pokaxonontas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Χμμμμ ......... Αλλιώς ; Την Samsung ή την Sony που σου έστειλα ...;;;
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παλι σε samsung θα πηγαινα αλλα σκεψου αυτο που σου ειπα για την f6100 γιατι πραγματικα αξιζει. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx quote removed...
pokaxonontas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά το σκέφτομαι γιατι πριν λίγο είδα ότι ειναι και 3D οπότε με έβαλες σε σκέψεις ..!! :-/ ... Ευχαριστώ πολυ φίλε , να είσαι καλα !
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγινε φιλε μου καλες θεασεις σε οτι κι αν επιλεξεις. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από matrixxx quote removed...
xouzel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα !! Ψάχνω δοκιμασμένο site για αγορά original (προφανώς) αρωμάτων, κατά προτίμηση από Ευρώπη για το φόβο τελωνείου και φυσικά σε τιμές καλύτερες από τις Ελληνικές. Ευχαριστώ !!
mertaghon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε χουζελ υπαρχουν καποια σαιτ που σε οσους αγοραζουν καποια πακετα προθοντων κανουν σοβαρες! εκπτωσεις. ετσι πολλοι παιρνουν αυτα τα πακετα κ τα μεταπωλουν ελλαδα,π.χ. στο ρικαρντο πολλοι το κανουν αυτο. ετσι κανει κ μια φιλη μου. απο αυτην παιρνω αρωματα για μενα κ για δωρα για κοπελες.. (εννοειται δεν εχει παντα οτι θελω αλλα εχει καμποσα.) δεν ξερω τα σαιτ της δυστυχως αλλα οτι πληροφορια ειχα την μοιραστηκα,χε 1
default Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα δεί στα Leroy Merlin. Μιλησα με τα Leroy Merlin Θεσ/νικης αλλα δυστυχως... ντεν εχουν. Αναρωτιεμαι μηπως ειναι το σπανιοτερο αγαθο στην Ελλαδα σημερα!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω για 2 ποντικια ασυρματα, εχετε να προτείνετε κατι; Χρηση, γραφειου, internet, word, excell.
Captain Nemo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλησα με τα Leroy Merlin Θεσ/νικης αλλα δυστυχως... ντεν εχουν. Αναρωτιεμαι μηπως ειναι το σπανιοτερο αγαθο στην Ελλαδα σημερα! Εγώ το είχα δεί στο καταστημα του Μοσχάτου. Ψάχνω για 2 ποντικια ασυρματα, εχετε να προτείνετε κατι; Χρηση, γραφειου, internet, word, excell. Για φορητό ή για σταθερό με μπλέ δόντι ή χωρίς ;
fonzi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται με τα κουπόνια του Κωτσόβολου; Θέλω να αγοράσω ένα είδος που γράφει 15% κουπόνι. Που θα βρω τέτοιο κουπόνι;
maxdore217 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ντε και εγώ την ίδια απορία έχω. Έχουν βάλει προϊόντα με κουπόνι και δεν παίζει να το βρεις ούτε σε site του είδους αυτού ( κουπονάδικα -προσφορές ).
skar1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω για δωματιο για φιλοξενουμενο ενα κρεβατι μονο με στρωμα οσο πιο φθηνο γινεται. Ειχα δει σε συνοικιακο στο Βυρωνα με 120€ με μεταλλικο κρεβατι και το απλο στρωμα του μορφεα. Κατι αλλο να προτεινεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το είχα δεί στο καταστημα του Μοσχάτου. Για φορητό ή για σταθερό με μπλέ δόντι ή χωρίς ; Για φορητό, αλλά για φορητό που το δουλεύεις ώρες...κοινώς δεν θέλω τα ποντικακια...θέλω κανονικο μεγεθος...
Poincareγρ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω ακουστικά για το mp3 μου. (ψείρες) Μέχρι 10€. Έψαξα στο σκρουτζ αλλά δεν ξέρω ποιο απ'ολα αυτά είναι αξιόπιστο. Ξέρετε κάποια αξιόλογα να μου προτείνετε?
spook Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω για ενισχυτή για τα ηχεία μου Heco victa 200 καθώς ο προηγούμενος μας άφησε χρόνους και τώρα τα έχω και κάθονται. Θα ήθελα κατι σχετικά οικονομικό. Αν θυμάμαι καλά τον "παλιό" ενισχυτή τον πήρα κοντά στα 150. Και 100 να υπάρχει κάποιος που κάνει δουλειά θα τον προτιμήσω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ορίστε και ένα link για τα ηχεία getitnow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα