Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, stratosmgr είπε

Καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν είμαι το σωστό τοπικ, αλλά θα μπορούσα να το θέσω ως: "Ψάχνω για συνεργασία/ιδέα/βοήθεια!!!" ☺️🤔

Έχω πάθει το εξής: Έχω φάει τρελό κόλλημα με το smartphone xiaomi redmi note 5, 4/64GB και έχω κάνει μια κράτηση στο πλαίσιο στα 199ευρώ, όμως μου έτυχε μια στραβή και δεν μου βγαίνουν τα χρήματα.... έχω όμως ένα πιστωτικό στα public 120 ευρώ το οποίο προσπαθώ είτε να πουλήσω είτε αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι από εκεί να το ανταλλάξουμε (https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1165418-πιστωτικο-120euro-στα-public-δωροεπιταγή/)... Υπάρχει κανείς που μπορεί να κάνει το καλό και να ... το ρίξει στο γιαλό???!?!?!? :( :)

βάλτο στις αγγελίες αλλά πούλα το πιστωτικό πιο φτηνό, κάνα κατοστάρικο πχ

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Δεν μπορώ να δω τι πουλάει για κάποιον λόγο. Μου λέει ότι δεν έχει αντικείμενα προς πώληση!

Κάποιο αλλο?

Μπορει να εκλεισε

Δεν ξερω καποιο αλλο

Δημοσ.

έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό για κουρευτική μηχανή;

την θέλω και για κούρεμα, αλλά αν ήταν κάποια που θα είχε χαμηλές σκάλες για τριμάρισμα των γενιών ακόμα καλύτερα

2-3 που έχω πάρει και στο παρελθόν συνήθως δεν βολεύουν για το τριμάρισμα γιατί χωρίς αντάπτορα τα κάνει πολύ κοντά και οι αντάπτορες που έχουν δεν βολεύουν για γένια αλλά μόνο για μαλλιά 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alfeios είπε

Μπορει να εκλεισε

Δεν ξερω καποιο αλλο

Αγόρασα πραγματικά τα πιο φθηνά από skroutz 2 μαύρα και από ένα σε κυανό, μαντζεντα, κίτρινο. Όλα για 18€ μαζί με τα μεταφορικά την ώρα που το ένα μαύρο συμβατο σε συνοικιακο μαγαζί έχει 7€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ekkli said:

1 hour ago, ekkli said:

Το έβαλα αλλά δεν βλέπω να το θέλει κανείς.... :*(

Επεξ/σία από stratosmgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stratosmgr είπε

Το έβαλα αλλά δεν βλέπω να το θέλει κανείς.... :*(

Αν και δεν ζήτησες τη γνώμη μας, εγώ θα το πω γιατί νιώθω πως αυτό είναι το σωστό.

Ίσως θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, αν τα τελευταία λεφτά που (δεν) έχεις θες να τα ξοδέψεις σε ένα κινητό...

Επεξ/σία από andreasece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, andreasece said:

Αν και δεν ζήτησες τη γνώμη μας, εγώ θα το πω γιατί νιώθω πως αυτό είναι το σωστό.

Ίσως θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, αν τα τελευταία λεφτά που (δεν) έχεις θες να τα ξοδέψεις σε ένα κινητό...

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν είμαι 15 χρόνων... Προφανώς κ δεν θα πεινάσω για ένα κινητό...

Επεξ/σία από stratosmgr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stratosmgr είπε

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν είμαι 15 χρόνων... Προφανώς κ δεν θα πεινάσω για ένα κινητό...

Οκ, χαίρομαι!

Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να το πω έτσι όπως το έθεσες

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Θα ήθελα να είναι χαμηλής ή καθόλου ακτινοβολίας. Υπάρχει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, freemind11 είπε

έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό για κουρευτική μηχανή;

την θέλω και για κούρεμα, αλλά αν ήταν κάποια που θα είχε χαμηλές σκάλες για τριμάρισμα των γενιών ακόμα καλύτερα

2-3 που έχω πάρει και στο παρελθόν συνήθως δεν βολεύουν για το τριμάρισμα γιατί χωρίς αντάπτορα τα κάνει πολύ κοντά και οι αντάπτορες που έχουν δεν βολεύουν για γένια αλλά μόνο για μαλλιά 

https://mouratoglou.gr/index.php/catalog/product/view/id/6059/s/74293/

https://mercato.gr/andrikes-koureutikes-mixanes/697-wahl-79524-810-chrome-pro-deluxe.html

3 ώρες πριν, tsoutsoudis είπε

Καλησπέρα. 

Ψάχνω για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Θα ήθελα να είναι χαμηλής ή καθόλου ακτινοβολίας. Υπάρχει? 

Panasonic KX-TG6811

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

για εκτός τεχνολογίας που αναζητώ κάτι λογικά εδώ το αναρτούμε....(αν οχι ας μεταφερθει εκτός του νήματος...)

Ψάχνω για ένα καρφωτικό αέρα (https://www.skroutz.gr/c/2249/Karfotika-Aeros.html)

Έχουμε κάτι να προτείνουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsoutsoudis είπε

Καλησπέρα. 

Υποχρεωτικα (χαμηλή ή καθόλου ακτινοβολία ) θα πας σε τηλεφωνο με Bluethooth τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα .
Οπως ειπωθηκε ειναι το PANASONIC DECT KX-TG8611 και τα  Motorola S2201, AEG Voxtel D550BT , και τα gigaset

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνω ένα Smartwatch, το οποίο να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Απαραίτητα:

-) Να έχει Android Wear 2.

-) Να μπορεί να μπει στο νερό.

Προαιρετικά:

-) Να έχει σχετικά καλή μπαταρία.

-) Να είναι σχετικά εμφανίσιμο.

-) Να είναι εύκολη η αλλαγή σε λουράκια.

Δε με καίει αλλά δε θα με χαλούσε:

-) Να παίρνει κάρτα SIM.

-) Να μπορεί να παίξει και μουσική μέσω Bluetooth ακουστικών. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, fytotech είπε

Λοιπόν, ψάχνω ένα Smartwatch, το οποίο να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Απαραίτητα:

-) Να έχει Android Wear 2.

-) Να μπορεί να μπει στο νερό.

Προαιρετικά:

-) Να έχει σχετικά καλή μπαταρία.

-) Να είναι σχετικά εμφανίσιμο.

-) Να είναι εύκολη η αλλαγή σε λουράκια.

Δε με καίει αλλά δε θα με χαλούσε:

-) Να παίρνει κάρτα SIM.

-) Να μπορεί να παίξει και μουσική μέσω Bluetooth ακουστικών. 

Βudget?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...