sportime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ψαχνω για εσωτερικο σκληρο 3.5" 2tb κ πανω. Τον θέλω για αποθηκευτικό χωρο κ για να εγκαθιστω προγράμματα.
loft Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα, ψαχνω για ενα παλιο μικρο σχετικα τροφοδοτικο για να χωραει σε αυτους τους παλιους μικρους υπολογιστες που ειναι το κουτι τους οριζοντιο
panagob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους, Θέλω ένα πολύπριζο 5-6 θέσεων. Το ζήτημα είναι αν αξίζει κάποιο ασφαλείας μέχρι 10 ευρώ ή αν είναι καλύτερο να πάω σε απλό σε αύτη την τιμή. Χωρίς να ξέρω απο πολύπριζα θεωρώ ότι 10 ευρώ είναι λίγα για ένα "καλό" ασφαλείας. Έχω βρει το HAMA σε απλό και σε ασφαλείας το ACAR και το ENERGENIE. Υπάρχει κατι καλό σε αυτή την τιμή;
HERTHAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους, Θέλω ένα πολύπριζο 5-6 θέσεων. Το ζήτημα είναι αν αξίζει κάποιο ασφαλείας μέχρι 10 ευρώ ή αν είναι καλύτερο να πάω σε απλό σε αύτη την τιμή. Χωρίς να ξέρω απο πολύπριζα θεωρώ ότι 10 ευρώ είναι λίγα για ένα "καλό" ασφαλείας. Έχω βρει το HAMA σε απλό και σε ασφαλείας το ACAR και το ENERGENIE. Υπάρχει κατι καλό σε αυτή την τιμή; Δωσε κατι παραπανω αν μπορεις και παρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/3088152/APC-P5B-GR-5-Schuko.html
stefanosnik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αυτο που του ειπες ειναι καλο για να βαλω την τηλεοραση για τυχον διακοπη ρευματος???
SOTHRHS9 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εγώ πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/tv/accessories/polipriza-asfaleias/Turbo-X-Surge-Protector-10socket-ALU10SP-GAPBM08-2-CNT.htm αλλά κράτησα το μικρό τελικά και δεν χρειάστηκε. Στο πουλάω βέβαια αν ενδιαφέρεσαι στα μισά. τα πάντα για τον ssd λέμε..
HERTHAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αυτο που του ειπες ειναι καλο για να βαλω την τηλεοραση για τυχον διακοπη ρευματος??? Κι εγω τετοιο εχω αλλα με τις 8 θεσεις.
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κι εγω τετοιο εχω αλλα με τις 8 θεσεις. Και γω αλλά με 6. Γενικα τα APC τα θεωρω πολυ αξιοπιστα!
panagob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πάει ψηλά στα 17 ευρώ με μεταφορικά. Μάλλον το βλέπω για το απλό να πηγαίνω. Αυτή η "μπρίζα" θα κάνει τίποτα σε απλό "πολύμπριζο";
HERTHAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πάει ψηλά στα 17 ευρώ με μεταφορικά. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701161
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα (trolling mode on, μια που σπανια γραφω εδω ) ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ το κινητο LG optimus G που παρηγγειλα το Σαββατο απο vodafone.gr. Aν το βρει κανενας ξεχασμενο πουθενα ας μου στειλει πμ (μη σκατε καλε, για το "γουρι" ειναι το γκρινιαρικο αυτο ποστ) 8
GiannisWalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω για καμία μνήμη 2gb 1333mhz kingston hyper x blue μεταχειρισμένη για 2ο pc ή κάτι σε 4gb ή σε καινούργια σε προσφορά
balog13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει link για PS4 preorder σε εκπτωση... Thanks
NeOSL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα ! Ψάχνω για αντάπτορα ρεύματος για μια παλιά συσκευή iomega zip 100 usb . Τα στοιχεία του (τα βρήκα μέσω google επειδή έχω χάσει τον αντάπτορα) είναι RWP480505-1 , 02477800 , 5V 1A 13W και το βύσμα κάνει γωνία για να κουμπώνει στην υποδοχή . Έψαξα eBay , amazon , ακόμη και σε κάτι άκυρα μαγαζιά μέσω google αλλά οι τιμές (με τα μεταφορικά) είναι απλά απαγορευτικές . Όποιος έχει κάποια πρόταση , είτε ακόμη και άλλη συσκευή ώστε να τραβήξω τα αρχεία από παλιές zip δισκέτες , τον ευχαριστώ εκ των προτέρων .
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα ! Ψάχνω για αντάπτορα ρεύματος για μια παλιά συσκευή iomega zip 100 usb . Τα στοιχεία του (τα βρήκα μέσω google επειδή έχω χάσει τον αντάπτορα) είναι RWP480505-1 , 02477800 , 5V 1A 13W και το βύσμα κάνει γωνία για να κουμπώνει στην υποδοχή . Έψαξα eBay , amazon , ακόμη και σε κάτι άκυρα μαγαζιά μέσω google αλλά οι τιμές (με τα μεταφορικά) είναι απλά απαγορευτικές . Όποιος έχει κάποια πρόταση , είτε ακόμη και άλλη συσκευή ώστε να τραβήξω τα αρχεία από παλιές zip δισκέτες , τον ευχαριστώ εκ των προτέρων . αν βάλεις εναν οποιοδήποτε 5V 1A δε θα δουλεψει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα