NeOSL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 δεν γνωρίζω , δεν έχω δοκιμάσει επειδή δεν έχω τέτοιον εύκαιρο .edit:με έβαλες σε σκέψεις . μόλις έκανα παραγγελία έναν κινέζικο από ημΠέη . θα μάθω σε 2-3 βδομάδες . θενκς πάντως .
demosdem Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εχω ενα Zip αλλα parallel, το τροφοδοτικο του ειναι αυτό iomega 02000000 fw1288
NeOSL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 <p>εχω ενα Zip αλλα parallel, το τροφοδοτικο του ειναι αυτό iomega 02000000 fw1288</p> ναι , είναι ΣΑΝ αυτό που έχεις . Το δικό σου δίνει (βάσει Google) 5v και 0.8 ή 0.72 A . Δεν ξέρω αν κάνει ή έχει τόσο σημασία η διαφορά των 200 ή 280 mA :/ είναι πολύ κοντά όμως . Παρήγγειλα από eBay νωρίτερα ένα κινέζικο . Όταν το παραλάβω , το δοκιμάσω και πάρω μπάλες .. θα σε ενημερώσω μέσω p.m. Σε ευχαριστώ !!!
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, έχετε δει κάποιο λάπτοπ τελευταία σε προσφορά για ένα φίλο μουσικό; Δεν ψάχνουμε κάτι εξεζητημένο, γύρω στα 450 ευρώ υπάρχει κάποια πρόταση;
NeOSL Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, έχετε δει κάποιο λάπτοπ τελευταία σε προσφορά για ένα φίλο μουσικό; Δεν ψάχνουμε κάτι εξεζητημένο, γύρω στα 450 ευρώ υπάρχει κάποια πρόταση; ρώτησε τον φίλο σου για τι δουλειά το χρειάζεται . π.χ. αν θέλει να διαβάζει παρτιτούρες ή να κάνει επεξεργασία ήχου-βίντεο αποκλείεις αυτόματα όλα τα 15ιντσα . σε 17άρι θα έχει περισσότερο χώρο στην οθόνη και πιο ξεκούραστα θα είναι όταν θα κάθεται να δουλέψει. πες στον φίλο σου να υπολογίσει και μελλοντική αγορά επέκτασης εγγύησης για να είναι καλυμμένος μερικά χρόνια παραπάνω . προσωπική άποψη : θα γίνει πανικός στις τιμές την τελευταία βδομάδα του χρόνου (μετά τα Χριστούγεννα) , επειδή κλείνουν τα καταστήματα οικονομικό έτος και χρονολογιακά κλείνει ο μήνας . ΑΝ μπορεί .. ας περιμένει μέχρι τότε .
skar1983 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Περσυ δεν θυμαμαι να εγιναν τρελες εκπτωσεις την περιοδο που αναφερεις. Δυστυχως ...
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν θέλει 17 ίντσες και δεν μπορεί να περιμένει. Άσε που θέλει να βρεθούμε Θεσσαλονίκη αύριο πρωί να πάρει κάτι ετοιμοπαράδοτο... Αν υπάρχει κάτι που έπεσε στην αντίληψή σας θα με βοηθούσε. Εγώ νομίζω πως είμαι για public.
NeOSL Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 [quote="Περσυ δεν θυμαμαι να εγιναν τρελες εκπτωσεις την περιοδο που αναφερεις.</p> <p> </p> <p>Δυστυχως ...</p> Σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στο mall (δεν αναφέρω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) , μπήκα και βγήκα μετά από μια ώρα με εκθεσιακό λάπτοπ (μόνο factory restore χρειάστηκε) , κινητό σφραγισμένο , εκθεσιακή τηλεόραση (χωρίς γρατζουνιές, μόνο το αρχικό κουτί δε μου βρήκαν) .. με εκπτώσεις 30%-40% . Επειδή κι αυτοί ήθελαν να ξεπουλήσουν (τελείωνε ο μήνας όπως προανέφερα) . Τα μόνα που πλήρωσα χωρίς έκπτωση , αλλά και πάλι σε καλή τιμή (τσέκαρα skroutz+μεταφορικά) ήταν τσάντα μεταφοράς λάπτοπ , ποντίκι , θήκη και μνήμη για κινητό . Γι αυτό έγραψα "προσωπική άποψη) . Όπως και να 'χει , προσφορές υπάρχουν ... για λεφτά δεν είμαι σίγουρος . Και για να γυρίσουμε στο θέμα του φίλου μουσικού , επαναλαμβάνω να έχεις υπόψιν την επέκταση εγγύησης . Αρκετές κατασκευάστριες εταιρίες ΔΕΝ σου ζητούν με το που θα αγοράσεις το λάπτοπ να πληρώσεις και για την επέκταση , σου δίνουν ένα χρονικό περιθώριο . (στο λάπτοπ που πήρα , έχω το ελεύθερο να πληρώσω για επέκταση μέχρι και ένα μήνα πριν λήξει η διετής εγγύηση)
durutti Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 προτεινετε καμια προσφορα σε μνημες micro sd.. 16 αρες και γρηγορες..
someone- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ψαχνω για ασυρματο πλητκρολογιο και ποντικι σετακι, κατι απλο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 προσωπική άποψη : θα γίνει πανικός στις τιμές την τελευταία βδομάδα του χρόνου (μετά τα Χριστούγεννα) , επειδή κλείνουν τα καταστήματα οικονομικό έτος και χρονολογιακά κλείνει ο μήνας . ΑΝ μπορεί .. ας περιμένει μέχρι τότε . Μηπως αναφερεσαι στην απογραφη που γινεται μετα τις γιορτες, γυρω στις 10-1; Θυμασαι σιγουρα οτι ηταν πριν την αλλαγη του ετους η εμπειρια που μας αναφερεις; Ευχαριστω.
Federacion Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω τους εξής επεξεργαστές σε ευκαιρία ή/και μεταχειρισμένους: AMD A4-A6-A8-A10
NeOSL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μηπως αναφερεσαι στην απογραφη που γινεται μετα τις γιορτες, γυρω στις 10-1; Θυμασαι σιγουρα οτι ηταν πριν την αλλαγη του ετους η εμπειρια που μας αναφερεις; Ευχαριστω. Υποθέτω ότι ανάλογα το κατάστημα και τι θα αποφασίσει το λογιστήριό του γίνεται και η απογραφή . σε μεγάλη αλυσίδα που δούλευα παλιότερα η απογραφή γινόταν μέσα Δεκεμβρίου ανά κατάστημα , και συνήθως κυριακή . Από τότε μέχρι τώρα δεν ξέρω κάθε πότε κάνουν απογραφή . Στο συγκεκριμένο που πήγα πέρσι δεν ξέρω αν περίμεναν να κάνουν απογραφή ή την είχαν ήδη κάνει , ήταν την τελευταία εβδομάδα του χρόνου , κλασσικά είχε πολύ κόσμο , και εννοείται ψώνισα αρκετά πράγματα με τη μέθοδο "το βρήκα τόσο , έχω κασέρι , πόσο το δίνεις τώρα?" .
Nightfall_2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 παιδιά ψάχνω για πολυκαφετιέρα. Με ενδιάφερει να κάνει και κρύα ροφήματα (fredo espresso/ fredo cappucino). Τιμή μέχρι 100 αλλά θα ήθελα αν γινόταν να πέρνει κ οικονομικές κάψουλες. Έβλεπα την dulce gusto genio που είναι γύρω στα 85 ευρώ αλλά για refill μόνο ένα βιντεάκι βρήκα στο youtube κ από άλλες κάψουλες τπτ μιας κ ακόμα κρατάει την πατέντα (αν τα λέω σωστά) Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος ειδήμων....thanks
InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κανενας πως μπορω να βρω ενα καλο συμβολαιο κινητης γιατι στα μαγαζια μονο προσφορες δεν δινουν... παραδειγμα εχει καταφερει φιλος να παρει 1500 λεπτα 1500 μηνυματα και 1,5γιγαμπαιτ με 19 ευρω με το γνωστο θεμα του αλλαζω παροχο. δεν εχω συμβολαιο απλα θελω να κανω καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα