Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψαχνω για εσωτερικο σκληρο 3.5" 2tb κ πανω. Τον θέλω για αποθηκευτικό χωρο κ για να εγκαθιστω προγράμματα.

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα, ψαχνω για ενα παλιο μικρο σχετικα τροφοδοτικο  για να χωραει σε αυτους τους παλιους μικρους υπολογιστες που ειναι το κουτι τους οριζοντιο

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Θέλω ένα πολύπριζο 5-6 θέσεων. Το ζήτημα είναι αν αξίζει κάποιο ασφαλείας μέχρι 10 ευρώ ή αν είναι καλύτερο να πάω σε απλό σε αύτη την τιμή. Χωρίς να ξέρω απο πολύπριζα θεωρώ ότι 10 ευρώ είναι λίγα για ένα "καλό" ασφαλείας.

Έχω βρει το HAMA σε απλό και σε ασφαλείας το ACAR και το ENERGENIE. Υπάρχει κατι καλό σε αυτή την τιμή;

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Θέλω ένα πολύπριζο 5-6 θέσεων. Το ζήτημα είναι αν αξίζει κάποιο ασφαλείας μέχρι 10 ευρώ ή αν είναι καλύτερο να πάω σε απλό σε αύτη την τιμή. Χωρίς να ξέρω απο πολύπριζα θεωρώ ότι 10 ευρώ είναι λίγα για ένα "καλό" ασφαλείας.

Έχω βρει το HAMA σε απλό και σε ασφαλείας το ACAR και το ENERGENIE. Υπάρχει κατι καλό σε αυτή την τιμή;

Δωσε κατι παραπανω αν μπορεις και παρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/3088152/APC-P5B-GR-5-Schuko.html

Δημοσ.

αυτο που του ειπες ειναι καλο για να βαλω την τηλεοραση για τυχον διακοπη ρευματος???

Κι εγω τετοιο εχω αλλα με τις 8 θεσεις.

Δημοσ.

Κι εγω τετοιο εχω αλλα με τις 8 θεσεις.

Και γω αλλά με 6. :P

Γενικα τα APC τα θεωρω πολυ αξιοπιστα!

Δημοσ.

Καλησπερα (trolling mode on, μια που σπανια γραφω εδω :))

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ το κινητο LG optimus G που παρηγγειλα το Σαββατο απο vodafone.gr.

Aν το βρει κανενας ξεχασμενο πουθενα ας μου στειλει πμ

(μη σκατε καλε, για το "γουρι" ειναι το γκρινιαρικο αυτο ποστ)

• Like 8
Δημοσ.

Καλημέρα !

Ψάχνω για αντάπτορα ρεύματος για μια παλιά συσκευή iomega zip 100 usb .

Τα στοιχεία του (τα βρήκα μέσω google επειδή έχω χάσει τον αντάπτορα) είναι RWP480505-1 , 02477800 , 5V 1A 13W και το βύσμα κάνει γωνία για να κουμπώνει στην υποδοχή .

Έψαξα eBay , amazon , ακόμη και σε κάτι άκυρα μαγαζιά μέσω google αλλά οι τιμές (με τα μεταφορικά) είναι απλά απαγορευτικές .

Όποιος έχει κάποια πρόταση , είτε ακόμη και άλλη συσκευή ώστε να τραβήξω τα αρχεία από παλιές zip δισκέτες , τον ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Καλημέρα !

Ψάχνω για αντάπτορα ρεύματος για μια παλιά συσκευή iomega zip 100 usb .

Τα στοιχεία του (τα βρήκα μέσω google επειδή έχω χάσει τον αντάπτορα) είναι RWP480505-1 , 02477800 , 5V 1A 13W και το βύσμα κάνει γωνία για να κουμπώνει στην υποδοχή .

Έψαξα eBay , amazon , ακόμη και σε κάτι άκυρα μαγαζιά μέσω google αλλά οι τιμές (με τα μεταφορικά) είναι απλά απαγορευτικές .

Όποιος έχει κάποια πρόταση , είτε ακόμη και άλλη συσκευή ώστε να τραβήξω τα αρχεία από παλιές zip δισκέτες , τον ευχαριστώ εκ των προτέρων .

αν βάλεις εναν οποιοδήποτε 5V 1A δε θα δουλεψει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...