Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι , εκει ειχε παει και μενα πρωτα το μυαλο μου .
Εχω βρει μεχρι τωρα Mark Aalen (29€) & Grandotical (απο 20€)

• Απαντ. 29,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gregdel είπε

Ψάχνω κάτι τέτοιο αλλά από USB.

Το μέτρησα και είναι περιπου 2.5mm

Αν καταλαβα σωστά ψαχνω καλώδιο USB-2.5mm;

Που βρίσκω κάτι τέτοιο;

?

1 ώρα πριν, villasg είπε

Καλησπέρα , θέλω να φτιάξω ενα ακόμα ζευγάρι γυαλιά πρεσβυωπίας για να τα εχω στην δουλειά ( δεν με καλύπτουν τα φαρμακείου γιατί έχω και υπερμετρωπία ) .
Κάποια στιγμή άκουσα μια διαφήμιση στην TV για γυαλιά με 30 ( σκελετός και οργανικοί φακοί ) άλλα δεν συγκράτησα μαγαζί .
Ξέρει κάποιος ποιο είναι ή εάν έχει κάποια άλλη πρόταση *αθηνα*

Οπτικά Σταύρου

MARK AaLEN

Οπτικά Μαργαρίτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gregdel είπε

Ψάχνω κάτι τέτοιο αλλά από USB.

Το μέτρησα και είναι περιπου 2.5mm

Αν καταλαβα σωστά ψαχνω καλώδιο USB-2.5mm;

Που βρίσκω κάτι τέτοιο;

ok... θα προσπαθήσω να είμαι πιο συγκεκριμένος.

Έχω ένα τροφοδοτικό belkin DSC-3PFB-05 FUK (από Αγγλία), το οποίο μπαίνει σε μπρίζα (230VAC) και τροφοδοτεί με 5VDC, 0.2A ένα Belkin blutooth receiver.

840579543_2018-09-2515_51_11.jpg.5ca3a4d2414b45e588f7137ae8625611.jpg

Το παραπάνω θέλω να το βάλω σε αυτοκίνητο, επομένως αυτό που ψάχνω είναι είτε καλώδιο απο υποδοχή αυτοκινήτου (αναπτήρα) στο βύσμα αυτό (αλλά 5V), είτε μια πιο απλή εκδοση από USB στη μια μεριά και αυτό το βύσμα στην άλλη (καθώς έχω αρκετούς αντάπτορες αυτοκινήτου που βγάζουν usb).

Έχω βρει ένα αντίστοιχο στα καλώδιά μου αλλά το βύσμα είμαι πιο χοντρό, μάλλον 3,5mm αντί για 2,5mm που υποθέτω ότι είναι αυτό που παίρνει το belkin

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregdel είπε

ok... θα προσπαθήσω να είμαι πιο συγκεκριμένος.

Έχω ένα τροφοδοτικό belkin DSC-3PFB-05 FUK (από Αγγλία), το οποίο μπαίνει σε μπρίζα (230VAC) και τροφοδοτεί με 5VDC, 0.2A ένα Belkin blutooth receiver.

840579543_2018-09-2515_51_11.jpg.5ca3a4d2414b45e588f7137ae8625611.jpg

Το παραπάνω θέλω να το βάλω σε αυτοκίνητο, επομένως αυτό που ψάχνω είναι είτε καλώδιο απο υποδοχή αυτοκινήτου (αναπτήρα) στο βύσμα αυτό (αλλά 5V), είτε μια πιο απλή εκδοση από USB στη μια μεριά και αυτό το βύσμα στην άλλη (καθώς έχω αρκετούς αντάπτορες αυτοκινήτου που βγάζουν usb).

Έχω βρει ένα αντίστοιχο στα καλώδιά μου αλλά το βύσμα είμαι πιο χοντρό, μάλλον 3,5mm αντί για 2,5mm που υποθέτω ότι είναι αυτό που παίρνει το belkin

https://www.skroutz.gr/s/10532750/Powertech-2-5mm-male-3-5mm-female-CAB-J014.html

Δημοσ.

Ψάχνω κάτι που δεν ξέρω καν αν υπάρχει. Πήρα πρόσφαρα ένα TV Tuner που είναι (και) για κινητά οπότε συνδέεται μέσω της microusb θύρας. Το θέμα είναι ότι ρουφάει μπαταρία σαν τρελό, οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιώ ενώ φορτίζω ταυτόχρονα το κινητό. Κάτι σαν passthrough καλώδιο δηλαδή. Είτε σκέτο βύσμα είτε σε μορφή hub.

Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, stelrp είπε

καλησπέρα,

Για μηχάνημα με windows 10 , ψάχνω πρόγραμμα αποστολής και λήψης φαξ, σαν το θρυλικό WinFax Pro 10.04, το οποίο το έχω σε ένα dedicated σύστημα winxp sp3 pro core2duo (εκτός Internet) με ένα motorola fax sm56 modem, το οποίο τρέχει μόνο το φαξ.

Έχω database με faxes από το 2008 και τη συντηρώ με προσοχή στο εν λόγω μηχάνημα, αλλά σκέφτομαι να το καταργήσω γιατί καίει ρεύμα.

Θα πείτε ποιος στέλνει πια φαξ? δυστυχώς πολύ κόσμος και μαγαζιά...

Σκέφτομαι το faxtalk pro 9.0, κοστίζει 59$ , το έχει δοκιμάσει κανείς?  Δεν το βρίσκω όμως σε "κλειδάδικα", παρά μόνο σε ένα site που το δίνει σε αυτή τη τιμή.

υπάρχει κάποια άλλη λύση? Με ενδιαφέρει να μπορώ να στέλνω και να λαμβάνω fax (και να μπορώ να κρατάω αρχείο όπως στο winfax).

Κάθε πρόταση δεκτή, έστω και σε pm για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

Αν δεν είναι καταλληλο το thread "Ψάχνω για..." ας μετακινηθεί από κάποιον mod. Το έβαλα στο θρεντ γιατί βλέπω και προσφορές/αναζητήσεις software.

Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείς ότι το φαξ σου θα παίζει σε 10. Λογικά ναι χωρίς να χρειάζεται drivers που αμφιβάλλω αν έχουν βγάλει για 10αρια. 

Τώρα, τι ακριβώς θες το πρόγραμμα να κάνει παραπάνω από το ενσωματωμένο πρόγραμμα των Windows; αυτό λαμβάνει και στέλνει και τα έχει όλα σαν το outlook. Εισερχόμενα, εξερχόμενα, απεσταλμένα κλπ. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Sadako είπε

Ψάχνω κάτι που δεν ξέρω καν αν υπάρχει. Πήρα πρόσφαρα ένα TV Tuner που είναι (και) για κινητά οπότε συνδέεται μέσω της microusb θύρας. Το θέμα είναι ότι ρουφάει μπαταρία σαν τρελό, οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιώ ενώ φορτίζω ταυτόχρονα το κινητό. Κάτι σαν passthrough καλώδιο δηλαδή. Είτε σκέτο βύσμα είτε σε μορφή hub.

Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά;

Acasis OTG Micro USB Hub τριών USB θυρών με διακόπτη τριών επιλογών: 1 Off, 2 OTG + Φόρτιση, 3 Μονο OTG ( η σειρά επιλογών διαφέρει από κομμάτι σε κομμάτι, στο δικό μου π.χ. είναι η επιλογή OTG + Φόρτιση είναι στη θέση 1)...

http://www.ebay.com/itm/111745909798 

HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR.jpg?size=4

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 10:07 ΜΜ, gregdel είπε

Δεν είναι αυτό... δεν είναι βύσμα stereo καρφί

Δεν είχα καταλάβει τι έψαχνες, επειδή το connector size δεν σου το δίνει -για ευνόητους λόγους- κανένας μέτρησε το εσύ (εσωτερική & εξωτερική διάμετρο) και πες μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Δεν είχα καταλάβει τι έψαχνες, επειδή το connector size δεν σου το δίνει -για ευνόητους λόγους- κανένας μέτρησε το εσύ (εσωτερική & εξωτερική διάμετρο) και πες μας...

Εξωτερική περίπου 2,5mm και εσωτερική περίπου 1mm όσο μπόρεσα να το μετρήσω.

Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι αλλα δεν είμαι σίγουρος...

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregdel είπε

Εξωτερική περίπου 2,5mm και εσωτερική περίπου 1mm όσο μπόρεσα να το μετρήσω.

Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι αλλα δεν είμαι σίγουρος…

Πήγαινε στο Ραδιο Κατούμα ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικάδικο να το μετρήσουν ακριβώς με παχύμετρο και ενδεχομένως να σου φτιάξουν ένα...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, smerliao είπε

Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείς ότι το φαξ σου θα παίζει σε 10. Λογικά ναι χωρίς να χρειάζεται drivers που αμφιβάλλω αν έχουν βγάλει για 10αρια. 

Τώρα, τι ακριβώς θες το πρόγραμμα να κάνει παραπάνω από το ενσωματωμένο πρόγραμμα των Windows; αυτό λαμβάνει και στέλνει και τα έχει όλα σαν το outlook. Εισερχόμενα, εξερχόμενα, απεσταλμένα κλπ. 

Έχω κάρτα pci fax/modem που στα xp κάνει auto answering . Δουλεύει άψογα στα win xp παρέα με το symantec winfax pro 10.04.

Στα win10  ενα fax printer έχω δει μόνο! Κάποτε είχε στειλει ένα φαξ από το word, απλή εκτύπωση είχα κάνει στο fax printer.

Δεν είδα κάποια εφαρμογή να κρατάει logs, εισερχόμενα/εξερχόμενα σαν το outlook.

Μήπως πρέπει να έχω win10 pro?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, enterhere είπε

Ψάχνω για SSD 500GB.

Απο Ελλάδα ή εξωτερικό, απλά θα προτιμούσα αγορά από Ελλάδα για πιο γρήγορη παραλαβή.

https://www.amazon.com/Silicon-Power-Endurance-Internal-SP512GBSS3S60S25AE/dp/B07GBYHWGL/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1537989428&sr=1-1&keywords=Silicon+Power+SP512GBSS3S60S25AE&dpID=41-ecJCRDaL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch 94.36 $ (~80 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα, σε μια βδομάδα περίπου θα το έχεις σπίτι σου…

https://www.amazon.com/Silicon-Power-Performance-Internal-SP512GBSS3A55S25/dp/B07997QV4Z/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1537996439&sr=1-1&keywords=Silicon+Power+SP512GBSS3A55S25&dpID=51wTtyJ1zsL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch 97.75 $ (~83 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα, σε μια βδομάδα περίπου θα το έχεις σπίτι σου…

https://www.amazon.com/DREVO-512GB-6Gbps-Internal-Solid/dp/B07F689HTN/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1537990041&sr=1-1&keywords=DREVO+X1P-512GB&dpID=51fbkRxwpmL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch 97.95 $ (~83 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα, σε μια βδομάδα περίπου θα το έχεις σπίτι σου… 

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...