andreasece Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, MrWhite είπε Αν δεν ηταν σα χελωνα θα το ειχα πάρει. Ψαχνω κατι σε λιτή γραμμη στυλατο δλδ. Xiami και hp δεν παιζει, ουτε τα tingernu τα οποια τα ξερω, δεν ειναι καθολοθλυ εργονομικα γιαυτι που θέλω. Να συμπληρώσω πως θελω να ειναι modest γιατι θα συνοδεύεται με κουστούμι και γραββατα Θεωρώ ότι αδικείται από τις φωτογραφίες, ίσως να το βρεις σε κανένα πολυκατάστημα να το δεις από κοντά. Γενικά Wenger και Swissgear έχουν πολύ ωραία επαγγελματικά backpacks για λάπτοπ.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω μια κουζίνα aeg με κεραμική εστία που ο φούρνος μας άφησε χρόνους. στα 3 χρόνια έσπασε το αερόθερμο και τώρα ούτε καν 10 χρόνια διαλύθηκε εντελώς όλος. χάλασε το λάστιχο γύρω γύρω και πέφτουν κομμάτια σίδερο από παντού. επειδή αυτή την απάτη δεν την πλησιάζω ξανά, υπάρχει τρόπος άλλη μάρκα να ταιριάξει με την εστια η αναγκαστικά πάνε όλα μαζί ξανά? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από johnyboy
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, johnyboy είπε έχω μια κουζίνα aeg με κεραμική εστία που ο φούρνος μας άφησε χρόνους. στα 3 χρόνια έσπασε το αερόθερμο και τώρα ούτε καν 10 χρόνια διαλύθηκε εντελώς όλος. χάλασε το λάστιχο γύρω γύρω και πέφτουν κομμάτια σίδερο από παντού. επειδή αυτή την απάτη δεν την πλησιάζω ξανά, υπάρχει τρόπος άλλη μάρκα να ταιριάξει με την εστια η αναγκαστικά πάνε όλα μαζί ξανά? Πάρα πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον...
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Πάρα πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον... άρα καινούριο όλο μαζί. τι μάρκα να ψάξω που να μην είναι παρταλι σαν την aeg? ήταν και πανάκριβο μηχεσω κιόλας, ούτε για 100 Ευρώ δεν κάνει.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, johnyboy είπε άρα καινούριο όλο μαζί. τι μάρκα να ψάξω που να μην είναι παρταλι σαν την aeg? ήταν και πανάκριβο μηχεσω κιόλας, ούτε για 100 Ευρώ δεν κάνει. Budget?
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Budget? δεν μας ενδιαφέρει, αρκεί να αξίζει και να τα βγάλει.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, johnyboy είπε δεν μας ενδιαφέρει, αρκεί να αξίζει και να τα βγάλει. Ποια είχες ακριβώς γιατί σκεύτηκα κάτι?
louben Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, stefanara είπε Ψαχνω για ηλιακο powerbank που να δουλευει ... Αυτο το ειδες?
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Ποια είχες ακριβώς γιατί σκεύτηκα κάτι? aeg E40015-5-M
fytotech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ψάχνω για εκτυπωτή και πλαστικοποιητή. Εκτυπωτής: -Θέλω να είναι έγχρωμος. -Με ενδιαφέρει μόνο εκτύπωση σε μία πλευρά. -Θα γίνονται λίγες εκτυπώσεις μέσα στο χρόνο. Όχι πάνω από 100-150 σελίδες όλο το χρόνο. Βαριά 200. -Δε με ενδιαφέρει εκτύπωση φωτογραφιών. Απλή ανάλυση θα εκτυπώνω. -Οικονομικός με οικονομικά αναλώσιμα. Πλαστικοποιητής: -Να μπορεί να φτιάξει έως κι Α3. -Οικονομικός με οικονομικά αναλώσιμα. Στόχος: Έχω φυτώριο και θέλω να εκτυπώνω Α5 ή Α6 ταμπέλες πάνω στο χαρτί και μετά να τις πλαστικοποιώ για να μη βρέχονται. Θα γίνονται όμως και λίγο πιο μεγάλες εκτυπώσεις για προϊόντα σε προσφορά κλπ. Καμιά ιδέα;
stefanara Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, louben είπε Αυτο το ειδες? Ναι αλλα δεν ειναι powerbank και δουλευει κατα το ημισυ....
teotsi21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, stefanara είπε Ναι αλλα δεν ειναι powerbank και δουλευει κατα το ημισυ.... Δεν θα βρεις σοβαρό powerbank που να φορτίζει μέσω φωτός. Εκτός του ότι φορτιζουν πάρα μα πάρα πολύ αργά συνήθως είναι και χαμηλής ποιότητας.
xakersas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλησπερα ψαχνω για ενα ultrabook (ελαφρυ και λεπτο λαπτοπ) με καλο build quality με μεχρι 500ε θα αγοραζα και μεταχειρισμενο, μεχρι τωρα το καλυτερο που βρηκα ειναι ενα macbook air του 2015 στα 450
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, xakersas είπε Καλησπερα ψαχνω για ενα ultrabook (ελαφρυ και λεπτο λαπτοπ) με καλο build quality με μεχρι 500ε θα αγοραζα και μεταχειρισμενο, μεχρι τωρα το καλυτερο που βρηκα ειναι ενα macbook air του 2015 στα 450 ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (part 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα