vlas2000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω για dashcam για το αυτοκίνητο . Είδα ότι το geekbuying έχει την yi 2k στην ευρωπαική αποθήκη 55 ευρώ https://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock---International-Edition--Xiaomi-Yi-Smart-Car-DVR-1080P-60FPS-165-Degree-WiFi-Built-in-240mAh-Battery-Support-Android---IOS---Grey-366201.html . Μήπως γνωρίζει κάποιος καλύτερη τιμή ή άλλη ανταγωνιστική κάμερα σε καλύτερη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω για σύστημα σιδερώματος σαν αυτό: https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/ironing/iron-systems/101817-singer-sg70. Ποσό μέχρι 50 €. Αξίζει κάτι τέτοιο σε αυτό το μπάτζετ ή να πάω σε κλασικό ατμοσίδερο; Άλλες προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ψάχνω ποιοτικό ups για να προστατέψει ένα κλασικό PC με 22άρα οθόνη, χωρίς θηριώδη vga ή κάποιο άλλο extreme part + 3 external hdd's. Κάπου είδα εδώ μέσα να προτείνει κάποιος αυτό. Υπάρχει αντίλογος ή κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrPanosR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Deathmace είπε Αν υπάρχει πρόταση (ναν υπάρχει και ιδία εμπειρία ακόμα καλύτερα) για πλυντήριο - στεγνωτήριο θα με ενδιέφερε κι εμένα. Διαβάζω reviews στον τσιγκούνη αλλά ακόμα δεν μπορώ αν βγάλω άκρη. Πολλοί αναφέρουν περίεργη μυρωδια καμμένου στα ρούχα, αναντιστοιχίες χρόνου στο στέγνωμα σε σχέση με το manual (και διάφορα άλλα μεινοκτήματα) σε μοντέλα μέχρι και 550-600. Αν αξίζει ανεβαίνει κι άλλο το budget. Από το 2008(!) έχω ένα Indesit (7kgr πλύση/5kgr στέγνωμα κ 1400στρ/‘) της τάξης των 300€ (ναι). Πλένει στεγνώνει άψογα. Κάνει μέτριο θόρυβο (έχω δει κ το αθόρυβο Whirlpool!! στην πράξη). Τότε ήταν πρόταση του πωλητή του Μητσόβολου κ βγήκε αληθινός: ότι έχει πωλήσει πολλά κομμάτια χωρίς να έχει επιστρέψει κάποιο για επισκευή/αλλαγή. Ήταν μια πολυτέλεια σε φοιτητικό σπίτι χωρίς μπαλκόνι, η οποία με τα χρόνια έγινε ανάγκη (ιδίως τώρα με την αιθαλομίχλη/τζακόβρωμα της Αθήνας). Αυτού του τύπου τα στεγνωτήρια δεν βγάζουν χνούδι/δεν έχουν κάδο. Η αρχική σκέψη τότε ήταν ότι αν χαλάσει εκτός εγγύησης θα πεταχτεί κ θα αντικατασταθεί γιατί θα έχει βγάλει την μικρή αξία του... αλλά το μόνο που χρειάστηκε είναι ένας καθαρισμός της τρόμπας νερού (τσιμπηδάκι μαλλιών) πριν το περασμένο καλοκαίρι... Λίγο που κοίταξα στον Τζιγκούνη είδα αρκετά μοντέλα στα 400€ (εκθεσιακό στα 320€). Δεν είμαι σπίτι να γράψω το μοντέλο. Πιστεύω ότι η σχέση τιμής αγοράς/βάρους πλύσης/ ύπαρξης στεγνωτηρίου τουλάχιστον για τα χρόνια της εγγύησης δεν επιτρέπει να το προσπεράσει κάποιος (χωρίς να το σκεφτεί τουλάχιστον). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα ! Ψάχνω κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο για ταξίδι εκτός Ελλάδας. Από ότι έχω καταλάβει γενικά συμφέρει να κλείνεις από ταξιδιωτικά γραφεία (διαψευστε με αν κάνω λάθος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, vjshadow είπε Ψάχνω για σύστημα σιδερώματος σαν αυτό: https://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/ironing/iron-systems/101817-singer-sg70. Ποσό μέχρι 50 €. Αξίζει κάτι τέτοιο σε αυτό το μπάτζετ ή να πάω σε κλασικό ατμοσίδερο; Άλλες προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ! http://www.electrostudio.gr/product/13675/juro-pro-tima-sideromatos-maxbar- http://www.electrostar.gr/Mikrosuskeues/Suskeues_Sideromatos/Gennetries_Atmou_Sideromatos/STIROPLUS_SP_1011_SUSKEUE_SIDEROMATOS_Eos_4_atokes_doseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moshelas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω για tablet 8" μεχρι 100€. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineaste Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, turbat0s said: Ψάχνω ποιοτικό ups για να προστατέψει ένα κλασικό PC με 22άρα οθόνη, χωρίς θηριώδη vga ή κάποιο άλλο extreme part + 3 external hdd's. Κάπου είδα εδώ μέσα να προτείνει κάποιος αυτό. Υπάρχει αντίλογος ή κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής? Καλύτερα ένα APC, είναι πιο αξιόπιστα (δεν το λέω επειδή έχω ένα για πούλημα, δείτε reviews και κρίνετε) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από cineaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά θέλω να πάρω το pubg και μ είπανε στο cd keys το έχει 21 ευρώ είναι αξιόπιστο site; να βάλω άφοβα την mastercard μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineaste Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ναι μια χαρά είναι, από εκεί το έχω πάρει και εγώ. Μπες στο Facebook τους, έχει κωδικό για 5% έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Drake Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Οκ θενκς Μπορώ να το πάρω με paysafe; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε Καλησπέρα ! Ψάχνω κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο για ταξίδι εκτός Ελλάδας. Από ότι έχω καταλάβει γενικά συμφέρει να κλείνεις από ταξιδιωτικά γραφεία (διαψευστε με αν κάνω λάθος ) Φιλε αν εισαι νεαρος ξεχνα τα ταξιδιωτικα. Υπαρχουν πλεον τοσες επιλογες διαμονης(airbnb, booking κτλ) και πτησεων (ryan , easyjet,προσφορες εταιρειων) που πραγματικα δεν αξιζει με πρακτορειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, louben είπε Φιλε αν εισαι νεαρος ξεχνα τα ταξιδιωτικα. Υπαρχουν πλεον τοσες επιλογες διαμονης(airbnb, booking κτλ) και πτησεων (ryan , easyjet,προσφορες εταιρειων) που πραγματικα δεν αξιζει με πρακτορειο. Το καλοκαίρι που έκλεισα για Σκιάθο η τιμή για πουλμαν-πλοιο-διαμονη ήταν περίπου 25% φθηνότερα από το να έκλεινα μόνος μου κτελ πλοίο και από booking. + ότι από το ταξιδιωτικό μέχρι να φτάσω στο δωμάτιο είχα πλήρη καθοδήγηση (μέχρι και στο νησί μας περίμενε άνθρωπος να μας πάει στο δωμάτιο, όπου μας έδωσε εκπτωτικά κουπόνια κλπ) Ίσως με airbnb έβγαινε φθηνότερα αλλά ήμασταν μόνο 3 άτομα και δεν συμφέρε. Τέλος πάντων, ίσως έτυχε η ίσως δεν το είχα ψάξει εγώ καλά. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω για φορτιστη για το Nokia 1616 Πώς θα τον αναζητησω για να βρω εναν συμβατο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 6:53 ΜΜ, miltre είπε Καλησπέρα ψάχνω για την intel8265 ασύρματη κάρτα την οποία έβαλα σε μητρική desktop καλωδιακά μέχρι το backplate και κεραίες που θα βιδωνουν στο τελείωμα αυτων ρε παιδες μηπως γνωριζει κανεις πως λεγονται η τον τυπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα