι. Βέβαια τα troll χωρίς αποδεδειγμένη αγορά, και με 1 αστέρι, είναι ακόμα εκεί από την πρώτη μέρα που βγήκε. Και θα συμφωνήσω με τον Ζήση. Θέλει κάποιος την προσωπική μου συμβουλή; Ναι αξίζει το παιχνίδι, δεν ξέρω για την premium έκδοση. Το έχω παίξει περισσότερες ώρες από το Sim City 4 ή το Cities XL. Και είναι μακράν καλύτερο από το SC4 χωρίς mods κλπ. Για παίχτε το SC4 vanilla χωρίς mod. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αν εννοείς τα προβλήματα με την σύνδεση των σέρβερς, ναι έχουν φτιαχτεί από την πρώτη εβδομάδα. Για άλλα προβλήματα, δεν έχω ιδέα σε τί αναφέρεσαι. Έχω κάψει 150 ώρες μέχρι τώρα. ναι στα προβλήματα με τους servers αναφερόμουνα ,ευχαριστώ
panther_512 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Apoll, το θέμα με το Sim City δεν έχει να κάνει τόσο με τη ποιότητα του παιχνιδιού, όσο με το απαράδεκτο DRM του καθώς και τα προβλήματα που έρχονται μαζί του. Αν εσύ προσωπικά θέλεις να υποστηρίξεις τέτοιες προσπάθειες, είναι αναφαίτερο δικαίωμά σου. όπως επίσης είναι δικαίωμα και οποιουδήποτε άλλου να κράξει όσο δεν παίρνει την εταιρία για αυτές τις τις κινήσεις, και ναι, γιατί όχι να μειώσει όσο μπορεί τις πωλήσεις του παιχνιδιού. Διότι διαφορετικά αγαπητέ φίλε μου, αν δεν κράζουμε αυτά που δεν μας αρέσουν, τότε μήν περιμένεις καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Το φιάσκο με το λανσάρισμα του Sim City ήταν επιλογή της ΕΑ. Και ακριβώς λόγο του φιάσκου με το Sim City, τα review sites πλέον αναθεωρούν το τρόπο βαθμολόγησης των παιχνιδιών που συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες. Διότι το Sim City συμπεριλαμβάνει καί υπηρεσία, με ότι συνεπάγεται αυτό τόσο για την ποιότητά της, όσο και για το χρόνο ζωής της. 2
Apoll Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν αντιλέγω. λλά το DRM είναι εκεί και θα μείνει. Γιατί η πειρατεία είναι αυτή που ωθεί τις εταιρίες στο να επιβάλουν ακόμα πιο σφιχτό grip. Γιατί βλέπεις εδώ μέσα, ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, πόσοι παίζουν πειρατικά παιχνίδια και το κομπάζουν. Έχετε κάνει τις εταιρίες να σκληραίνουν την στάση τους για την προστασία ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. Δεν σου προσφέρουν κάποιο παιχνίδι γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους. Ο σκοπός τους είναι να κάνουν επενδύσεις για να βγάλουν κέρδη. Για τους μετόχους, αλλά και για να έχουν χρήματα ώστε να επενδύσουν ξανά. Και σε αυτό δεν βλέπω κάτι ηθικά κολάσιμο. Δεν σου αρέσει, μην γκρινιάζεις για το παιχνίδι, ούτε το DRM. Γιατί δεν έχεις πληρώσει για αυτό το παιχνίδι. Οπότε το να κατακρίνει για κάτι που δεν έχεις, μόνο και μόνο γιατί δεν μπορείς εσύ να το παίξεις πειρατικό, είναι υποκριτικό και οξύμωρο.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Η δικαιολογία της πειρατείας είναι τουλάχιστον αστεία. Δηλαδή τιμωρείς αυτούς που θα αγοράσουν το παιχνίδι. Γιατί αυτός που θα το παίξει πειρατικό δεν τον ενδιαφέρει. Θα το παίξει μετά από ένα μήνα χωρίς πρόβλημα. Για ποιο λόγο λοιπόν να δώσω τα χρήματα μου σε κάτι που με ταλαιπωρεί; 1
zisis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Apoll, το θέμα με το Sim City δεν έχει να κάνει τόσο με τη ποιότητα του παιχνιδιού, όσο με το απαράδεκτο DRM του καθώς και τα προβλήματα που έρχονται μαζί του. Κι ομως.Αν αυτη τη στιγμη κατι εχει να κανει με το simcity ειναι η ποιοτητα και μονο. Δεν εχεις παιξει το παιχνιδι για να κρινεις ποιοτητα και το ποσο κακο ειναι το DRM. Παντως απο οτι εχω καταλαβει ολοι περιμενουνε το patch 2.0 που θα βελτιωσει την ποιοτητα του simulation και κρισιμα bugs Δεν νομιζω να υπαρχει αυτη τη στιγμη ατομο που τον νοιαζει το DRM περισσοτερο απο το patch αυτο.(εξαιρουνται οι πειρατες και αυτοι που δεν εχουνε τηλεφωνο στο σπιτι τους(αν και ιντερνετ για να κραξουνε βρηκανε...για το DRM υπαρχει δυσκολια) ) 1
remalis Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα που λέτε, αφού δε το έχω παίξει (που και πάλι αν διαβάζεις τόσες κριτικές να δείχνουν μεγάλα design faults κάτι πρέπει να σε προβληματίσει). Αλλά γι'αυτό που λέτε πολλοί ότι παντού έχουμε ιντερνετ, πραγματικά δε το καταλαβαίνω. Εγώ όταν δώσω 50Ε για ένα παιχνίδι, θέλω να το παίζω παντού. Όταν λοιπόν πάρω επιτέλους μια άδεια και έχω λίγο ελεύθερο χρόνο να πάω στο χωριό μου, θέλω να κάτσω ένα 2ωρο να παίξω. Λοιπόν, πείτε με περίεργο και νεάντερταλ αλλά στο χωριό μου δεν έχω ίντερνετ. Όπως επίσης δεν έχω και στο τρένο αν πάω ένα ταξίδι, ή σε αναμονή σε αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο όταν είμαι στο εξωτερικό για επαγγελματικό ταξίδι και θέλω να ηρεμήσω για καμιά ώρα πριν κοιμηθώ παίζοντας κανένα παιχνιδάκι ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Και εδώ δε μιλάμε για να εχει online mode για full game και limited features για offline. Μιλάμε για ξεκάθαρη κοροιδία του πελάτη ότι δεν μπορεί να παίξει offline, τη στιγμή που modder το έκανε να παίξει. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, αυτό και μόνο φτάνει για να κράζουμε τον publisher από το πρωί ως το βράδυ. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο κρίνεται ένα παιχνίδι. Όταν πάρω ένα παιχνίδι και δεν μπορώ να το παίξω 100% του χρόνου μου τότε κάτι πάει στραβά. Ιδίως όταν η τιμή είναι στο 100% και όχι μειωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα