AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έχει να προτείνει κάποιος κάτι ;
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έχει να προτείνει κάποιος κάτι ; https://www.gohealthy.gr/el/products/oral-b-pro-750-black-3d-action-doro-thiki-taksidioy
gekamp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλημέρα ψάχνω για tv box για kodi κυριως που να έχει κανονική HDMI
GeorgeSony Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω για ...(μπορεί και να είμαι εκτός θέματος αλλά όλοι λίγο πολύ έχουμε μέσα μεταφοράς και Μπόρις κάποιος να ξέρει..) ψάχνω λοιπόν ανταλλακτικά (από μαλαισιανα site ) για το παπί μου (modenas dynamic) γιατί Ελλάδα τα έχει πανάκριβα ..... Ευχαριστώ!!!!
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 https://www.gohealthy.gr/el/products/oral-b-pro-750-black-3d-action-doro-thiki-taksidioy Nα μην πήγαινα σε πιο ακριβό μοντέλο λες ε ;
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Nα μην πήγαινα σε πιο ακριβό μοντέλο λες ε ; Όχι...
nikolees Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μαγαζιά με παπούτσια και ρούχα outlet φάση από εξωτερικό , έχετε να προτείνετε κάτι ; 1
batatoudis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Nα μην πήγαινα σε πιο ακριβό μοντέλο λες ε ; Προσωπικά δεν ξέρω πως δουλεύουν οι καλές περιστροφικές, μια δοκιμή που έκανα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα των lidl με κεφαλή που περιστρέφεται δεν με βόλεψε καθόλου. Εμένα με κέρδισε με διαφορά ο τρόπος που δουλεύουν οι sonicare (philips) με παλμούς και όχι με περιστροφή κίνηση, βεβαίως είχα πάρει ψιλοακριβό μοντέλο στα 70-80ευρώ πριν κάποια χρόνια. Καθώς ο τρόπος λειτουργίας είναι εντελώς διαφορετικός δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τι θα σε βολέψει περισσότερο αν δεν τις δοκιμάσεις και τις δυο.
Giorgos241 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μαγαζιά με παπούτσια και ρούχα outlet φάση από εξωτερικό , έχετε να προτείνετε κάτι ; tabao?
xouzel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψαχνω tablet 10ιντσο για το γιο μου που περασε φετος Πανεπιστημιο. Πιθανολογω οτι θα χρειαστει με διπλο λειτουργικο (Android - Windows) να ειναι ποιοτικο και ΜΟΝΟ απο Ελλαδα. Ας δωσω κατι παραπανω, αφου ετσι κι αλλιως θα κοπει τιμολογιο, αλλα τουλαχιστον μη μπλεκει το παιδι με Κινα και να μενει χωρις ταμπλετ για μηνες, αν παθει ζημια. Θα εκτιμουσα πολυ καποιες προτασεις σας, που να μην ξεφευγουν πανω απο τα 300€. Ευχαριστω εκ των προτερων !!
MSC3169 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψάχνω μαγαζιά με παπούτσια και ρούχα outlet φάση από εξωτερικό , έχετε να προτείνετε κάτι ;Για αθλητικά ψάχνεις;
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψαχνω tablet 10ιντσο για το γιο μου που περασε φετος Πανεπιστημιο. Πιθανολογω οτι θα χρειαστει με διπλο λειτουργικο (Android - Windows) να ειναι ποιοτικο και ΜΟΝΟ απο Ελλαδα. Ας δωσω κατι παραπανω, αφου ετσι κι αλλιως θα κοπει τιμολογιο, αλλα τουλαχιστον μη μπλεκει το παιδι με Κινα και να μενει χωρις ταμπλετ για μηνες, αν παθει ζημια. Θα εκτιμουσα πολυ καποιες προτασεις σας, που να μην ξεφευγουν πανω απο τα 300€. Ευχαριστω εκ των προτερων !! http://www.cosmodata.gr/product/294137/
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 tabao? Taobao εννοείς; Το yesstyle ξέχασες να του προτείνεις. Δες το yoox φίλε έχει καλές εκπτώσεις τώρα. Caliroots για αθλητικά.
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψαχνω για κανα καλο bluetooth ηχειακι μεχρι κανα 40αρι. Τι εχετε να προτεινεται? Επισης, ψαχνω την router τσαντα απο the north face (router backpack). Ειναι νεα σειρα και δεν την εχουν φερει ακομα τα καταστηματα Ελλαδας. Μπορω να την παραγγειλω απο καπου? Το επισημο δεν δεχεται ελληνικη διευθυνση.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ψαχνω tablet 10ιντσο για το γιο μου που περασε φετος Πανεπιστημιο. Πιθανολογω οτι θα χρειαστει με διπλο λειτουργικο (Android - Windows) να ειναι ποιοτικο και ΜΟΝΟ απο Ελλαδα. Ας δωσω κατι παραπανω, αφου ετσι κι αλλιως θα κοπει τιμολογιο, αλλα τουλαχιστον μη μπλεκει το παιδι με Κινα και να μενει χωρις ταμπλετ για μηνες, αν παθει ζημια. Θα εκτιμουσα πολυ καποιες προτασεις σας, που να μην ξεφευγουν πανω απο τα 300€. Ευχαριστω εκ των προτερων !! Άμα έχει PC το παιδί παρτου την iPad 2017 κάτω από 330 έχει Ελλάδα. Ταμπλετ με eMMC , atom και windows 10; Ας το δοκιμάσει πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα