Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ψαχνω για φορτιστη για το Nokia 1616 

Πώς θα τον αναζητησω για να βρω εναν συμβατο ;

Πρέπει να είναι ο Nokia AC-3X. Κάνε ένα ψάξιμο σε ebay/amazon γιατί με μια σύντομη αναζήτηση δε φαίνεται κάτι σε Ελλάδα/Σκρουτζ.

• Like 1
  • Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ο κοινως φορτιστής των παλιών νοκια με το ψιλο καρφί δεν είναι;

Οχι. Δεν ειναι με το πολυ ψιλο καρφι. Εχω δυο τετοιους. Ειναι με πιο χοντρο καρφακι

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Οχι. Δεν ειναι με το πολυ ψιλο καρφι. Εχω δυο τετοιους. Ειναι με πιο χοντρο καρφακι

Με κάτι τέτοιο δε θα έκανες τη δουλειά σου; 

61YfngXawiL._SX425_.jpg.6a4263aba5e9aaa7bdab6caafd757815.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aklostr είπε

Με κάτι τέτοιο δε θα έκανες τη δουλειά σου; 

Απόκρυψη περιεχομένων

61YfngXawiL._SX425_.jpg.6a4263aba5e9aaa7bdab6caafd757815.jpg

Πιστευω ναι

Οπτικα, οπως το βλεπω δειχνει να ειναι το Nokia 3,5

Η άλλη ακρη ειναι usb ή micro usb ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, alfeios είπε

Ψαχνω για φορτιστη για το Nokia 1616 

Πώς θα τον αναζητησω για να βρω εναν συμβατο ;

https://www.ebay.com/itm/Genuine-AC-3E-EU-Wall-Charger-Adapter-For-Nokia-E63-E71-5230-6500-N95-N8-1200/222447254532?hash=item33cae3bc04:g:bn4AAOSwVGFZsDHx

https://www.ebay.com/itm/NEW-DC-Power-USB-Cable-NOKIA-1200-1202-1203-1208-1209-1616-1650-1661-1662-1800/252783328947?hash=item3adb0f7eb3:g:sQAAAOxyB0VRwQQ3 

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψαχνω samsung η lg 4κ 48-55 ιντσες τηλεοραση γυρω στα 400 ευρω λετε να γινει καμια προσφορα  πουθενα τωρα με τις εκπτωσεις η μπα?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Nik18 είπε

Ψαχνω samsung η lg 4κ 48-55 ιντσες τηλεοραση γυρω στα 400 ευρω λετε να γινει καμια προσφορα  πουθενα τωρα με τις εκπτωσεις η μπα?

Μπα...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Το καλοκαίρι που έκλεισα για Σκιάθο η τιμή για πουλμαν-πλοιο-διαμονη ήταν περίπου 25% φθηνότερα από το να έκλεινα μόνος μου κτελ πλοίο και από booking. + ότι από το ταξιδιωτικό μέχρι να φτάσω στο δωμάτιο είχα πλήρη καθοδήγηση (μέχρι και στο νησί μας περίμενε άνθρωπος να μας πάει στο δωμάτιο, όπου μας έδωσε εκπτωτικά κουπόνια κλπ) 

Ίσως με airbnb έβγαινε φθηνότερα αλλά ήμασταν μόνο 3 άτομα και δεν συμφέρε. 

Τέλος πάντων, ίσως έτυχε η ίσως δεν το είχα ψάξει εγώ καλά. Ευχαριστώ!

Φιλε σιγουρα ετυχε.

Επισης αναφερεις ακτοπλοικα στα οποια υπαρχει ανελαστικοτητα τιμων.

Στα αεροπορικα εξωτερικου κυριως (ευρωπη) ισχυει το αναποδο. Αρκει να προγραμματισεις απο πολυ νωρις και να εχεις ελαστικοτητα στις ημερομηνιες.

Αν δεν ισχυουν αυτα, τπτε ναι πηγαινε σε τουριστικο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Χρονιά.

Ψάχνω μια τηλεόραση από 43'' έως 49'' σε προσιτή τιμή και έχω εστιάσει σε δυο μοντέλα (LG 49UJ634V και SAMSUNG UE43MU6122). Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ως προς τα χαρακτηριστικά γιατί είμαι ψιλοάσχετος (έως πολύ θα έλεγα);

Βέβαια, οποιαδήποτε πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ ψάχνω να φτιάξω τράπουλες με εκτύπωση στο πίσω μέρος των φύλλων, για να κάνουμε την πλακίτσα μας :)

Είχα φτιάξει πριν αρκετά χρόνια από το Spam. Report me, όταν είχε ένα promotion που ερχόταν τσάμπα, με 1$. Αυτό δεν παίζει πια, οπότε από το συγκεκριμένο site βγαίνει περίπου 20$ οι 2 τράπουλες. Έχετε κάποια εναλλακτική υπόψιν σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...