Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψάχνω για μια ψηλή ξανθιά, σαν αυτή της φώτο.

Ευχαριστώ

attachicon.gif IMG_20171226_170901.JPG

Χρόνια Πολλά!!!

Aν ο ζάχαρης έχει απάντηση και σ' αυτό και σου τη βρει σε καλή τιμή πραγματικά του βγάζω το καπέλο.

Mercedes Club στη Γλυφαδα, στοιχίζουν όμως αρκετά...

Χρονιά πολλά σε όλους. Ψάχνω mp3 player για δεκατριαχρονο κοριτσάκι, ταβάνι 25 ευρώ.  Ευχαριστώ.

https://www.amazon.de/AGPTek-M20-Berührungsempfindlicher-Lossless-Schwarz/dp/B01G8HVUYI/ref=sr_1_1?rps=1&ie=UTF8&qid=1514337616&sr=8-1&keywords=mp3+player&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_76%3A419123031

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είμαι σε αναζήτηση και εγώ για αλυσίδες-χιονοκουβερτες για τα δικά μου ζαντολαστιχα (225-45-18) τι να πάρω;

Αξίζουν οι χιονοκουβερτες; Βλέπω τώρα τελευταία φοριούνται από πολλους και είναι αρκετά φθηνότερες σε σχέση με αλυσίδες.

Αξίζουν η θα μείνουμε για πάντα στα καλαβρυτα; :P

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Ψάχνω για σταθεροποιητή (stabilizer) για action cam ,  στον οποίο θα υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης κινητού τηλεφώνου!

Υπάρχει κάποια πρόταση από Ελλάδα ή εξωτερικό  σε τιμή κοντά στα 100 ευρώ (max 150)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επειδή είμαι σε αναζήτηση και εγώ για αλυσίδες-χιονοκουβερτες για τα δικά μου ζαντολαστιχα (225-45-18) τι να πάρω;

Αξίζουν οι χιονοκουβερτες; Βλέπω τώρα τελευταία φοριούνται από πολλους και είναι αρκετά φθηνότερες σε σχέση με αλυσίδες.

Οι χιονοκουβέρτες είναι ιδανικές για χιόνι. Αν πετύχετε ξερό πάγο το πιθανότερο είναι να σκιστούν σε χρόνο DT.

Εγώ στο δικό μου C4 (205/45/17) είχα αγοράσει από Autoplus τις Biathlon κοντά 300€, αλλά κουμπώνουν εύκολα, είναι ανθεκτικές και δεν καταλαβαίνουν το Χριστό τους είτε σε χιόνι, είτε σε πάγο, καθότι μετατρέπουν τα λάστιχα σε χιονολάστιχα με καρφιά. 

Προηγουμένως είχα σκάσει 80€ για αλυσίδες οι οποίες έσπασαν στην πρώτη ανάβαση στον Παρνασσό και μετά την ταλαιπωρία που έφαγα πήγα και τα ακούμπησα και ησύχασα.

Επιπλέον στο Μπόροβετς κινηθήκαμε με αυτοκίνητο φίλου που όταν χρειάστηκε φόρεσε Michelin Easy Grip και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους! Και αυτές όμως δεν ξέρω πόσο ανθεκτικές θα είναι σε πάγο και σε διάρκεια, ειδικά μετά από έντονη καταπόνηση.

• Like 1

Ψάχνοντας για ένα τρόπο να μεταφέρω τις παλιές κασέτες VHS στον υπολογιστή, είχα πάρει ένα usb converter approx grabberv6. Δούλευε οκ, αλλά μετά από ένα σημείο απλά σταμάτησε. Έβγαλα, έβαλα drivers, τζίφος και επειδή τράβηξα το διάολό μου έψαχνα κάτι καλύτερο.

Βρήκα το Diamond VC500. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου να το προμηθευτώ εντός Ελλάδας; Γιατί απ'έξω βλέπω τσιμπημένες τιμές μαζί με τα μεταφορικά. Ή αν έχετε κάτι αξιόπιστο σαν εναλλακτική να μου προτείνετε;

Ψάχνοντας για ένα τρόπο να μεταφέρω τις παλιές κασέτες VHS στον υπολογιστή, είχα πάρει ένα usb converter approx grabberv6. Δούλευε οκ, αλλά μετά από ένα σημείο απλά σταμάτησε. Έβγαλα, έβαλα drivers, τζίφος και επειδή τράβηξα το διάολό μου έψαχνα κάτι καλύτερο.

Βρήκα το Diamond VC500. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου να το προμηθευτώ εντός Ελλάδας; Γιατί απ'έξω βλέπω τσιμπημένες τιμές μαζί με τα μεταφορικά. Ή αν έχετε κάτι αξιόπιστο σαν εναλλακτική να μου προτείνετε;

https://www.amazon.de/Diamant-VC500-Adapterkabel-%C3%9Cberspielen-VHS-Videos-Win8/dp/B000VM60I8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514371485&sr=8-1&keywords=Diamond+VC500 / https://www.amazon.co.uk/Diamond-VC500-Touch-Capture-Device/dp/B000VM60I8 μόλις γίνει πάλι διαθέσιμο...

https://www.amazon.de/AVerMedia-C039-EZMaker-Videokonverter-Bearbeitung-Nachbearbeitung/dp/B01BWM9ZC8/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1514371905&sr=1-1&keywords=AVerMedia+EZMaker+7 / https://www.amazon.co.uk/AVerMedia-Preservation-Definition-Composite-compatible/dp/B01BWM9ZC8/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1514371979&sr=1-1-catcorr&keywords=AVerMedia+EZMaker+7

Καλησπέρα παίδες, μπορείτε να προτείνετε καμιά καλή ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης προσώπου για κοπέλα; Σε τέτοιο στυλ όπως της Veet (ή αν έχετε γνώμη για τη συγκεκριμένη, μιας και δεν έχει καλές κριτικές στο skroutz).

https://www.skroutz.gr/s/10209024/Veet-Sensitive-Precision-Beauty-Styler.html

Μπάτζετ μέχρι 30 ευρώ (και λίγο παραπάνω να ναι δε θα τα χαλάσουμε). Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Ψάχνω (Ελλάδα η EU Warehouse) για φθηνό 10αρι tablet με δυνατότητα 3g/4g. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για βιντεοκλήσεις.

Ευχαριστώ!

• Like 1

Τις χρησιμοποιώ κάθε χρόνο σχεδόν, τις έχω κάτι χρόνια και ακόμα αντέχουν. Είναι μια χαρά για νορμάλ συνθήκες, δεν πέτυχα περίπτωση να μη μπορέσω να βγω.

Έτσι κι αλλιώς όμως νομίζω ότι δεν μπαίνουν αλυσίδες κλασικές σε τέτοιες διαστάσεις.

• Like 1

Τις χρησιμοποιώ κάθε χρόνο σχεδόν, τις έχω κάτι χρόνια και ακόμα αντέχουν. Είναι μια χαρά για νορμάλ συνθήκες, δεν πέτυχα περίπτωση να μη μπορέσω να βγω.

Έτσι κι αλλιώς όμως νομίζω ότι δεν μπαίνουν αλυσίδες κλασικές σε τέτοιες διαστάσεις.

ναι οντως δεν χωρανε κιολας γιατι είμαι σχεδόν το λαστιχο στον θολο

μαλλον από αυριο παω να τσεκαρω από κοντα κανενα σετ να αγορασω,ελπιζω να βρω τιποτα καλο.

σε μαρκες να εχω καμια προτιμηση?

ψαχνω μια οσο πιο vfm γινεται ξυριστικη με  μεγαλες σκαλες (μοονο με ρευμα) την θελω για τα μουσια και μουστακι μονο --- οχι για κεφαλι και τετοια 

ευχαριστω πολυ παιδια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...