Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ποδήλατο γυναικείο για δώρο:

• 1ο ποδήλατο - αρχάρια
  • Ύψος < 1.70m
  • για Αθήνα ποδηλατοβόλτες στην πόλη (οπότε για δρόμο περισσότερο) περιστασιακή χρήση (Σαββατοκύριακα κυρίως)
  • budget <= 200€

Έχετε να προτείνετε κάτι; καίγομαι λίγο από θέμα χρόνου είναι η αλήθεια γιατί πλησιάζουν τα γενέθλια.

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω κινητό για το γιο. Φοιτητής. Δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Προσανατολίζομαι σε Xiaomi από τη ντόπια αγορά λόγω τελωνείου και λόγω έλειψης χρόνου και χρήματος. Tα θεωρώ vfm. Συμφωνείτε ;; Αν ναι, ποιο απ' όλα τα mi μου προτείνετε ;; Max Tα 150€.

Aν διαφωνείτε, τι άλλες επιλογες έχω ;;;; Με καιει και το sar βέβαια. Δε θέλω να ψήνεται το παιδί. Ξέρω ότι τα Sammy γενικά έχουν χαμηλό sar, αλλά το S5 που του είχα πάρει βγήκε πολυπροβληματικό, σε σημείο να το πετάξω στα σκουπίδια ενώ ήταν ακόμα στην εγγύηση !!!! (enough said !!!!! ). Πείτε δυο τρεις ιδέες ρε παιδιά. Το βιάζομαι και λιγάκι.

Ευχαριστώ σας, προκαταβολικά !!!!!

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Δημοσ.

Τo redmi 4x η το αντίστοιχο note ειναι σούπερ σε αυτά τα λεφτά. Θα σου πουν οτι η κάμερα δεν λέει πολλά αλλα εντάξει γιαsocial media ειναι παρα πολυ καλη!!

Δημοσ.

Με μελι φυσικα!

Δεν θυμάμαι τιμή αλλά του lidl είναι καλό, σκέψου ότι είναι το μόνο τρόφιμο που παίρνω από εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Τo redmi 4x η το αντίστοιχο note ειναι σούπερ σε αυτά τα λεφτά. Θα σου πουν οτι η κάμερα δεν λέει πολλά αλλα εντάξει γιαsocial media ειναι παρα πολυ καλη!!

Θα κανω μια μαλλον χαζη, αλλα απαραιτητη ερωτηση. Βλεπω οτι και τα δυο εχουν snapdragon, οπως και το δικο μου S7. Ισχυει οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες δεν εχουν ραδιο για καποιο λογο ;; (το δικο μου, δεν εχει). Ρωταω γιατι ο γιος ακουει πολυ ραδιο και δε θα συμφωνουσε με τετοια αγορα !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

A. Παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;
PER.805482.jpg
(είναι επέκταση USB εσωτερικού τύπου)

Το έχει το e-shop.gr στα 3 ευρώ, όμως με παραγγελία 7 εργάσιμων (και ΑΜΑ, από την εμπειρία μου από άλλες παραγγελίες), ενώ στο skroutz κτλ υπάρχουν πολυτελείς εκδόσεις sleeve με 5,50 ευρώ (συν τα μεταφορικά 3,80 euro) που δεν έχω σκοπό να δώσω τόσα χρήματα καθώς το θέλω απλά για να συνδέσω έναν card reader (των 5 ευρώ) και δεν φτάνει το καλώδιο μέχρι τη μητρική.

Καμιά ιδέα που μπορώ να βρω;

Μη μου πείτε ebay, το χρειάζομαι σύντομα. :-D

Αν διαθέτει κάποιο μέλος εδώ κάτι τέτοιο, μπορώ μέχρι 2 - 3 ευρώ να σας το αγοράσω και να έρθω σε οποιονδήποτε σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό να το παραλάβω. :-)

B. Ψάχνω επίσης 5 pci mounting slots για κουτί (απλά θέλω να είναι ίδια, μη βάλω διαφορετικού τύπου και φαίνεται χάλια - ιδεοψυχαναγκαστικός εδώ tongue.gif ) σε χαμηλή τιμή; Έχω δει διάφορα του στυλ 10 ευρώ που δε νομίζω ότι αξίζει να τα δώσω για ένα pc case που δεν έχει καμία μεγάλη αξία.

Δημοσ.

Ψάχνω κινητό για το γιο. Φοιτητής. Δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Προσανατολίζομαι σε Xiaomi από τη ντόπια αγορά λόγω τελωνείου και λόγω έλειψης χρόνου και χρήματος. Tα θεωρώ vfm. Συμφωνείτε ;; Αν ναι, ποιο απ' όλα τα mi μου προτείνετε ;; Max Tα 150€.

Aν διαφωνείτε, τι άλλες επιλογες έχω ;;;; Με καιει και το sar βέβαια. Δε θέλω να ψήνεται το παιδί. Ξέρω ότι τα Sammy γενικά έχουν χαμηλό sar, αλλά το S5 που του είχα πάρει βγήκε πολυπροβληματικό, σε σημείο να το πετάξω στα σκουπίδια ενώ ήταν ακόμα στην εγγύηση !!!! (enough said !!!!! ). Πείτε δυο τρεις ιδέες ρε παιδιά. Το βιάζομαι και λιγάκι.

Ευχαριστώ σας, προκαταβολικά !!!!!

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/10603019/Lenovo-K6-Power-16GB.html

Το έχει το e-shop σε προσφορά από newsletter (που δεν το έχω αυτή την στιγμή να σου το δείξω ) στα 149 και λέει ότι είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας .

Δημοσ.

Ψάχνω τηλεόραση, τουλάχιστον 24", DVB-T2, USB 2.0 playback, HDMI, full HD, σε οικονομική τιμή για παιδικό δωμάτιο.

Δεν επίγει...

Κάποια πρόταση; [24-32"] έως ~160 €

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το είχα ξεχωρίσει μιας και είχε τις καλύτερες κριτικές στο skroutz.

Το έχει πάρει η μητέρα μου.

Εμένα μου φαίνεται πολύ ψεύτικη κατασκευή, αλλά 1 χρόνο τώρα δεν έχει σπάσει τίποτα και δουλεύει ακόμα.

Και βέβαια δεν είναι Ελληνικής κατασκευής  αλλά Κινέζικο όπως όλα (το γράφει στο ταμπελάκι του) .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω για power line έχω δει αυτό

https://www.skroutz.gr/s/10700255/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v2.html

Θέλω να κάνω stream εικόνα όχι απαραίτητα HD.

Θα κάνω τη δουλειά μου με αυτό;

Υπάρχει τίποτα άλλο καλύτερο και πιο οικονομικό, Ελλάδα και εξωτερικό;

Ευχαριστώ.

Για το συγκεκριμένο υπάρχει κάπου να αγοράσω 1 τεμ, ή αναγκαστικά πάω για αγορά από 2 τεμ και πάνω

Δημοσ.

Θα κανω μια μαλλον χαζη, αλλα απαραιτητη ερωτηση. Βλεπω οτι και τα δυο εχουν snapdragon, οπως και το δικο μου S7. Ισχυει οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες δεν εχουν ραδιο για καποιο λογο ;; (το δικο μου, δεν εχει). Ρωταω γιατι ο γιος ακουει πολυ ραδιο και δε θα συμφωνουσε με τετοια αγορα !!

Έχει ραδιόφωνο.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4x-8580.php

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...