Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για τα εξής:

1) Smartphone έως 90€. Προορίζεται για άτομο σχετικά μεγάλης ηλικίας οπότε η χρήση του θα είναι λίγο browsing και λίγο Facebook.

2) Προσπαθώ να πιάσω καλύτερο σήμα στο laptop από το ένα σπίτι στο άλλο (μονοκατοικίες και οι 2 με κοινή αυλή). Η απόσταση μεταξύ τους είναι γύρω στα 20 μέτρα. Χωρίς κάποιο repeater το σήμα χαροπαλεύει ανάμεσα σε καμία και μια γραμμή. Ποια είναι η καλύτερη λύση? Εξωτερική κεραία κατευθείαν πάνω στο laptop ή κάποιο repeater όπως το Xiaomi mi repeater 2?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. 

ψαχνω καποιο mp3 recorder για να ηχογραφω μουσικη απο μεικτη. εως 35 ευρω

καλησπερα παιδια. 

ψαχνω καποιο mp3 recorder για να ηχογραφω μουσικη απο μεικτη. εως 35 ευρω

Δημοσ.

ψαχων bt ηχειο ,για να αντικαταστησω τα ηχεια υπολογιστη και να τα χρησιμοποιω και οταν θελω με το κινητο χωρις jack.

τι γνωμη εχετε για τα marshall ?

ΥΣ: δεν με ενοχλει να ειναι με ρευμα

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για τα εξής:

1) Smartphone έως 90€. Προορίζεται για άτομο σχετικά μεγάλης ηλικίας οπότε η χρήση του θα είναι λίγο browsing και λίγο Facebook.

2) Προσπαθώ να πιάσω καλύτερο σήμα στο laptop από το ένα σπίτι στο άλλο (μονοκατοικίες και οι 2 με κοινή αυλή). Η απόσταση μεταξύ τους είναι γύρω στα 20 μέτρα. Χωρίς κάποιο repeater το σήμα χαροπαλεύει ανάμεσα σε καμία και μια γραμμή. Ποια είναι η καλύτερη λύση? Εξωτερική κεραία κατευθείαν πάνω στο laptop ή κάποιο repeater όπως το Xiaomi mi repeater 2?

1.

Αποστολή πάντα με Priority Direct Mail...

Δημοσ.

Ψάχνω βάση κινητού για το αυτοκίνητο με σκοπό να παίξει ως gps. Το τηλέφωνο μου είναι 5.0" αλλά θα μου άρεσε να δέχεται και 5.15" (της συζύγου) ή ακόμα και 5.5" (για το μέλλον). Αγορά από ελλάδα μάλλον εκτός και προλαβαίνει να έρθει έως της παρασκευή. Χρήματα γύρω στο 15€.

http://www.e-shop.gr/samsung-ee-v200-universal-car-holder-for-smartphones-4-57-screen-p-TEL.015358

• Like 1
Δημοσ.

Μια εντελώς φιλική παρατήρηση:

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα υπάρχουν Ελλάδα, με διαφορά τιμής που δε ξεπερνά 20 ευρώ (χωρίς να υπολογίζουμε τα μεταφορικά του banggood) 

Δε νομίζω ότι αξίζει ούτε για πλάκα να μπει κάποιος στη διαδικασία της παραγγελίας από Κίνα για τέτοια ποσά...

• Like 1
Δημοσ.

Μια εντελώς φιλική παρατήρηση:

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα υπάρχουν Ελλάδα, με διαφορά τιμής που δε ξεπερνά 20 ευρώ (χωρίς να υπολογίζουμε τα μεταφορικά του banggood) 

Δε νομίζω ότι αξίζει ούτε για πλάκα να μπει κάποιος στη διαδικασία της παραγγελίας από Κίνα για τέτοια ποσά...

Μια εντελώς φιλική απάντηση τα 20-30 € δυστυχώς είναι πλέον υπολογίσιμο ποσό για πολύ κόσμο και ειδικά για προϊόντα αυτής της κατηγορίας τιμής...

Τα μεταφορικά με Priority Direct Mail είναι 1.96 €...

Δημοσ.

ψαχων bt ηχειο ,για να αντικαταστησω τα ηχεια υπολογιστη και να τα χρησιμοποιω και οταν θελω με το κινητο χωρις jack.

τι γνωμη εχετε για τα marshall ?

ΥΣ: δεν με ενοχλει να ειναι με ρευμα

εμενα κανεις?

Δημοσ.
Δημοσ.

Λοιπόν, ας γράψω και εγώ κάτι περίεργο που ψάχνω. Υπάρχει μία αποθήκη σε απομακρυσμένο σημείο η οποια ηλεκτροδοτείται, έχω συνάγερμο αλλά δεν έχω τηλέφωνο, (λειτουργεί με sim). Κάποτε υπήρχαν κάτι κάμερες με sim που έστελναν μήνυμα σε στυλ mms αν αντιλαμβάνονταν κίνηση. Υπάρχει πλέον κάτι αντίστοιχο ώστε να έχω μια εικόνα του χώρου χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε σε περίπτωση λανθασμένου συνάγερμου;

Δημοσ.

Επείγον! Ψάχνω για διθέσιο ηλεκτροκίνητο όχημα 12v για παιδί 6 ετών. Ταβάνι τα 150, ίσως και κάτι παραπάνω αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Ευχαριστώ και καλές γιορτές!

Δημοσ.

Επείγον! Ψάχνω για διθέσιο ηλεκτροκίνητο όχημα 12v για παιδί 6 ετών. Ταβάνι τα 150, ίσως και κάτι παραπάνω αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Ευχαριστώ και καλές γιορτές!

https://www.electric-cars.gr/hlektrokinita-paidika-autokinhta-ride-p-372.html?sess=4b77944b49395b599f8a6e4f01a9eff2   https://www.electric-cars.gr/land-rover-jeep-ride-p-373.html?sess=4b77944b49395b599f8a6e4f01a9eff2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...