Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Τι τύπο αρχείων θα διαβάζεις , τα kindle δεν υποστηρίζουν epub όπως τα kobo αλλά την τροποποιημένη μορφή mobi ( azw) pdf, txt, word, cbr,cbz.

2)Την ανάλυση της οθόνης 800x600 στα βασικά readers όπως το γερμανικό tolino που σου πρότεινε ο Ζαχαρής και το kindle basic ενώ είναι 1448x1072 στο paperwhite.

3) Την ύπαρξη φωτισμού οθόνης που έχει πχ το paperwhite κι όχι το βασικό μοντέλο.

Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δαπανήσεις και πόσο θα διαβάζεις από τη συσκευή.Να ξέρεις ότι δεν είναι ιδανικές για pdf πρέπει να πας σε ταμπλέτα αν διαβάζεις μόνο pdf.Θα βγάζεις ας πούμε 5 βιβλία το χρόνο ή τουλάχιστον 20;

Δες για αρχή το mobileread.com φόρουμ.

σε ευχαριστω για την βοηθεια! Πιστεύεις θα κανω την δουλεια μου με το tolino για αρχη γιατι δεν εχω ξανα ασχοληθεί με e book reading να δω αν θα με βολέψει
  • Απαντ. 29,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υποψιν το paperwhite βγαίνει κατα καιρούς και στα 80 (η έκδοση με διαφημίσεις και αγορά από εξωτερικό).

ψάξε στο φόρουμ στα γκατζετς υπάρχει θέμα ειδικό.

Δημοσ.

Είχα μια αστοχία (θραύση φακού) και ψάχνομαι για γυαλί ηλίου. Μιας και είναι εκπτώσεις παίζει τίποτα καλό σε Ray Ban κτλ ?

Δημοσ.

Είχα μια αστοχία (θραύση φακού) και ψάχνομαι για γυαλί ηλίου. Μιας και είναι εκπτώσεις παίζει τίποτα καλό σε Ray Ban κτλ ?

Αν είσαι από Αθήνα πήγαινε Σανταρόζα 3 κέντρο (Οπτικά Μαργαρίτης), θα βρείς πολύ πράμα και ενδιαφέρουσες τιμές σε μοντέλα προηγουμένων ετών...

• Like 1
Δημοσ.

υποψιν το paperwhite βγαίνει κατα καιρούς και στα 80 (η έκδοση με διαφημίσεις και αγορά από εξωτερικό).

ψάξε στο φόρουμ στα γκατζετς υπάρχει θέμα ειδικό.

Πάντως το tolino υποστηρίζει και PDF.... πλεονέκτημα αυτό.

Δημοσ.

Mια χαρά είναι το Tolino και ειδικά για τα λεφτά του, φυσικά υπάρχουν και καλύτερα (πόσο όμως?) αλλά σε πολλαπλάσια τιμή...

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμένα,  ψάχνω κάποιο συμβατό ανταλλακτικό φτερό για το Swiffer duster (μαγικό φτερό) που να είναι πιο οικονομικό απο το αυθεντικό της εταιρείας και δεν βρίσκω, μήπως έχει κανείς κάτι στο νού του;

Δημοσ.

Ψάχνω συμβατό τηλεκοντρόλ για τον mpeg4 αποκωδικοποιητή της crystal audio PRIME HD.

Πήρα ένα universal με δυνατότητα εκμάθησης, αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς το συγκεκριμένο στους καταλόγους του, και η αναζήτηση δεν το βρίσκει.

Παρόλα αυτά έχω προγραμματίσει σχεδόν όλα τα κουμπιά μέσω της learning λειτουργίας, εκτός από τα χαλασμένα (που για μένα είναι βασικά π.χ. το on/off, το usb, το exit).

Αν υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης Αγ.Παρασκευη Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργός, Γέρακας κλπ με τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή να τον επισκεφτώ να προγραμματίσω το τηλεχειριστήριο θα του ήμουν ευγνώμων.

Αλλιώς τί αποκωδικοποιητή να παρω?

Δημοσ.

Ψάχνω συμβατό τηλεκοντρόλ για τον mpeg4 αποκωδικοποιητή της crystal audio PRIME HD.

Πήρα ένα universal με δυνατότητα εκμάθησης, αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς το συγκεκριμένο στους καταλόγους του, και η αναζήτηση δεν το βρίσκει.

Παρόλα αυτά έχω προγραμματίσει σχεδόν όλα τα κουμπιά μέσω της learning λειτουργίας, εκτός από τα χαλασμένα (που για μένα είναι βασικά π.χ. το on/off, το usb, το exit).

Αν υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης Αγ.Παρασκευη Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργός, Γέρακας κλπ με τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή να τον επισκεφτώ να προγραμματίσω το τηλεχειριστήριο θα του ήμουν ευγνώμων.

http://www.crystalaudio.gr/el/0-351.html ή ρώτησε εδώ: https://www.digas-service.gr

https://stokostos.gr/hd-edision-triton-t2.html

Δημοσ.

Κανένα δοκιμασμένο ψυγείο από 600 μέχρι 700 γνωρίζει κανεις

Φιλε στο ψυγειο υπαρχουν πολλες παραμετροι.

Πλατος, υψος, χωρητικοτητα. ΙΝΟΧ ή οχι..... ΜΕγαλη ψυξη, μεγαλη καταψυξη ή και τα δυο?

Βαλε τα για να βοηθησεις την κατασταση.

Απο την πλευρα μου εχω προτεινω αυτο

https://www.skroutz.gr/s/8839517/Pitsos-PKNB56VW30.html

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι η αντιπροσωπεια της θα σου εδινε σωστη και φτηνη λυση,

εγω εχω το legend και νομιζω οτι το on off ειναι ιδια.

Αλλα μενω κεντρο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...