Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους.

ψαχνω για ενα laptop "γενικης χρησης",για λιγο απολα δλδ,με τα εξεις χαρακτηριστικα:

τετραπυρινο επεξεργαστη(ασχετως intel/amd)

καρτα γραφικων αυτονομη 1g τουλαχιστον

ram 4g το λιγοτερο

15" τουλ.

ολα τα αλλα σε δευτερη μοιρα,,,

μεχρι 600Ε

καμια προταση????

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45841
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφού αναφέρθηκαν οι Plasma 42", μια καλή αλλά σχετικά φθηνή;

δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας αλλα μπορει και να σου κανει. πριν λιγες εβδομαδες πηρα απ το mediamarkt 50αρα lg plasma στα 499. ειναι αυτη . ειναι full hd και την αγορασα αφου εριξα μια ματια εδω .

αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω περισσοτερα.

Ευχαριστώ, τρομερό vfm, αν και κάτι σε 42" σαν αυτή με το ips πάνελ που έχει προσφορά το e-shop ταιριάζει περισσότερο στα 3.5-4 μέτρα θέασης που έχω στο σαλόνι...

Στα 4 μετρα η 42αρα είναι τραγικά μικρή.... Άκου με και θα με θυμηθεις....

Sent from my iPhone using Insomnia

Σειρά μου; Απο που αγοράζουμε κορνίζες δίνοντας τις διαστάσεις που θελουμε;

Sent from my iPhone using Insomnia

+1

έχω ~2,5-3 μέτρα απόσταση και ξεκίνησα απο 32"

αυτή την στιγμή έχω την LG 47LW4500 και ήδη το έχω μετανοιώσει που υποχώρησα στον εκβιασμό της συζύγου και δεν πήρα την 55άρα!!!!

Τώρα για να δώ διαφορά θα πρέπει να πάω στις 60" :mrgreen:

• Moderators

Ευχαριστώ, τρομερό vfm, αν και κάτι σε 42" ... ταιριάζει περισσότερο στα 3.5-4 μέτρα θέασης που έχω στο σαλόνι...

Στα 4 μετρα η 42αρα είναι τραγικά μικρή.... Άκου με και θα με θυμηθεις....

Σαφως.

Αν ξεχασουμε θεματα οικονομικα, για τα 4 μετρα καταλληλη διασταση για tv ειναι οι 60'' και αυτο γιατι δεν υπαρχουν για την ωρα εμπορικα διαθεσιμες (consumer) 70αρες. Αν και βλεπω μια lcd να ερχεται, αντε με το καλο και καμια ντουζινα plasma!

Ότι τηλεόραση και να πάρεις κάποια στιγμή θα την συνηθίσεις και θα θες μεγαλύτερη. Οπότε δεν πάει έτσι. Διαλέγουμε TV ανάλογα με το τι σηκώνει η τσέπη μας και μέσα σε "λογικά" πλαίσια. 42 ίντσες για 4 μέτρα για εμένα είναι μιά χαρά αν είναι να πληρώσεις μέχρι 500-600 ευρώ. Αν μπορείς να δώσεις 1000+ ευρώ τότε πας σε 50-55 ίντσες.

• Moderators

Ότι τηλεόραση και να πάρεις κάποια στιγμή θα την συνηθίσεις και θα θες μεγαλύτερη. Οπότε δεν πάει έτσι. Διαλέγουμε TV ανάλογα με το τι σηκώνει η τσέπη μας και μέσα σε "λογικά" πλαίσια. 42 ίντσες για 4 μέτρα για εμένα είναι μιά χαρά αν είναι να πληρώσεις μέχρι 500-600 ευρώ. Αν μπορείς να δώσεις 1000+ ευρώ τότε πας σε 50-55 ίντσες.

Διαφωνω λογω εμπειριας. Εχω 6 χρονια 110'' στα 4 μετρα και μεγαλυτερη ΔΕΝ θελω, κουραζει πανω απο εκει, εχω δοκιμασει στις 125''. Βεβαια και αυτο υποκειμενικο ειναι, καποιοι μπορουν και βλεπουν στα 4μ 140΄΄, εγω οχι.

Οσο για τις τιμες, στα 500 ξεκινουν οι 50αρες και στα 1050 οι 60αρες (τα Χριστουγεννα που κοιτουσα για plasma FullHD 3D, δεν ξερω τι γινεται σημερα).

Εβαλα εξαρχης βεβαια (αν διαβασες το μηνυμα στο οποιο απαντησες) τη φραση "Αν ξεχασουμε θεματα οικονομικα". Απο εκει και περα εννοειται οτι καποιου η τσεπη αν σηκωνει 22αρα θα παρει 22αρα για τα 4 μετρα. Εννοειται. Και βεβαια τα "λογικα" πλαισια που λες δεν τα καταλαβαινω. Η λογικη σπανιως ειναι κοινη... :-)

Επισκέπτης

Πήγαινε στον κινηματογράφο να καθήσεις 1ο τραπέζι - πίστα.

• Moderators

Πήγαινε στον κινηματογράφο να καθήσεις 1ο τραπέζι - πίστα.

Για να συνηθισει και μετα να μην μπορει την μικρη σπιτι; Τι του λες ρε συ του ανθρωπου και σε ψηφιζουν κι ολας;! :P

Σοβαρα τωρα η πρωτη σειρα κινηματογραφο ειναι σαν να λεμε στα 4 μετρα καπου 200 ιντσες και λιγες λεω ισως.

Για να συνηθισει και μετα να μην μπορει την μικρη σπιτι; Τι του λες ρε συ του ανθρωπου και σε ψηφιζουν κι ολας;! :P

Σοβαρα τωρα η πρωτη σειρα κινηματογραφο ειναι σαν να λεμε στα 4 μετρα καπου 200 ιντσες και λιγες λεω ισως.

Λίγες λες. Πάνω απο 400.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...