Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, smerliao είπε

Το έχω από τον Φεβρουάριο με τιμή αγοράς 84€. Είναι πανίσχυρο, τραβάει τα πάντα, δυνατότητα αλλαγής του φίλτρου (Προσωπικά το καθαρίζω με αέρα), πλένεις τον κάδο, στην εισαγωγή (ρύνχος) έχει ενσωματωμένο έξτρα μύτη όπου την τραβάς και έχει και αναδιπλώμενο βουρτσάκι και έχει και αρκετή διάρκεια συνεχόμενης χρήσης. Με λίγα λόγια είμαι υπερ ευχαριστημένος. Έχει ρουφήξει τα πάντα!!!

• Like 1
  • Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα παιδια.

ψαχνω για καρτα γραφικων για αυτο το pcακι. lenovo thinkcentre m81 δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις  ουτε παιζω παιχνιδια, μια φτηνη και καλη λυση για τις ταινειες μου...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Xor είπε

καλημερα παιδια.

ψαχνω για καρτα γραφικων για αυτο το pcακι. lenovo thinkcentre m81 δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις  ουτε παιζω παιχνιδια, μια φτηνη και καλη λυση για τις ταινειες μου...

Για ταινίες και ίντερνετ, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή είναι υπέρ-αρκετή νομίζω..

Δημοσ.

Κάποια καλή κουρευτικη μηχανή για το μούσι με πολλές σκάλες για διαφορετικά μήκη; γύρω στα +/- 50€ φαντάζομαι. 

Δημοσ.
2 hours ago, Fatu said:

Για ταινίες και ίντερνετ, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή είναι υπέρ-αρκετή νομίζω..

σε ευχαριστω που το αναφερεις αλλα δεν νομιζω οτι με καλυπτει απολυτα, γιαυτο θελω να παρω μια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, plasTOST είπε

Το έχω από τον Φεβρουάριο με τιμή αγοράς 84€. Είναι πανίσχυρο, τραβάει τα πάντα, δυνατότητα αλλαγής του φίλτρου (Προσωπικά το καθαρίζω με αέρα), πλένεις τον κάδο, στην εισαγωγή (ρύνχος) έχει ενσωματωμένο έξτρα μύτη όπου την τραβάς και έχει και αναδιπλώμενο βουρτσάκι και έχει και αρκετή διάρκεια συνεχόμενης χρήσης. Με λίγα λόγια είμαι υπερ ευχαριστημένος. Έχει ρουφήξει τα πάντα!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Για να το θέσω ακόμα καλύτερα, έχει κανείς την εμπειρία να πήγε από σκουπακια σε όρθιο σκουπακι; τον βόλεψε παραπάνω; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spiroskt είπε

καλημέρα. Κάποια πρόταση για σύστημα HIFI. θα με ενδιάφερε και η σύνδεση με πικαπ.

Ευχαριστώ

Budget?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gecks είπε

Κάποια καλή κουρευτικη μηχανή για το μούσι με πολλές σκάλες για διαφορετικά μήκη; γύρω στα +/- 50€ φαντάζομαι. 

https://www.e-karavasilis.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=4917

10 ώρες πριν, bilythekid είπε

Ψάχνω τηλεόραση 43αρα,budget 350 euro, fhd η 4k.

https://web-electric.gr/ecom/index.php?route=product/product&product_id=31106

• Like 1
Δημοσ.
On 19/09/2018 at 13:04, Xor said:

καλημερα παιδια.

Μια βοηθεια για εδω παρακαλω; ας ειναι και απο ebay δεν με πειραζει δεν βιαζομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Xor είπε

Μια βοηθεια για εδω παρακαλω; ας ειναι και απο ebay δεν με πειραζει δεν βιαζομαι.

H κάρτα που έχει σίγουρα αρκεί και περισσεύει για τέτοια χρήση...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει πριν χρόνια από το lidl ένα τέτοιο led με ροοστάτη που μπαίνει στην πρίζα και με βόλεψε πολύ. Από τότε δεν το ξαναπέτυχα. Υπάρχει πουθενά κάτι παρόμοιο;

2365130_1.jpg

Στον Καυκά που ρώτησα έχουν αυτό αλλά συνδέεται με καλώδια στον τοίχο και δεν μπαίνει στην πρίζα (δεν είναι και dimmable αλλά ας πούμε ότι αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...