Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποια in ear vfm ακουστικα γυρω στα 15 ευρω μαξ, εχασα τα παλια μου denon και ελεγα να παω για τα cx300 ii στα 15 που ειχε στα carefour, αλλα μαλλον τελειωσε το ξεστοκαρισμα.

Δημοσ.

Ψάχνω για μία κουρευτική μηχανή. Για γένια την θέλω. Είχα 1 philips αλλά τα έφτυσε..

Δημοσ.

Αγορασα αυτην πριν 2 μήνες, στη χαμηλοτερη τιμη της αγορας οπως φαινεται στον χαρτη τιμων του Σκρουτζ. Δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη μηχανη, η παλια μου ειναι μια Izzy (αυτες που κοστιζουν 20-25 ευρω, αναλογα την εποχη, στα μεγαλα καταστηματα) και εχω ξετρελαθει. Αυτη η Philips αξιζει καθε ενα απο τα 47-48 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα) που πληρωσα το καλοκαιρι.

Επειδη εψαχνα πολυ μεχρι να την πετυχω, στην Ευρωπη το μοντελο ειναι το Philips QG3371 MultiGroom, ενω στην Αγγλια (το Αμαζον δεν στελνει στην Ελλαδα αυτο το προϊον, αλλα τσεκαρε το αν θελεις) ειναι το Philips QG3362/23 12-in-1. Το εψαξα πολυ, μιλησα με τη Philips στην Αγγλια και το επιβεβαιωσα, γι' αυτο αλλωστε δεν εβρισκα αυτον τον κωδικο σε ευρωπαϊκα μαγαζια παρα μονο απο την Αγγλια.

Δημοσ.

ψαχνω για τσαντα λαπτοπ 17''.πανω απο 25 ευρω δε θελω να πληρωσω και συμπεριλαμβαμω και τυχον μεταφορικα μιας και δεν ειμαι αθηνα

Δημοσ.

<p>ψαχνω για τσαντα λαπτοπ 17''.πανω απο 25 ευρω δε θελω να πληρωσω και συμπεριλαμβαμω και τυχον μεταφορικα μιας και δεν ειμαι αθηνα</p>

Με αφορμή τον φίλο από πάνω , ψάχνω κι εγώ μια τέτοια τσάντα για 17.3 συγκεκριμένα, κατά προτίμηση hardcase (σκληρή , με επενδύσεις εσωτερικά) , στα ίδια χρήματα , άντε μάξιμουμ 30 € .

Όποιος έχει κάτι κατά νου , ας μας ενημερώσει .

Ευχαριστώ .

• Moderators
Δημοσ.

Μεταφερθηκε εδω το παραπανω ποστ, απο το θεμα που κακως "αναστηθηκε" ενω δεν ειναι σε ισχυ τιμη/διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

Ψάχνω για σακούλες αποθήκευσης, από αυτές που βάζεις μέσα την σκούπα και ρουφάει τον αέρα και μειώνεται το μέγεθος στο 1/4. Θέλω κάτι δοκιμασμένο, γιατί είχα πάρει σε κάποια φάση (δεν θυμάμαι από πού) και μετά από λίγο καιρό αποδείχθηκαν μάπα, πήραν αέρα μέσα και φούσκωσαν..

Είτε online, είτε από κατάστημα για Θεσσαλονίκη. Φοβάμαι να πάρω από eBay μην παραείναι φτηνιάρικες και έχω τα ίδια και χειρότερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...