Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δες μήπως σε βολεύουν αυτά:

https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Sport-In-ear-Earhooks-Wireless-Bluetooth-Headset-Earphone-With-Mic-p-1102646.html?rmmds=search

έχει και 10% επιπλέον με CellAcc

Αν και μεγάλος Fun της Xiaomi, αυτά δεν μου κάνουν..Έχω προσπαθήσει και με τα piston που είναι ενσύρματα, αλλά μάταια...

Αν κλικάρεις στο link που έδωσα πιο πάνω, θα δεις το στυλ που ψάχνω...

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω cordless τηλεφωνο με μεγαλη εμβελεια τουλαχιστον 3 οροφους και να συνδεεται με extra ακουστικο για εσωτερικα . Κατι σαν siemens gigaset duo που να δουλευει σωστα χωρις μαπα eco modes ....

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω cordless τηλεφωνο με μεγαλη εμβελεια τουλαχιστον 3 οροφους και να συνδεεται με extra ακουστικο για εσωτερικα . Κατι σαν siemens gigaset duo που να δουλευει σωστα χωρις μαπα eco modes ....

http://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=27986

Δημοσ.

Αν και μεγάλος Fun της Xiaomi, αυτά δεν μου κάνουν..Έχω προσπαθήσει και με τα piston που είναι ενσύρματα, αλλά μάταια...

Αν κλικάρεις στο link που έδωσα πιο πάνω, θα δεις το στυλ που ψάχνω...

Πίστεψε με φίλε, είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει. Ιδανικά για τρέξιμο. Και εμένα δεν με βόλευαν με σφουγγαράκια όπως λες, λόγω και του κινητού που δεν έχει, αλλά αυτά είναι μοναδικά. Δεν βγαίνουν καθόλου από τα αυτιά από τους κραδασμούς του τρεξίματος και έχουν φοβερά μπάσα. 

Δημοσ.

καλημέρα παιδια, είχα γράψει αυτό μερικές σελίδες πρίν αλλα θαφτηκε:

καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω 2,3 ζευγάρια ακουστικά. Δε με νοιάζει να χουν τέλειο ήχο. Απλά να ναι φτηνά και σχετικά καλή κατασκευή γιατι ο,τι ακουστικα εχω πάρει μεχρι στιγμης χαλανε μετα από μερικους μήνες. τα xiaomi fresh είναι καλά για τα 5 ευρό που κάνουν; μήπως να προτιμήσω τα προηγουμενα τα basic η τα dazzle που έχουν flat καλώδιο;; ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλα; ευχαριστώωωω η αγορά θα γίνει από κίνα.

μήπως έχετε κάτι να προτείνετε; zacharis1955 καμια πρόταση;;

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω 2,3 ζευγάρια ακουστικά. Δε με νοιάζει να χουν τέλειο ήχο. Απλά να ναι φτηνά και σχετικά καλή κατασκευή γιατι ο,τι ακουστικα εχω πάρει μεχρι στιγμης χαλανε μετα από μερικους μήνες. τα xiaomi fresh είναι καλά για τα 5 ευρό που κάνουν; μήπως να προτιμήσω τα προηγουμενα τα basic η τα dazzle που έχουν flat καλώδιο;; ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλα; ευχαριστώωωω η αγορά θα γίνει από κίνα.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=iFrogz+Earpollution+Bolt+&x=30&y=13, πολύ καλά για τα λεφτά τους...

• Like 1
Δημοσ.
την καλησπέρα μου στην ομάδα!

ψάχνω για λαστιχένια πατάκια για το αυτοκίνητο μου 4 porto γιάρις 1300. το πρόβλημα μου είναι ότι όσα είδα ως τώρα έχουν μια πολύ έντονη μυρωδιά και δεν μπορώ να τα βάλω στο αυτοκίνητο λόγω τις ευαισθησίας μου με τις μυρωδιές. κάποια λύση η πρόταση

σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω tablet στις 10 ίντσες απο Ελλάδα εως 150 ευρω και αν είναι δυνατόν απο eshop ή you ή public!

Θα χρησιμοποιηθεί απο γιαγια για Skype για να βλέπει και να μιλάει με τα εγγόνια!

Δημοσ.

την καλησπέρα μου στην ομάδα!
ψάχνω για λαστιχένια πατάκια για το αυτοκίνητο μου 4 porto γιάρις 1300. το πρόβλημα μου είναι ότι όσα είδα ως τώρα έχουν μια πολύ έντονη μυρωδιά και δεν μπορώ να τα βάλω στο αυτοκίνητο λόγω τις ευαισθησίας μου με τις μυρωδιές. κάποια λύση η πρόταση
σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Να τα αφήσεις στον αέρα κάμποσες μέρες να ξεβρωμίσουν πριν τα τοποθετήσεις...

Καλημέρα, ψάχνω tablet στις 10 ίντσες απο Ελλάδα εως 150 ευρω και αν είναι δυνατόν απο eshop ή you ή public!

Θα χρησιμοποιηθεί απο γιαγια για Skype για να βλέπει και να μιλάει με τα εγγόνια!

https://tinyurl.com/ydfqck54

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/170632-vero-w10e-10.1-32gb-windows-10

Δημοσ.

Rock zircon nano από εμένα, ανώτερα από τα πιστόνια

Samsung galaxy tab 2 2016, με fhd οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...