ekkli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, stratosmgr είπε Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι το σωστό τοπικ, αλλά θα μπορούσα να το θέσω ως: "Ψάχνω για συνεργασία/ιδέα/βοήθεια!!!" ☺️🤔 Έχω πάθει το εξής: Έχω φάει τρελό κόλλημα με το smartphone xiaomi redmi note 5, 4/64GB και έχω κάνει μια κράτηση στο πλαίσιο στα 199ευρώ, όμως μου έτυχε μια στραβή και δεν μου βγαίνουν τα χρήματα.... έχω όμως ένα πιστωτικό στα public 120 ευρώ το οποίο προσπαθώ είτε να πουλήσω είτε αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι από εκεί να το ανταλλάξουμε (https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1165418-πιστωτικο-120euro-στα-public-δωροεπιταγή/)... Υπάρχει κανείς που μπορεί να κάνει το καλό και να ... το ρίξει στο γιαλό???!?!?!? βάλτο στις αγγελίες αλλά πούλα το πιστωτικό πιο φτηνό, κάνα κατοστάρικο πχ
alfeios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε Δεν μπορώ να δω τι πουλάει για κάποιον λόγο. Μου λέει ότι δεν έχει αντικείμενα προς πώληση! Κάποιο αλλο? Μπορει να εκλεισε Δεν ξερω καποιο αλλο
freemind11 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό για κουρευτική μηχανή; την θέλω και για κούρεμα, αλλά αν ήταν κάποια που θα είχε χαμηλές σκάλες για τριμάρισμα των γενιών ακόμα καλύτερα 2-3 που έχω πάρει και στο παρελθόν συνήθως δεν βολεύουν για το τριμάρισμα γιατί χωρίς αντάπτορα τα κάνει πολύ κοντά και οι αντάπτορες που έχουν δεν βολεύουν για γένια αλλά μόνο για μαλλιά
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, alfeios είπε Μπορει να εκλεισε Δεν ξερω καποιο αλλο Αγόρασα πραγματικά τα πιο φθηνά από skroutz 2 μαύρα και από ένα σε κυανό, μαντζεντα, κίτρινο. Όλα για 18€ μαζί με τα μεταφορικά την ώρα που το ένα μαύρο συμβατο σε συνοικιακο μαγαζί έχει 7€.
stratosmgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ekkli said: βάλτο στις αγγελίες αλλά πούλα το πιστωτικό πιο φτηνό, κάνα κατοστάρικο πχ 1 hour ago, ekkli said: βάλτο στις αγγελίες αλλά πούλα το πιστωτικό πιο φτηνό, κάνα κατοστάρικο πχ Το έβαλα αλλά δεν βλέπω να το θέλει κανείς.... :*( Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από stratosmgr
andreasece Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stratosmgr είπε Το έβαλα αλλά δεν βλέπω να το θέλει κανείς.... :*( Αν και δεν ζήτησες τη γνώμη μας, εγώ θα το πω γιατί νιώθω πως αυτό είναι το σωστό. Ίσως θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, αν τα τελευταία λεφτά που (δεν) έχεις θες να τα ξοδέψεις σε ένα κινητό... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από andreasece
stratosmgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, andreasece said: Αν και δεν ζήτησες τη γνώμη μας, εγώ θα το πω γιατί νιώθω πως αυτό είναι το σωστό. Ίσως θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, αν τα τελευταία λεφτά που (δεν) έχεις θες να τα ξοδέψεις σε ένα κινητό... Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν είμαι 15 χρόνων... Προφανώς κ δεν θα πεινάσω για ένα κινητό... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από stratosmgr
andreasece Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, stratosmgr είπε Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν είμαι 15 χρόνων... Προφανώς κ δεν θα πεινάσω για ένα κινητό... Οκ, χαίρομαι! Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να το πω έτσι όπως το έθεσες
tsoutsoudis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Θα ήθελα να είναι χαμηλής ή καθόλου ακτινοβολίας. Υπάρχει?
zacharis1955 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, freemind11 είπε έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό για κουρευτική μηχανή; την θέλω και για κούρεμα, αλλά αν ήταν κάποια που θα είχε χαμηλές σκάλες για τριμάρισμα των γενιών ακόμα καλύτερα 2-3 που έχω πάρει και στο παρελθόν συνήθως δεν βολεύουν για το τριμάρισμα γιατί χωρίς αντάπτορα τα κάνει πολύ κοντά και οι αντάπτορες που έχουν δεν βολεύουν για γένια αλλά μόνο για μαλλιά https://mouratoglou.gr/index.php/catalog/product/view/id/6059/s/74293/ https://mercato.gr/andrikes-koureutikes-mixanes/697-wahl-79524-810-chrome-pro-deluxe.html 3 ώρες πριν, tsoutsoudis είπε Καλησπέρα. Ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Θα ήθελα να είναι χαμηλής ή καθόλου ακτινοβολίας. Υπάρχει? Panasonic KX-TG6811 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από zacharis1955 1
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Καλημέρα σας, για εκτός τεχνολογίας που αναζητώ κάτι λογικά εδώ το αναρτούμε....(αν οχι ας μεταφερθει εκτός του νήματος...) Ψάχνω για ένα καρφωτικό αέρα (https://www.skroutz.gr/c/2249/Karfotika-Aeros.html) Έχουμε κάτι να προτείνουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
villasg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, tsoutsoudis είπε Καλησπέρα. Ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Θα ήθελα να είναι χαμηλής ή καθόλου ακτινοβολίας. Υπάρχει? Υποχρεωτικα (χαμηλή ή καθόλου ακτινοβολία ) θα πας σε τηλεφωνο με Bluethooth τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα . Οπως ειπωθηκε ειναι το PANASONIC DECT KX-TG8611 και τα Motorola S2201, AEG Voxtel D550BT , και τα gigaset
stratosmgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 14 hours ago, andreasece said: Οκ, χαίρομαι! Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να το πω έτσι όπως το έθεσες Καλά έκανες.....
fytotech Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Λοιπόν, ψάχνω ένα Smartwatch, το οποίο να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Απαραίτητα: -) Να έχει Android Wear 2. -) Να μπορεί να μπει στο νερό. Προαιρετικά: -) Να έχει σχετικά καλή μπαταρία. -) Να είναι σχετικά εμφανίσιμο. -) Να είναι εύκολη η αλλαγή σε λουράκια. Δε με καίει αλλά δε θα με χαλούσε: -) Να παίρνει κάρτα SIM. -) Να μπορεί να παίξει και μουσική μέσω Bluetooth ακουστικών.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, fytotech είπε Λοιπόν, ψάχνω ένα Smartwatch, το οποίο να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Απαραίτητα: -) Να έχει Android Wear 2. -) Να μπορεί να μπει στο νερό. Προαιρετικά: -) Να έχει σχετικά καλή μπαταρία. -) Να είναι σχετικά εμφανίσιμο. -) Να είναι εύκολη η αλλαγή σε λουράκια. Δε με καίει αλλά δε θα με χαλούσε: -) Να παίρνει κάρτα SIM. -) Να μπορεί να παίξει και μουσική μέσω Bluetooth ακουστικών. Βudget?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα