Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλυντήριο ρούχων 7kgr με μπάτζετ τα 250€, υπάρχει κάτι εκεί έξω;;

Για δώρο στη πεθερούλα μου το θέλω.. οπότε κανονίστε τι θα προτείνεται.. :-)

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για ups που να μπορεί να παράσχει αυτονομία 15λεπτου τουλάχιστον στις ακόλουθες συσκευές

- 24άρα οθόνη

- 4 x ext. HDD

- Android TV Box

- Modem/Router

- εκτυπωτή

- ασύρματο τηλέφωνο

- σύστημα Athlon 5400+, mb 780G, corsair 750w psu

Δυστυχώς πέφτει συχνά το ρεύμα και θα ήθελα κάτι αξιόπιστο στην "παρέμβαση" για τη προστασία των συσκευών

Δημοσ.

σαν τα Xiaomi κανενα!

...

Come on!

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Zacharis, γιατί όχι κάτι σε θερμοπομπο; Τι κίνδυνοι υπάρχουν; Καθαρά από ενδιαφέρον ρωτάω..

O θερμοπομπός καταναλώνει πολύ και τον φίλο τον ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση...

Πλυντήριο ρούχων 7kgr με μπάτζετ τα 250€, υπάρχει κάτι εκεί έξω;;

Για δώρο στη πεθερούλα μου το θέλω.. οπότε κανονίστε τι θα προτείνεται.. :-)

https://www.electroholic.gr/gr/oikiakes-siskeues/leukes-suskeues/plintiria-rouxon/waszan00002/pluntirio-rouxon-entoixizomeno-zanussi-zwf71240w-7kg-1200rpm-white

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Εγώ ψάχνω για drone με Firsf Person View, δηλαδή να στέλνει σήμα ότι δείχνει η κάμερα.

Καθαρά για πλάκα το θέλω, κυρίως μέσα στο σπίτι αλλά αν το βγάλω στον κήπο να μην το ψάχνω κιόλας.

Υπάρχει τπτ οικονομικό?

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους κ κυρίως σε όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες !

Αναζητώ 17αρι λάπτοπ fullhd matte antiglare , με επεξεργαστή επιπέδου i5, i7 ή αντίστοιχο ryzen, 8gb ram ή 16 ή τουλάχιστον δύο slots για να αναβαθμίζεται.

Χρήση sketchup, autocad 2d, ταινίες, ελαφρύ gaming, libreoffice κλπ.

Έχω δει τις αξιόλογες προτάσεις σε άλλα threads στο παρόν νήμα, αλλά είναι για 15αρι λάπτοπ .

Αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε 17αρι, αλλά ξεφεύγουν πολύ, αν βρεθεί κάτι σε προσφορά ας ποσταριστεί.

Fyi , παιδικό αρμόνιο που έψαχνα βρηκα στα παιχνιδάκια αλυσίδες. Πήρα ένα στα 40ευρω με βάση και μικρόφωνο! και usb player! Αλλα χάλια ποιότητα παιξίματος, τελικα στο γιο μου αρέσει η φάση της μουσικής,λυπήθηκα που δεν έδωσα 70ευρω για casio από eshop ή 110ευρω για yamaha από nakas.

Δημοσ.

Ψάχνω για ups που να μπορεί να παράσχει αυτονομία 15λεπτου τουλάχιστον στις ακόλουθες συσκευές

- 24άρα οθόνη

- 4 x ext. HDD

- Android TV Box

- Modem/Router

- εκτυπωτή

- ασύρματο τηλέφωνο

- σύστημα Athlon 5400+, mb 780G, corsair 750w psu

Δυστυχώς πέφτει συχνά το ρεύμα και θα ήθελα κάτι αξιόπιστο στην "παρέμβαση" για τη προστασία των συσκευών

Για πιο καλα κατσε και γραψε τα watt που τραβαει η καθε συσκευη ( κοιτα στο ταμπελακι στη υποδοχη ρευματος ή στους μετασχηματιστες ) .

προσθεσε τα ολα και βγαλε το συνολικο .

Προσθεσε 20% και πες μας ποσα ειναι να ξερουμε τι κοιταμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά σε όλους κ κυρίως σε όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες !

Αναζητώ 17αρι λάπτοπ fullhd matte antiglare , με επεξεργαστή επιπέδου i5, i7 ή αντίστοιχο ryzen, 8gb ram ή 16 ή τουλάχιστον δύο slots για να αναβαθμίζεται.

Χρήση sketchup, autocad 2d, ταινίες, ελαφρύ gaming, libreoffice κλπ.

Έχω δει τις αξιόλογες προτάσεις σε άλλα threads στο παρόν νήμα, αλλά είναι για 15αρι λάπτοπ .

Αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε 17αρι, αλλά ξεφεύγουν πολύ, αν βρεθεί κάτι σε προσφορά ας ποσταριστεί.

Fyi , παιδικό αρμόνιο που έψαχνα βρηκα στα παιχνιδάκια αλυσίδες. Πήρα ένα στα 40ευρω με βάση και μικρόφωνο! και usb player! Αλλα χάλια ποιότητα παιξίματος, τελικα στο γιο μου αρέσει η φάση της μουσικής,λυπήθηκα που δεν έδωσα 70ευρω για casio από eshop ή 110ευρω για yamaha από nakas.

http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/

P.S: To Elegance MQ-816 που σου έχω προτείνει είναι ιδανικό για μικρές ηλικίες, προπέρυσι είχαμε κάνει δώρο το προηγούμενο μοντέλο σε κοριτσάκι και το χρησιμοποιει ακόμα σε μουσικό γυμνάσιο...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Δεν φαίνεται από τη φωτό αν είναι ψηλή η συγκεκριμένη...για κοντή θα είχα να σου προτείνω, για ψηλή τσου...ατύχησες...

Δημοσ.

Ψάχνω για μια ψηλή ξανθιά, σαν αυτή της φώτο.

Ευχαριστώ

Aν ο ζάχαρης έχει απάντηση και σ' αυτό και σου τη βρει σε καλή τιμή  πραγματικά του βγάζω το καπέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω είχα πάρει το 2009 από ebay αυτές τις χιονοκουβέρτες:

https://www.skroutz.gr/s/5829482/Siepa-FIX-GO-Tex-Size-F.html

αν και δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη βέβαια...μου φαίνονται καλή ποιότητα, ειδικά για την τιμή που έχουν τώρα...

Αλυσίδες δεν σου συνιστώ, λογικά αν διαβάσεις το manual του αυτοκινήτου θα το αναφέρει...

Ψαχνω για αλυσίδες ή κουβέρτες για τα χιόνια. Διάσταση ζαντολάστιχου 225/45 r17

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...