111111 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 ψάχνω φιαλίδια για το γκαζάκι ΖΕΥΣ https://www.zecogas.gr/products/product-7 και δεν βρίσκω πουθενά. Ξέρει κανείς εάν ταιριάζουν αυτά που έχουν τα litl; Και τα ΖΕΥΣ και του litl έχουν βιδωτό σπύρωμα (τα el greco π.χ. μπαίνουν κουμπωτά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Spt92 είπε Συγκεκριμένα για τύπου ματ μαυρο ή carbon texture.. πως ειναι αυτα που βαζουν σε αμαξι πχ.. Θέλω να "ντύσω" ένα ξυλινο κουτι PC.. Να προσέξεις στην εφαρμογή του εάν έχεις σαγρε επιφάνειες κ γενικά τυχόν ατέλειες.θα "γράφουν" όλα με το αυτοκόλλητο. Θέλει καλή προεργασία το ξύλο.Μηπως απλά να το έβαφες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, makfil είπε Αυτή η μέθοδος εξαφανίστηκε σήμερα το απόγευμα από όλα τα είδη. Υπομονή να δούμε τι συμβαίνει. Οχ. Το καλό που τους θέλω να ξαναεμφανιστεί. Ήταν η μόνη σίγουρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω για beardtrimmer μέχρι 40Ε περίπου. Υπάρχει κάτι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, LosV είπε Ψάχνω για beardtrimmer μέχρι 40Ε περίπου. Υπάρχει κάτι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ.. έχω μια babillys εδώ και πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος αλλά την είχα πάρει απο το amazon Αγγλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπερα παιδια . Ψαχνω για ryzen 1600 αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω καπου, κατω απο την τιμη του σκρουτζ (188 ευρω ) . Δεν ξερω αν υπαρχει βεβαια και καποιο αλλο φορουμ κλπ για μεταχει επεξεργαστες κλπ . Γιατι εδω δεν πουλανε τον 1600 με τιποταααα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, ψαχνω για καρεκλα γραφειου-gaming με budget στα 100 ευρω πανω κατω, εχω δει αυτες απο homemarkt αλλα δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζουν τα λεφτα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Παίζει πουθενά καμία προσφορά για NesCafe ;;; (αθηναϊκό S/M) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Παίζει πουθενά καμία προσφορά για NesCafe ;;; (αθηναϊκό S/M) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχνω για μαρκαδορο που να μπορει να γραφει σε επιφανειες με υγρασια και πολυ σκονη. Τους χρειαζομαστε στην δουλειά. Αγοραζουμε απο βιβλιοπωλεια αλλα δεν αντεχουν μια βδομαδα και τους πεταμε. Η χρήση ειναι για μαρκαρισμα προιοντων (ξυλο) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από p_under Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω ένα φουρνακι έχω φούρνο μεγάλο άπλα για μικρά πράγματα πιατάκια πιτσες... καμια πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) bloutooth για ανοιχτή ακρόαση αυτοκινήτου, που να συνδέεται με το ηχοσύστημα με καλή και σωστή λειτουργία? να έχει εξωτερικό μικρόφωνο, γιατί όχι? Δεν θέλω αυτά που κάνουν χρήση κάποιας συχνότητας των fm. Κάποιο που να καλωδιώνεται ίσως? Budget χαμηλό, μην μου δείξετε τίποτα σε parrot..!! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από cmour79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, p_under είπε Ψαχνω για μαρκαδορο που να μπορει να γραφει σε επιφανειες με υγρασια και πολυ σκονη. Τους χρειαζομαστε στην δουλειά. Αγοραζουμε απο βιβλιοπωλεια αλλα δεν αντεχουν μια βδομαδα και τους πεταμε. Η χρήση ειναι για μαρκαρισμα προιοντων (ξυλο) Γιατί δε χρησιμοποιείται μολύβια; Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και ειδικά μολύβια για ξυλουργούς με φαρδιές μύτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, p_under είπε Ψαχνω για μαρκαδορο που να μπορει να γραφει σε επιφανειες με υγρασια και πολυ σκονη. Τους χρειαζομαστε στην δουλειά. Αγοραζουμε απο βιβλιοπωλεια αλλα δεν αντεχουν μια βδομαδα και τους πεταμε. Η χρήση ειναι για μαρκαρισμα προιοντων (ξυλο) Κιμωλία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxidiotisgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω για βάση για laptop που να κάνει ψύξει και όχι πολύ θόρυβο και μέγεθος 15, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα