villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω για καρτα γραφικων Gigabyte gtx 1060 3gb windforce oc Εδω ειναι αδελφακι με το eshop αλλα την εχει πολυ φτηνοτερα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πια οδοντοβουρτσα oral b προτεινετε καταρχην και δευτερον εαν εχετε υποψη σας καποια προσφορα; thanx Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για φραπεδιά επιτραπέζια καλης ποιοτητας έως 40 ευρο,... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από barimagas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpaceMarineGG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω ryzen 5 1400/1500x/1600 Η ryzen 7 σε πολυ καλη τιμη και καρτα γραφικων gtx 1050 ti/rx 570 για αμεση αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, kargo130 είπε Καλησπερα, πια οδοντοβουρτσα oral b προτεινετε καταρχην και δευτερον εαν εχετε υποψη σας καποια προσφορα; thanx Δες εδώ. Για προσφορές δε ξέρω. Κοίτα και πότε θα βγάλει προσφορά το Amazon. Ίσως σε συμφέρει παρά τα ταχυδρομικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, s2117 είπε Καλησπέρα, εγώ ψάχνω να φτιάξω τράπουλες με εκτύπωση στο πίσω μέρος των φύλλων, για να κάνουμε την πλακίτσα μας Είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια από το Spam. Report me, όταν είχε ένα promotion που ερχόταν τσάμπα, με 1$. Αυτό δεν παίζει πια, οπότε από το συγκεκριμένο site βγαίνει περίπου 20$ οι 2 τράπουλες. Έχετε κάποια εναλλακτική υπόψιν σας? Καλησπέρα. Ποιό είναι το site στο οποίο αναφέρεσαι ? Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Βρήκα διάφορα σε "απίστευτες" τιμές και το λογικότερο μοιάζει αυτό: http://3klik.gr/Products/PlayingCards_PP.aspx Έχεις κάτι άλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, azografos είπε Καλησπέρα. Ποιό είναι το site στο οποίο αναφέρεσαι ? Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Βρήκα διάφορα σε "απίστευτες" τιμές και το λογικότερο μοιάζει αυτό: http://3klik.gr/Products/PlayingCards_PP.aspx Έχεις κάτι άλλο ? arts cow είναι αυτό που λέω εγώ. Δεν ξέρω γιατί μου τροποιήθηκε έτσι το μήνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, s2117 είπε arts cow είναι αυτό που λέω εγώ. Δεν ξέρω γιατί μου τροποιήθηκε έτσι το μήνυμα... Σ' ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω με το 3klik που μάλλον είναι το φθηνότερο, θα δω και αυτό και θα προχωρήσω. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από azografos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost ₩ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στα παιδιά....ψάχνω rx 580 η Asus η gigabyte μέχρι 300 ευρώ για τα 4 g.και ως 350 για τα 8g.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, barimagas είπε Ψάχνω για φραπεδιά επιτραπέζια καλης ποιοτητας έως 40 ευρο,... Απλα το ειδα στο newsletter και ειπα να το βαλω εδω.Δεν ξερω αμα ειναι καλη. https://www.you.gr/mikrosyskeves-eidh-spitiou/kafes-proino/mixer-frape/mixer-frape-singer-sdm100ch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, barimagas είπε Ψάχνω για φραπεδιά επιτραπέζια καλης ποιοτητας έως 40 ευρο,... Hobby BM-209 Izzy LSM-109 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kargo130 είπε Καλησπερα, πια οδοντοβουρτσα oral b προτεινετε καταρχην και δευτερον εαν εχετε υποψη σας καποια προσφορα; thanx Oral-B Pro 600 Oral-B Pro 750 Oral-B Pro 1000 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyMant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά Σκέφτομαι να πάρω ένα iPod touch το τελευταίο θα προτιμούσα... έχετε υπόψην από που? Μεταχειρισμένο η και καινούργιο... από public που κοίταξα το έχει 275 και σκρουτζ 235 αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα,ύστερα από 3 έτη το πολυμηχάνημα Canon 5650 που είχα,έβγαλε error B203 και καπούτ... Ψάχνω για πολυμηχάνημα λοιπόν,η χρήση που κάνω είναι ελάχιστη,περίπου δέκα σελίδες το μήνα,κείμενο κυρίως,να έχει WiFi γιατί εξυπηρετεί να μην το έχω δίπλα στο PC, και να έχει λογικό κόστος αυθεντικών αναλωσίμων ή να μπορεί να δεχτεί συμβατά χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Και εμενα με ιδια χρηση που με αφησε ο Canon με Β200 error πηγα και πηρα τον Descjet 3630 που τον πετυχα σε προσφορα στα 40€ . Κατι τετοιο δες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα