Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα, ψαχνω για αγορα κουζινας και εχω δει την Zanussi ZCV65050WA που φαινεται πολυ τιμια με μεγαλο χωρο,την εχει κανεις να δωσει feedback? 

το budget ειναι μεχρι τα 400 με μονη προυποθεση μονο απο θεσσαλονικη να ειναι το καταστημα... 

Επεξ/σία από sipiak1992
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, cool_ted είπε

Καλησπερα. Για ακουστικα bluetooth τι εχετε να προτεινετε? Απαραίτητη προυπόθεση να μην μπαινουν ολοκληρα στο αυτή (όπως είναι η συντρηπτική πλειοψηφία που πουλούνται). Θελω να έχουν την αίσθηση στο αυτί όπως τα ακουστικά του iphone. Το budget μου ειναι μεχρι κανα 40αρι ευρω. 

https://www.amazon.de/Bluetooth-Kopfhörer-eingebauten-HD-Mikrofon-Smartphone-headset/dp/B079BKK2XY/ref=sr_1_57_sspa?ie=UTF8&qid=1526808652&sr=8-57-spons&keywords=bluetooth%2Bairpods&refinements=p_72%3A419117031&th=1

1 ώρα πριν, sipiak1992 είπε

καλημερα, ψαχνω για αγορα κουζινας και εχω δει την Zanussi ZCV65050WA που φαινεται πολυ τιμια με μεγαλο χωρο,την εχει κανεις να δωσει feedback? 

το budget ειναι μεχρι τα 400 με μονη προυποθεση μονο απο θεσσαλονικη να ειναι το καταστημα... 

https://www.e-theodoulidis.gr/προιόν/fsm-67010gw/

57 λεπτά πριν, blueaegean είπε

Ψάχνω για ταξί tablet 7 ή 8 ιντσών με 4g και μεγάλη μπαταρία, αγορά και από εξωτερικό, να μην ξεπερνα τα €100

Δεν υπάρχει...

1 ώρα πριν, sipiak1992 είπε

Έχοντας διαφορετικό μοντέλο της Zanussi περισσότερο από 4 χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με μέτριας συχνότητας χρήση. Οι κεραμικές εστίες σε πολλά από τα μοντέλα της έρχονται πλέον από τη γερμανία (και την AEG). Ο φούρνος είναι ΟΚ στο ψήσιμο, και θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στις οδηγίες για να φεύγουν οι υδρατμοί ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες φθοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζητηση φραπεδιερας ρευματος γιατι η παλια παρεδωσε πνευμα .
Αμα εχει και μακρυ αναδευτηρα ακομα πιο καλα , γιατι οι πιο πολλες εχουν κοντο
Εχω δει των vicko με 14€ 100w 
Καθως και την  Hobby BM-209W  130w 16€   

παιζει κατι αλλο πιο καλο ? τις εχει δοκιμασει κανεις αυτες ?

Επεξ/σία από villasg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, blueaegean είπε

τι εναλλακτικές έχουμε zacharis;

https://www.banggood.com/Original-Box-Binai-Mini8HD-4G-MTK6735-Quad-Core-8-Inch-Android-6_0-Phablet-Tablet-p-1133656.html?rmmds=search&ID=46149&cur_warehouse=CN, αποστολή  με Priority Direct Mail

1 ώρα πριν, villasg είπε

Αναζητηση φραπεδιερας ρευματος γιατι η παλια περδωσε πνευμα .
Εχω δει των vicko με 14€ 100w  παιζει κατι αλλο πιο καλο ? την εχει δοκιμασει κανεις αυτην ?

https://www.electrostudio.gr/product/19543/hobby-frapiera-bm-209c-inox-

Επεξ/σία από zacharis1955

ψάχνω για over ear bluetooth ακουστικά με active noise cancellation.

φαβορί είναι τα Sennheiser HD 4.50 BTNC, αλλά ρωτάω εδώ μήπως έχετε να προτείνετε εναλλακτική σε χαμηλότερη τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NaGR είπε

ψάχνω για over ear bluetooth ακουστικά με active noise cancellation.

φαβορί είναι τα Sennheiser HD 4.50 BTNC, αλλά ρωτάω εδώ μήπως έχετε να προτείνετε εναλλακτική σε χαμηλότερη τιμή

https://www.amazon.de/Mixcder-E7-eingebautes-Rauschunterdrückung-Akkulaufzeit-Schwarz/dp/B077TRXYCN/ref=sr_1_sc_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1526837115&sr=1-1-spell&keywords=Mix+Cder+E7+Noise+Cancelling+Bluetooth+Headphones

https://www.amazon.de/TaoTronics-Cancelling-Bluetooth-Rauschunterdr¨¹ckung-eingebautes-Schwarz/dp/B074TZ8NNL/ref=sr_1_3?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1526837009&sr=1-3&keywords=TaoTronics+Noise+Cancelling+Bluetooth+Headphones&dpID=41OMSQNJNKL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, karatzes είπε

Ρώτα οποιοδήποτε Έλληνα πιθανά γνωρίζεις και θα σου εξηγήσει...

Άσε εξηγώ εγώ που είμαι Έλληνας.

Μια χαρά είναι τα beko έχω πάρει πλυντήριο και 5 χρόνια έχει βγει πολύ καλό. Vfm.

Επεξ/σία από andreasece
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, karatzes είπε

Ρώτα οποιοδήποτε Έλληνα πιθανά γνωρίζεις και θα σου εξηγήσει...

Οι Ελληνες των forums αυτού του τύπου -τουλάχιστον στην μεγάλη πλειοψηφία τους- δεν ασχολούνται  με το made in των προϊόντων που πραγματεύονται αλλά με τα χαρακτηριστικά τους, την ποιότητα κατασκευής τους, το  after sale support τους, την τιμή τους εν σχέσει με τα προηγούμενα κλπ, τώρα για -πολιτικές- ιστορίες συνομωσιών με Ελληνες vs ότι θέλεις υπάρχουν άλλα internet forums πολύ πιο κατάλληλα για να εκφράσει κάποιος τις εθνικές υπερηφάνειες του, τα πιστεύω του εν σχέσει με τέτοια θέματα κλπ. κλπ...

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Οι Ελληνες των forums αυτού του τύπου -τουλάχιστον στην μεγάλη πλειοψηφία τους- δεν ασχολούνται  με το made in των προϊόντων που πραγματεύονται αλλά με τα χαρακτηριστικά τους, την ποιότητα κατασκευής τους, το  after sale support τους, την τιμή τους εν σχέσει με τα προηγούμενα κλπ, τώρα για -πολιτικές- ιστορίες συνομωσιών με Ελληνες vs ότι θέλεις υπάρχουν άλλα internet forums πολύ πιο κατάλληλα για να εκφράσει κάποιος τις εθνικές υπερηφάνειες του, τα πιστεύω του εν σχέσει με τέτοια θέματα κλπ. κλπ...

Οι Έλληνες των forums αυτού του τύπου -τουλάχιστον όσοι κατοικούν στην Bόρεια Ελλάδα- έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, μποϋκοτάζ κατά καταναλωτικών προϊόντων από κάποια συγκεκριμένη χώρα. Οπότε η τόπος προέλευσης-κατασκευής ενός προϊόντος είναι -για κάποιους από εμάς- βασικό ποιοτικό κριτήριο επιλογής. Τώρα αν αυτά εσύ τα θεωρείς απλά ιστορίες συνωμοσίας ή απλή έκφραση εθνικής υπερηφάνειας, άσε τους Έλληνες -τουλάχιστον αυτούς που κατοικούν στην Ελλάδα- να γνωρίζουν καλύτερα....

Επεξ/σία από karatzes
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...